Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!
Raspunsuri - Pagina 12
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le danasor, s-o pupi pe mica din partea mea, sa uite de cazatura (pariez ca a uitat deja). Tot cu mucisori? Of. Sper sa scapati repede de ei... Suna super retetele, o sa caut si eu rosii de care zici (de unde le-ai luat?). de Isabela si Irina (februarie 2010) |
pupam si noi cele 3 fete frumoase, ma bucur ca-s mai bine printeseleosii
din car4 la raionul cu sos de rosii, e facut sub brandul lor Carr4, rosii decojite scrie pe borcan, si e vreo 8 lei; ingrediente -rosii si sare maritima iar chestia care mi-a placut e ca scrie ca e valabil doar 8 zile dupa desigilare deci sigur nu are coservanti
danasor spune:
citat din mesajul lui xela_07 la noi e sigur ca ii voi face eu tortul, problema e ca nu am vazut coloranti alimentari pe unde am ajuns. Stiti cumva pe unde gasesc? |
Poate in Selgros? am vazut acolo multe chestii de cofetarie, sau metro?
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui myky791
am vazut pozele, nici urma de gelozie. era totul platonic, dincate am vazut eu.. nu pupiciuri nu nimik. chiar se certa cu unul din baieti pe antepremergator nu? _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Am mai zis acum cateva pag ca am baietoi nu fata ca e cam violenta asa ca...Cata sta linistit.
danasor spune:
Ma bucur ca ati gasit interesante retetele, sper sa le placa si la pufishori; eu cam toate retetele voastre le-am incercat ca nu puteam de efectul pavlov, si ma bucur mult cand una dintre noi posteaza ce-a mai pregatit bun.
Lorex ai mai gasit retetele? daca nu
Stau si ma intreb, oare mucii astia nu au vreo treaba cu iesitul dintilor? ca cica le-ar scade imunitatea , si in plus au si secretii multe.... atunci zic si io, ca nu mai stiu ... m-am saturat eu de aspirat , de aerosoli, oscilo... colargol.. dar vor trece si astea nu?????? maine o scot in orash - am zis- nu o mai tin sechestrata in casa , sper sa fie bine
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui danasor Ma bucur ca ati gasit interesante retetele, sper sa le placa si Stau si ma intreb, oare mucii astia nu au vreo treaba cu iesitul dintilor? ca cica le-ar scade imunitatea , si in plus au si secretii multe.... atunci zic si io, ca nu mai stiu ... m-am saturat eu de aspirat , de aerosoli, oscilo... colargol.. dar vor trece si astea nu?????? maine o scot in orash - am zis- nu o mai tin sechestrata in casa , sper sa fie bine |
Sper sa nu-mi iau vreo rosie in freza, da' sa stii ca si eu am remarcat ca ar fi o oareshce legatura intre muci si eruptiile dentare...Acum...nu stiu exact care-i explicatia logica, cred ca toate cele mentionate de tine, la un loc..
Acum..evident ca e vorba doar de muci care vin singuri, nechemati, si pleaca la fel. Nu de tuse, febra mare, frisoane, etc..ca alea n-au treaba. Si iris a cam mucit la fiecare eruptie, asa ca...deh...o fi ceva...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Sper sa nu-mi iau vreo rosie in freza, da' sa stii ca si eu am remarcat ca ar fi o oareshce legatura intre muci si eruptiile dentare...Acum...nu stiu exact care-i explicatia logica, cred ca toate cele mentionate de tine, la un loc.. Acum..evident ca e vorba doar de muci care vin singuri, nechemati, si pleaca la fel. Nu de tuse, febra mare, frisoane, etc..ca alea n-au treaba. Si iris a cam mucit la fiecare eruptie, asa ca...deh...o fi ceva... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
muci exclusiv!!!fereasca de altele... ca am avut si stim cum e si nu mai vrem
frumoasa maraici ce mai face?
simplicity spune:
La multi anisori Daria scumpica
La multi anisori Stefanel printisor
La multi anisori Madalina
Sa aveti parte de tot ce e mai frumos si bun pe lumea asta
Alexutzza ideea e ca doresc sa o trec pe mancarica de a noastra,iar eu mai gatesc cu carnita de porc(pulpa),adica felul 2,vreau sa ii dau sa manance mazarea,cartofii(daca fac tocanita de cartofi),sau ce gatesc ,nu carnita in sine;nu pot sa fac mancare numai cu pui/curcan/vita,ca sotului ii trebuie si cu porcusor
Bea,ce sa spun-ai intuit bine-nu prea sunt in apele mele,probleme sunt,dar fac parte din viata asa ca merg mai departe
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra."
decenuela spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu am crezut ca era un banc.... de Yannis |
ei...e chiar banc...unul vechi
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
eu azi am fc o ciorba cu de toate..curcan legume...inacrita cu iaurt + un pic de smantana...evident facuta si pt jiji.
apoi am avut de ieri paste mici fierte....am mai pus o bucata de curcan...si suc de rosii de la mama...2 min la fic...si gata..inca un fel.
ce sa va zic...ca je si ink o gazela in devenire nu ne dam zor cu ..trasul de fiare...dar sa stiti ca...nu stiu daca o sa slabesc...dar imi face bine pt mine insami, apropo de ce anume zicea ruxita.
sunt aspecte care zic eu tin de fiecare dintre noi insa nu stiu de ce dupa nastere multe femei se complac in a uita de sine... de fapt stiu de ce ..pt ca fiecare dintre noi am fost la un moment dat pe marginea prapastiei.
ok...am inteles...bb. .banii...dar gata copiii au 1 an...nu mor tatii daca stau k ei cat sa facem si noi ceva pt sufletelul nostru(spun din perspectiva unei pers care isi creste aproape sg bb)...se poate...tre sa puneti piciorul in prag( eu sunt norocoasa, nu-i cazul)
trebuie sa fim frumoase...sa ne simtim frmoase in primul rand pt noi...si apoi pt restul...barbatii iubesc mult si k ochiul si chiar daca ne zic...eu te iubesc oricum....niciodata nu vor pune mana la ochi cand vad o....bucata....de ce sa fim si noi...bucatele?????
ruxita...pedaleaza repede la o epilare(fie si acasa)...fa-ti o baie relaxanta...machiaza-te..ia ceva sexy pe tine..care sa te avantajeze ... arunk un ochi in oglinda si te vei simti f bine..iar sotul te va intreba unde pleci
scuze..sunt obo si nu pot fi coerenta( nu c-as fi cand sunt fresh)...oricum miitez pt dreptul femeii la feminitate....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
dastefa spune:
am intrat si eu sa urez din sufletLa multi ani buni si cu noroc pt aniversatii de aziDaria,Madalina,Stefan