Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!
Raspunsuri - Pagina 14
miremia spune:
La Multi Ani Bbto Teodor!
La Multi Ani Andreea!
Sa cresteti mari puiuti draguti!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Carmita wb!
Dau eu PM in caz de intalneala. Daca mergi la ai tai cred ca o sa stai foarte aproape de alexutza, dece & me.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Beatrice1982 spune:
LA MULTI ANI TEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa cresti mare, sanatoas si voinic.......si s-o iubesti mult mult pe mami..............

LA MULTI ANI ANDREEA!!!!!SA FII SANATOASA, HARNICA SI CUMINTE SI SA FII BUCURIA PARINTILOR!!!

gata....ma duc ca is varza.leoarca........aoleu...

Forever in love...with my baby...
happyella spune:
simply, mire si bea multumim frumos de urari 
.... am fluturi in stomac cand ma gandesc ca acum un an eram la spital si peste 2 ore si un pic s-a nascut gogosica... cand ma uit la ea cat a crescut... si acum are cine sa ma strige MAMA... ma incearca asa multe emotii
ca o ironie cand am nascut eram eu racita, iar acum de ziua ei este ea mititica... am fost azi la dr si a zis ca are o simpla viroza si sa-i dau inainte cu aspirat, colargol... ma gandeam si eu la ce a zis sorina .... sa aibe asa multi muci de la eruptia dentara ca ii dau si 2 dinti sus ... adica pe langa muci garla, sta si cu mainile in gura toata ziua si baleste la greu... ce sa facem, o sa trecem noi si peste asta
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
happyella spune:
Si pentru ca facem un anisor va invitam la party, dam de baut si de mancat pentru toate gusturile

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
ratusca_mica spune:
Buna seara...
Varza de bruxelles sunt... imi cam pune Andrei creierii pe moate cu trezitul luio de n-spe ori pe noapte
, am cam pierdut socoteala, am pierdut si somnul (mai grav...), deci bantui ca si cucuveaua.
Evident ca nu am citit decat capitolul asta, dar mi-a placut ce a scris Dece despre conditia mamei de pufulete
... corect!
Alexutzzza, intamplator am fost recent vreo 2 zile in GR si am ramas masca de cat de bine m-am simtit! Am avut diminetile capul usor, fara ameteli, fara senzatia de discomfort din Bucu... o fi ceva in aerul de acolo, poate de aceea si Yannis a avut o pofta de mancare deosebita 
Dupa cum spuneam dimineata, maine mergem la vaccin. nu stiu cum sa ii spun doctorului sa isi ia mana de pe puta lui fi-miu, sa nu-l decaloteze...
Mi-am pus mari sperante in crema minune (saru'mana again Simply
), abia astept sa vina sa vad ce si cum!
Mda, ma tarai inapoi in pat, poate-poate...
sorina_bz spune:

La Multi Ani Teo de mami Plateea, ginerelul nostru drag!
Sa fii sanatos, voios, papacios si norocos!
La Multi Ani Andreea, de mami Happyella!
Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Buna dimineata, hadeti la o cafea tare si aromata, pana apare cuscra mea cu bunatatzurile (Plateaa 
....sa-ti traiasca "baietul", mami, si sa va iubiti mult, mult!)
Happyella...multu de tratatie, si multa sanatate motanicii pufoase, de ziua ei! (Poti incerca Coryzalia, pt muci...poate merge.)
Haircut...sarumana de comment-uri.
Simply...
sarumana de ideea cu reminder-ul. Chiar a functionat. Ne-au trimis contul in care sa platim, si totalul sumei. Face 27 lire, din care 15 papusa, si 12 transportul
.
Danasor...multu de intrebare..."maraici"...face ce stie ea mai bine..maraie. Nu prea stiu de ce, poate sunt dintii, dar e cam greu sa-i intru in voie zilele astea (de fapt...cam mereu e greu de multumit)
. Retele tale de papa suna...yammmi!
Ratusca_mica.....bafta la vaccin, si poate scapati nedecalotati!
Bea...tare faza cu vopseaua!..Nu pui o poza, sa vedem ce-a iesit? Ce ti-e si cu barbatii astia! Eu am fost bruneta si m-am facut blonda acum vreo 2 ani, din cauza de fire albe multe. Acu' barbatu-meu ma vrea bruneta, inapoi...
Decenuela..."chapeau",maica, vorba ..englezului
...pentru pledoaria dreptului femeii la feminitate...Poate ar trebui s-o tiparesc, s-o lipesc pe oglinda...
Mare dreptate ai! Nu stiu de ce am ajuns asa, eu aveam abonament saptamanal la coafor...par unghii, chestii. Poate din cauza copilului urlacios, caruia nu-i da nimeni de cap...nu se incumeta nimeni sa ramana macar o ora cu ea, daramite sa-i dea mancare, sau lapte,sau s-o culce...Deci..fara ea sa plec-nu se poate, cu ea..nici atat, ca urla. Din aceasta dilema nu putem iesi....am zis!
Hai, ca iar am facut o placinta cu branza!
O zi minunata va doresc, tuturor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
decenuela spune:
neatza fetili...o coffe fierbinte va rog...
azi sunt mai fresh...desi noaptea a fost identica ca ultimile....
de un sfert de ora caut in povestea lu...pastaie ala micu...ceva ce pe mine m-a dat gata atunci...si-mi ziceam ca numai plateea putea sa o faca...
"i-am aratat cumnatei unde pusesem o lumanare. femeie nebuna, poate paranoica, dar... am plecat de acasa cu lumanarea in bagaje. "sa nu trebuiasca!". s-a uitat biata la mine ca la circ, n-a mai zis nimic, si am incheiat subiectul"
DRAGUL NOSTRU BBTO...CEA MAI VIP DINTRE PASTAI
...ASTAZI, CAND FACI UN ANISOR...SPER CA MAMI...ITI VA PUNE PE TORTULET O LUMANARE ..ADEVARATA...
SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SA TE PLESNEASCA PESTE OCHI SI NITELUS NOROCUL...LA MULTI ANI...MOLDOVEANUL NOSTRU DRAG...si sa stii ca ai o mama....de mama....
plateea azi....cred ca nu-ti mai incapi in ranza...pupam cei 2 norocosi je & ji
LA MULTI ANI ANDREEA ..MAMI SA-TI TRAIASCA MINUNEA...
Asteptam acu ceva bunatati...
bea m-a distrat tare mesajul tau....treaba cu blondeala..esti bestiala...eu n-am avut curajul sa ma uit pe poze sa innebunesc cu ochii pe tort...si asa rev-ul l-am fc cu laptopul deschis cu poza de la praji tale
.....
ma gandeam..ca oricat de bune si mai ales frumoase ar fi torturile din comertz...tot cele mai bune sunt cele facute in casa...felicitari mamicilor care s-au straduit sa le faca acasik
sa aveti o zi super
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Multu de cafea, Dece!
Bag repede una, pana se trezeste picimea, si ma ia de odihnita!