Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!
Raspunsuri - Pagina 16
lorex spune:
Neatza fetelor,
Adica acusi trecem la clubul scutecelor?
....
Am facut-o pachet pe bobitza si am trimis-o la bunici ca eu am de invatat..dreptul mediului..
Daca ma uit la ceas deja a trecut o ora din timpul de invatat
Intrebare (in special pt Ayanna): De ce cand avem de invatat ne vine sa facem curat prin sertare???
Ioana,
Tomaca,
BF, astept cu nerabdare sa intri pe forum
fug la invatat...
bubu_bu spune:
neata dragele!
la multi ani teodor
la multi ani andreea
multumim de cinste happyella
ratusca imi pare rau de noaptea creata...offf cate mai induram...si cica mergi la lucru cand face 1 an.....dupa asa nopti...mai stai si 8,9 ore la servici...e grele
dandanag......maricica febra.....muci...dintoci....sa treceti peste momentul greu
haircut si voi muci si eruptie.....mai mie mi-a zis o farmacista ca sunt bebei care fac muci cand ies dintoci....si raul a facut muci fara febra vioi dar cu gingii umflatesa treaca repede perioada creata la toate mamicile si pufi lor
beau si cafea de la voi cat mai citesc
o zi frumoasa sa avem!
bubu_bu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Intrebare (in special pt Ayanna): De ce cand avem de invatat ne vine sa facem curat prin sertare??? |
da chiar asa...ma gandeam ca eu si mama suntem specimene puturoase si nu ne place cartea....exact asa simteam si eu in perioada fac si mama la fel......ayanna..poate ne lamureste
spor sa ai lorexule si bafta la examen!
mi-a distrus raul laptopul...apas pe taste si ele nu bat toate literele...imi pare rau ca tot tre sa corectez
rox_y spune:
Bea...ieri m-am apucat de Turbo Jam...nu stiu daca am facut ca lumea exercitiile dar 20 de minute m-am miscat incontinuu si am si obosit. Azi fac dar fara film si muzica.
Bea super faza cu vopsitul....
eu sunt pe marginea prapastiei(pb in paradis)..plec cateva zile la bunica-mea..va pup
si LMA sarbatoritilor ce urmeaza
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
sorina_bz spune:
Roxy...drum bun, mami..Si mult curaj, putere si intelepciune, sa va rezolvati problemele!
Bubu...tare bine zici cu mersul la serv. la 1 an...nu stiu daca as putea sa ma concentrez 9-10 ore, dupa noptzile astea bigudoase...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Lorex..spor la invatzat si bafta la examen!
Ce tare-i asta, cu ordinea in sertare...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Lorex..spor la invatzat si bafta la examen! Ce tare-i asta, cu ordinea in sertare... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
cred ca intrebarea catre ayanna ar fi...de ce cand ne apucam de invatat gasim de facut orice altceva...care e muuuult mai important decat invatatul?
de ce cand citesti o carte buna..care te captiveaza uiti si sa mananci...si sa dormi?
e grele mama, cu invatatul asta...zic io care m-am gandit labatranete ca tre sa-mi antrenez neuronul...( anul trecut pe vremea asta eram in plina sesiune...ehe...trece)
spor la invatat lorex...sau la facut curat in sertare :))
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
eu mi-am fc curaj..si m-am uitat pe pozele din cont
e greu de suportat...
de ciuda, de nervi si de foame...am bagat asa, in scarba....o pizza la cuptor... cu gandul ca am sa iau doar o bucatica si c-o sa iasa macar pe un sfert ca cea a patriotului...
fug..in sfarsit s-a trez si jiji...de..se reface omul in zori..daca noaptea chefuieste...la tt
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
dandanaG spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
sa-ti fie de bine! Auleuuuu, 39,3....cam mare temperatura... La ceilalti dinti tot asa a facut? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
la ceilalti dinti nu am avut nici febra nici nimik, un pic de maraiala, am fost fericita
acum fugim la dr.
Dragos Andrei
Ruxita spune:
First of all, sarbatoritilor de astazi bbTo si Andreea,
ref la chestia cu dreptul femeii la feminintate ne-au promis astia apa calda si poate asa o sa ma spal si eu mai des ... si execut si o epilare scurta axial ... acum pe bune... nu sunt femeia cavernelor! (daca asta ati inteles)... dar am fata de sotul meu un avantaj major - varsta - mai tanara cu 11 ani si kilogramele, sunt de 2 ori mai supla decat el, plus castig mai bine si am si de 4 ori mai multe diplome decat el... deci eu, teoretic, tot timpul trebuie sa fiu frumoasa lumii pentru el, fara sa fac niciun efort in plus... plus el este un barbat foarte dedicat si familist, rarisim i-am pus la indoiala fidelitatea... si din aceasta combinatie fatala (avantaj varsta + sot fidel) rezulta o sotie mai delasatoare atunci cand singurul barbat care o vede e sotul ei... pe bune... tre sa existe pe undeva si un studiu care sa-mi confirme afirmatiile... lipsa un mediu competitiv, atuuri naturale si imbatabile, plus contextul situational - alte lucruri primeaza (copil sanatos, ceva pe foc de mancat cand vine sotul de la servici acasa)...
in alta ordine de idei... relatia de cuplu ne modeleaza foarte mult aspectul... uite de ex. cred ca mai mult ca sigur ca ma machiam daca sotul meu ar fi fost mai atent la ridurile mele sau daca pe strada ar fi tras cu ochiul dupa altele... mai mult ca sigur as fi tras in draci de fiare, daca ar fi fost si el genul sportiv din liceu care juca baschet... si sigur ca da, niciun barbat nu ar trebui sa ne defineasca ca femeie si totusi o face!
un coleg de-al meu imi argumenta o data ca femeile mai uratele sunt mai dezirabile... ele fac eforturi sustinute pentru a se face placute de catre barbati... vor fi gospodine excelente, se vor imbraca cu gust, vor fi tot timpul disponibile pentru sex, vor fi active in pat... si sunt de regula ceva mai inteligente decat "femeile frumoase si atat"... true story....
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)