Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!
Raspunsuri - Pagina 13
Beatrice1982 spune:
de acord dece!!!!!!!!!!!!!!!!
puneti piciorul in prag........eu asta fac...........:)
imi place................"gazela in devenire.".....
mai ieri am fost la cumparaturi, ca sa vedeti ce patesc......................
sotul:nu te vopsesti?
eu:aoleu si asa imi cade parul.........
sotul:pai poate asa nu mai cade...
eu:cum sa ma vopsesc mai omule, cand eu in viata mea nu am avut vopsea in cap..........
el:pai acum o sa ai.............
eu:ma uit mirata......pierduita faraa replica............
pai numa cu sampon..............
el:nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
eu:cum nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?????????????????
el:bine......
EU:ce culoare?
el:eu aleg.......(mentionez ca nu prea face asa ceva....)
eu:ok
el alege un palette no 3..........blond deschis...................
eu:
el:ce?si asa mereu mi-am dorit o prietena blonda..........
eu:again
el:deci te faci?
eu: daa.............
el:bineeeeeeeeeeeeeeeeee
eu:pt tine numa.......
el:stiu
soooooooooooooo
venit acasa
da ai grija de ivan.......ammmmmmmmmmm
vopsit, dar cum e asa inchisa la culoare, nu m-a prins..se vede ceva foarte putinnnnnnnnnnnnnnnnn
:)
so asa-s barbatii./.....povestea cu epilat/grijit o stiti deja......................
nu stiu
fiecare cu ale lui, dar cum zice dece..............noi de ce sa nu fim frumoase?????macar asa pt sufletul nostru..........poate le=o place si bebeilor mai mult................
nus tiu
acum bag si eu o luna tare sa vad daca imi iese ceva slabeala, daca nu o las naibii si eu
ca mi-e o foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ai ai ai ai ai ai
de ce ne trebe sa papam mereu cand stim ca nu avem voie?????
sau sa ne trebuiasca mereu ce nu avem voie?????
nu stiu.....ayannaaaaaaaaaa............................
okkkkkkkkk
iar fac placinta..dar n-o trimit numa cand trermin.........
azi am prestat iar cv u muuult drag ornamente pt tortul lui mam..........face 49 de ani in 24............duminica o sa ii tienm ziua
adik in familie
noi doar.......sora mea si buni
vreau sa fac tort de amandine............cu crema ganache
am fc trandafiri albi...........
am fc cifrele frumossssssss
inca ceva chestie la margine...............
numai vineri fac blatul si vineri seara crema, ca tre sa stea o noapte la frigi...............
azi a fost ok.....................
nu vrea sa mance ivan asta......ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ma baga in pamant
acu prestez exercitiile, abdomenele, fac baie...........apoi iar am de lipit etichetele..............
asa ca
noapte buna si aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!
sa vedem nu imi poate capul inventa un slogan......................
hmmmmmmmmm
nu stiu,..................
idei????????????????
incepe ceva asa in capul meu:
suntem mamici, deci......................pauza......
okiiiiiiiii
pupici
sorry daca va plicitsesc cu mesaj kilometric............
Forever in love...with my baby...
bubu_bu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela eu azi am fc o ciorba cu de toate..curcan legume...inacrita cu iaurt + un pic de smantana...evident facuta si pt jiji. apoi am avut de ieri paste mici fierte....am mai pus o bucata de curcan...si suc de rosii de la mama...2 min la fic...si gata..inca un fel. ce sa va zic...ca je si ink o gazela in devenire nu ne dam zor cu ..trasul de fiare...dar sa stiti ca...nu stiu daca o sa slabesc...dar imi face bine pt mine insami, apropo de ce anume zicea ruxita. sunt aspecte care zic eu tin de fiecare dintre noi insa nu stiu de ce dupa nastere multe femei se complac in a uita de sine... de fapt stiu de ce ..pt ca fiecare dintre noi am fost la un moment dat pe marginea prapastiei. ok...am inteles...bb. .banii...dar gata copiii au 1 an...nu mor tatii daca stau k ei cat sa facem si noi ceva pt sufletelul nostru(spun din perspectiva unei pers care isi creste aproape sg bb)...se poate...tre sa puneti piciorul in prag( eu sunt norocoasa, nu-i cazul) trebuie sa fim frumoase...sa ne simtim frmoase in primul rand pt noi...si apoi pt restul...barbatii iubesc mult si k ochiul si chiar daca ne zic...eu te iubesc oricum....niciodata nu vor pune mana la ochi cand vad o....bucata....de ce sa fim si noi...bucatele????? ruxita...pedaleaza repede la o epilare(fie si acasa)...fa-ti o baie relaxanta...machiaza-te..ia ceva sexy pe tine..care sa te avantajeze ... arunk un ochi in oglinda si te vei simti f bine..iar sotul te va intreba unde pleci scuze..sunt obo si nu pot fi coerenta( nu c-as fi cand sunt fresh)...oricum miitez pt dreptul femeii la feminitate.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
pentru ce ai scris
bubu_bu spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 de acord dece!!!!!!!!!!!!!!!! puneti piciorul in prag........eu asta fac...........:) imi place................"gazela in devenire."..... mai ieri am fost la cumparaturi, ca sa vedeti ce patesc...................... sotul:nu te vopsesti? eu:aoleu si asa imi cade parul......... sotul:pai poate asa nu mai cade... eu:cum sa ma vopsesc mai omule, cand eu in viata mea nu am avut vopsea in cap.......... el:pai acum o sa ai............. eu:ma uit mirata......pierduita faraa replica............ pai numa cu sampon.............. el:nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eu:cum nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu????????????????? el:bine...... EU:ce culoare? el:eu aleg.......(mentionez ca nu prea face asa ceva....) eu:ok el alege un palette no 3..........blond deschis................... eu: el:ce?si asa mereu mi-am dorit o prietena blonda.......... eu:again el:deci te faci? eu: daa............. el:bineeeeeeeeeeeeeeeeee eu:pt tine numa....... el:stiu soooooooooooooo venit acasa da ai grija de ivan.......ammmmmmmmmmm vopsit, dar cum e asa inchisa la culoare, nu m-a prins..se vede ceva foarte putinnnnnnnnnnnnnnnnn :) so asa-s barbatii./.....povestea cu epilat/grijit o stiti deja...................... nu stiu fiecare cu ale lui, dar cum zice dece..............noi de ce sa nu fim frumoase?????macar asa pt sufletul nostru..........poate le=o place si bebeilor mai mult................ nus tiu acum bag si eu o luna tare sa vad daca imi iese ceva slabeala, daca nu o las naibii si eu ca mi-e o foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ai ai ai ai ai ai de ce ne trebe sa papam mereu cand stim ca nu avem voie????? sau sa ne trebuiasca mereu ce nu avem voie????? nu stiu.....ayannaaaaaaaaaa............................ okkkkkkkkk iar fac placinta..dar n-o trimit numa cand trermin......... azi am prestat iar cv u muuult drag ornamente pt tortul lui mam..........face 49 de ani in 24............duminica o sa ii tienm ziua adik in familie noi doar.......sora mea si buni vreau sa fac tort de amandine............cu crema ganache am fc trandafiri albi........... am fc cifrele frumossssssss inca ceva chestie la margine............... numai vineri fac blatul si vineri seara crema, ca tre sa stea o noapte la frigi............... azi a fost ok..................... nu vrea sa mance ivan asta......ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma baga in pamant acu prestez exercitiile, abdomenele, fac baie...........apoi iar am de lipit etichetele.............. asa ca noapte buna si aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!! sa vedem nu imi poate capul inventa un slogan...................... hmmmmmmmmm nu stiu,.................. idei???????????????? incepe ceva asa in capul meu: suntem mamici, deci......................pauza...... okiiiiiiiii pupici sorry daca va plicitsesc cu mesaj kilometric............ Forever in love...with my baby... |
exact aceeasi problema facut blonda.....stricat par...tuns par......copil abia recunoscut mama......oricum ati fost draguti la faza asta
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex Tomaca, ai vreun drum in iasi? tu sau vreun coleg? poate "chem" pantofii de la BF...asta daca vrea..sa se complice...poate anuntul era numai pt bucuresti.. A salvat cineva retetele de la danasor? ca nu le mai gasesc.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Sigur, ii trimit cu corespondenta noastra la sediul din Iasi.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
Alina_libra spune:
salutare gospodinelor! ...dupa o pauza mai lunga
noi trecem printr-o perioada mai dificila, Diana tuseste de 2 saptamani jumate, mai nou e plina de mucisori iar eu.....am reusit sa ma aleg cu o amigdalita acuta si stau pe antibiotice
dar pana la urma trec toate...right?
Alina_libra spune:
era sa uit!
am fost si noi plecati weekendu' trecut fara copil (lasat cu bunicii) si la plecare ne-a facut "pa-pa" zambind iar la intoarcere s-a purtat de parca nici nu am lipsit 2 zile.
m-am consolat si eu cu gandu' "bine ca nu sufera copilu'" si mi-am zis ca mi-o arata ea ca ma iubeste mai tarziu
pupici si noapte buna!
carmita_baby spune:
Deci eu tre sa ma ascund bine ca sa nu-mi iau multi slapi la popou, mai ales ca am lipsit intr-o perioada in care NU TREBUIA, pentru ca implinesc pufuletii nostri frumosi un anisor.
Cu scuzele de rigoare urez tuturor pufuletilor a care zi de nastere a fost pana acum LA MULTI ANI din toata inima!!! sa va traiasca puiutii mamicilor dragi, sa fie sanatosi, fericiti si veseli mereu!!!
La multi ani deasemenea si sarbatoritilor zilei de azi: Daria, Stefan, Madalina!!! Le doresc puiutilor mici in aceasta zi emotionanata in care implinesc un anisor toata sanatatea si fericirea din lume!!!
Parca acum un an toate fetele va incurajau si veneau pe lume puiutii vostri si iata ca a zburat timpul si deja alearga prin casa, au dintisori si vor sa fie independenti
carmita_baby spune:
Fetelor dragi, eu vin in Romania pentru 2-3 saptamani, daca o puneti de vreo intalneala in perioada 24.01 - 06.02 (posibil 13.02) zic si eu prezent. In cazul asta va rog sa-mi trimiteti un PM ca nu reusesc sa va urmaresc. Va pup mult pe toate!
simplicity spune:
La multi anisori Andreea
La multi anisori Teodor-BBto
Sa aveti parte de tot ce e mai frumos si mai bun in viata
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra."