Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Bea mi-a placut tare mult conversatia cu sotul ... ......

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

http://www.youtube.com/watch?v=PyoFsv-jcrA&ob=av2el
Ela m-a innebunit cu melodia asta si am sfarsit prin a ma da s eu in vant...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

placuta....mai ales de dimi cand bei cafea si iti faci planul pe ziua respectiva!place

Mergi la inceput

fetelor la mine ninge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

First of all, sarbatoritilor de astazi bbTo si Andreea,

ref la chestia cu dreptul femeii la feminintate ne-au promis astia apa calda si poate asa o sa ma spal si eu mai des ... si execut si o epilare scurta axial ... acum pe bune... nu sunt femeia cavernelor! (daca asta ati inteles)... dar am fata de sotul meu un avantaj major - varsta - mai tanara cu 11 ani si kilogramele, sunt de 2 ori mai supla decat el, plus castig mai bine si am si de 4 ori mai multe diplome decat el... deci eu, teoretic, tot timpul trebuie sa fiu frumoasa lumii pentru el, fara sa fac niciun efort in plus... plus el este un barbat foarte dedicat si familist, rarisim i-am pus la indoiala fidelitatea... si din aceasta combinatie fatala (avantaj varsta + sot fidel) rezulta o sotie mai delasatoare atunci cand singurul barbat care o vede e sotul ei... pe bune... tre sa existe pe undeva si un studiu care sa-mi confirme afirmatiile... lipsa un mediu competitiv, atuuri naturale si imbatabile, plus contextul situational - alte lucruri primeaza (copil sanatos, ceva pe foc de mancat cand vine sotul de la servici acasa)...

in alta ordine de idei... relatia de cuplu ne modeleaza foarte mult aspectul... uite de ex. cred ca mai mult ca sigur ca ma machiam daca sotul meu ar fi fost mai atent la ridurile mele sau daca pe strada ar fi tras cu ochiul dupa altele... mai mult ca sigur as fi tras in draci de fiare, daca ar fi fost si el genul sportiv din liceu care juca baschet... si sigur ca da, niciun barbat nu ar trebui sa ne defineasca ca femeie si totusi o face!

un coleg de-al meu imi argumenta o data ca femeile mai uratele sunt mai dezirabile... ele fac eforturi sustinute pentru a se face placute de catre barbati... vor fi gospodine excelente, se vor imbraca cu gust, vor fi tot timpul disponibile pentru sex, vor fi active in pat... si sunt de regula ceva mai inteligente decat "femeile frumoase si atat"... true story....

--------------------------------------------------------------------------------------------

Scuze ca ma bag... dar ...ma mananca degetele sa raspund replicii tale, Stiu ca poate ai exagerat aruncand cuvinte mari doar pentru ca asa ti s-a parut ca suna bine sau pentru a-ti argumenta mai bine punctul de vedere. Eu nu as avea curajul sa scriu astfel chiar daca sotul meu nu ar putea intelege vreodata ce scriu eu pe forum (nu stie romana). Nu numai ca nu as putea gandi astfel , dar nu mi se pare sanatos sa gandesc asa si mai ales sa pun negru pe alb cuvintele astea . Mi se pare ca as deteriora cumva relatia si respectul reciproc. Si eu sunt cu 12 ani mai tanara decat sotul, am facut si eu scoala la viata mea, dar si el, nu stiu sincer cine are mai multe diplome ca nu stau sa numar astea sa decind cine sta deasupra cand (glumesc ) , sunt probabil o optiune destul de buna comparativ cu a lua o grecoaica cu picioare scurte, fundu lat si fatza patrata (desi am vazut si niste grecoaice de-ti pica fatza, dar de regula ele sunt pe la apogeul narcisismului si greu de suportat). Sunt convinsa ca sotul meu a avut si optiuni mai frumoase si mai destepte si mai bune si mai blonde si mai brunete decat mine si sunt fericita ca m-a ales pe mine . Consider ca asta e o atitudine care tine relatia pe linia de plutire...nu stiu...eu una daca m-as fi considerat prea prea ptr cineva nu stiu daca l-as fi luat de barbat...eu sunt mai sadica, imi place sa stau cu frica in san . Si, stiu ca aveti probleme cu apa la bloc, dar cum vine apa recomand o baie relaxanta cu spuma , sa vezi ce-ti vine chefu de infrumusetare, si infrumusetarea ridica moralul, cel putin mie. Sotul nu intelege cum de nu ma plictisesc sa ma machiez tot timpul dimineata ca sa ma demachiez tot timpul seara...Asa ma simt eu bine sa-mi incep ziua, facandu-ma frumoasa (unii zic ca ma fac de fapt mai urata ca negrul de la ochi ma imbatraneste si-mi micsoreaza ochii, dar nu conteaza, mie-mi place si o fac PENTRU MINE!). Unii se relaxeaza si isi incep ziua band cafeaua , eu ma machiez

hai ca fac placinta si nu se mai intelege nimic...abia inteleg eu ce am vrut sa spun

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

Citat:

http://www.youtube.com/watch?v=PyoFsv-jcrA&ob=av2el
Ela m-a innebunit cu melodia asta si am sfarsit prin a ma da s eu in vant...

placuta....mai ales de dimi cand bei cafea si iti faci planul pe ziua respectiva!place

e energica, e ritmata, e melodioasa, e mobilizatoare... e buna cum spuneai de dimi... si de cand cautam un theme song!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

First of all, sarbatoritilor de astazi bbTo si Andreea,

ref la chestia cu dreptul femeii la feminintate ne-au promis astia apa calda si poate asa o sa ma spal si eu mai des ... si execut si o epilare scurta axial ... acum pe bune... nu sunt femeia cavernelor! (daca asta ati inteles)... dar am fata de sotul meu un avantaj major - varsta - mai tanara cu 11 ani si kilogramele, sunt de 2 ori mai supla decat el, plus castig mai bine si am si de 4 ori mai multe diplome decat el... deci eu, teoretic, tot timpul trebuie sa fiu frumoasa lumii pentru el, fara sa fac niciun efort in plus... plus el este un barbat foarte dedicat si familist, rarisim i-am pus la indoiala fidelitatea... si din aceasta combinatie fatala (avantaj varsta + sot fidel) rezulta o sotie mai delasatoare atunci cand singurul barbat care o vede e sotul ei... pe bune... tre sa existe pe undeva si un studiu care sa-mi confirme afirmatiile... lipsa un mediu competitiv, atuuri naturale si imbatabile, plus contextul situational - alte lucruri primeaza (copil sanatos, ceva pe foc de mancat cand vine sotul de la servici acasa)...

in alta ordine de idei... relatia de cuplu ne modeleaza foarte mult aspectul... uite de ex. cred ca mai mult ca sigur ca ma machiam daca sotul meu ar fi fost mai atent la ridurile mele sau daca pe strada ar fi tras cu ochiul dupa altele... mai mult ca sigur as fi tras in draci de fiare, daca ar fi fost si el genul sportiv din liceu care juca baschet... si sigur ca da, niciun barbat nu ar trebui sa ne defineasca ca femeie si totusi o face!

un coleg de-al meu imi argumenta o data ca femeile mai uratele sunt mai dezirabile... ele fac eforturi sustinute pentru a se face placute de catre barbati... vor fi gospodine excelente, se vor imbraca cu gust, vor fi tot timpul disponibile pentru sex, vor fi active in pat... si sunt de regula ceva mai inteligente decat "femeile frumoase si atat"... true story....

ruxita...vezi..daca aveati apa calda si faceai o baie relaxanta...ai fi avut timp sa aprofundezi ce-am zis io si-ai fi prins esentza ...

de ce primul gand al tau a fost unul...destul de primar...si anume ca ar crede cineva ca esti nespalata????? doamne feri!!

as vrea sa fiu mai blanda si mai diplomata...sau sa tac din gura insa...cum spuneam...eu sunt mai din topor, asa...

nu mi-a placut balantza facuta de tine intre calitatile si avantajele pe care tu spui ca le ai....si cele ale sotului tau. abia acum dupa cele citite as zice ....of , saraca, de ce so fi maritat cu omul asta....inferior ei? in general psihologii spun ca alegerile pe care le facem in viatza tin de puterea caracterului nostru...poate in interiorul tau esti mai fragila decat vrei sa vada lumea...si ai ales o pers mai slaba decat tine tocmai ca sa fii tu mereu peste...
( eu de ex...sunt timida....dar lumea ar zice contrariul....si asta pt ca incep sa lapai...ca sa nu intru in panik)

sunt sigura ca nu esti asa de frustrata cum pari in mesaje si ca te-ai maritat din dragoste si ca atunci nu te deranja cine va avea mai multe diplome...ca n-ai avut intentia sa scrii ce tocmai ai scris...sau ce am inteles eu de data asta...sau ca na...ti-ai aruncat si tu naduful....dar...indiferent de cauze..nu te culca pe-o ureche...
si poate e cazul sa faci ceva PT TINE...nu pt sot sau cei din jur...stii...din nefericire, primul impact e cel vizual...calitatile interioare si intelectuale se descopera in timp...

n-am vrut sa te supar ...scuze

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Acum sa va intreb...ca imi sta pe limba de duminica si tot uit...
la toti copii sa da fier si calciu(ca o cumnata de a mea mi-a zis ca ea a auzit de la alte mamicii ca si bebei lor au primit)..sau doar la unii care duc lipsa de calciu si fier?

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

depinde de medici: a mea de ex. mi-a spus sa-i dau 10 zile calciu in fiecare luna pana la 2 ani, fier nu ca cica i-a iesit ok la analize, ca si calciu de alfel, dar cica asa se da...
unii dr. dau profilactic Ca si Fe altii nu, acum cum ii nimeresti te-am lamurit....

pui mic

Eu am dat CA gluconic doar in prima luna de viata. Apoi niciodata.
Nu ne-a zis niciodata sa ii dam. I-am facut analize, au iesit ok, si....de ce sa ii dai? O fi si profilactic bine...dar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

[center]La Multi Ani Bbto Teodor!

La Multi Ani Andreea!

Mergi la inceput

eu nu purtam fusta...foarte rar.......dar de revelion am luat un sarafan cu ciorapi negri de dama.....sa nu se vada vergeturile...le am pana sub genunchi....si cand m-a vazut sotul se uita ca matu din shrek....nu ca eram mai slaba ci eram aranjata....cica....sa-ti mai iei rochite din astea....pai mai iau sotule daca ma privesti asa...mai iau.....m-am simtit bine privita si admirata....cred ca e important sa nu ne neglijam......nu traim prin copii....da ai iubim.....dar i-am facut din dragoste prin dragoste cu un barbat.....si trebuie sa nu uitam ca atunci eram sexoase....acum de ce nu am fi cochete si aranajate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

eu nu purtam fusta...foarte rar.......dar de revelion am luat un sarafan cu ciorapi negri de dama.....sa nu se vada vergeturile...le am pana sub genunchi....si cand m-a vazut sotul se uita ca matu din shrek....nu ca eram mai slaba ci eram aranjata....cica....sa-ti mai iei rochite din astea....pai mai iau sotule daca ma privesti asa...mai iau.....m-am simtit bine privita si admirata....cred ca e important sa nu ne neglijam......nu traim prin copii....da ai iubim.....dar i-am facut din dragoste prin dragoste cu un barbat.....si trebuie sa nu uitam ca atunci eram sexoase....acum de ce nu am fi cochete si aranajate

foarte frumos spus ...multe pentru o mamica frumoasa

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput