Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
tutz spune:
Adelina, nu te stresa dupa vorba fiecarei babe pe strada.
Au timp sa invete sa prinda jucariile. Nici 3 luni nu aveti, asa ca stai linistita.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy81 BUNA la amiaz si de la noi Acum m-am oprit din lucru si savurez si eu cafeluta cu voi De azi dimi tot aerisesc prin casa si tot spal pereti pt. ca avem un mucegai de toata frumusetea,si mi-e tare frica pt. fete sa nu le afecteze intr-un fel,aveti careva asa ceva in casa ca eu nu mai stiu cu ce sa dau si ce sa fac cu el IONELA cum mai e printesa RAISA scuze poate ca ai scris dar eu nu am reusit decat sa citesc ultimele 10mesaje Nu am mai reusit ieri sa intru sa vb cu voi pt. ca nu stiu ce a fost cu CARINUTA ca numai in brate era bine,cred ca a fost deochiata ca am reusit ieri sa trec pe la mine pe la lucru si tare s-au mirat fetele de ea nu mai stiu ce am vrut sa va mai intreb citesc din urma si revin CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010 |
camy, eu am avut.aveam balconul la dormitor si l-am desfiintat.insa caloriferul ramasese in dormitor si nu facea fata si pt balcon.asa ca am schimbat caloriferul cu unul mai mare si pus exact pe geamul care da afara si se simte.inainte de asta aveam tot timpul mucegai si stergeam lunar.acum nici urma.
pop_adelina spune:
Ana, daca tot esti pe felie te mai intreb ceva, cum ii pui picaturile in ochi, cand doarme sau cand e treaza? mie dr mi-a zis ca trebuie sa-i picur in sacul conjunctival si apoi sa-i tin putin apasat in coltu ochiului sa nu-i mearga la nas. doar ca atunci cand doarme mi-e frica sa nu-l trezesc iar cand e treaz nu reusesc sa-i pun in sacul conjunctival ca se misca si se enerveaza cand il tin fix de caput...
multumesc
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Iunia82 spune:
Fetelor, mami (medic de familie) mi-a spus ca, in ghidul ei de urmarire a copiilor, la 4 luni schiteaza gestul de a apuca constient (voluntar). Fi-mea abia acum la 4 luni jum intinde mana clar sa apuce jucaria din fata ei, cu doua maini, si apoi o duce la gurita. Pana la aceasta varsta, doar daca le pui o jucarie in mana apuca instinctiv.
Medici sunt de toate felurile asa cum sunt si oamenii. Mama mea, de exemplu, si-a extins aria de cunoastere: are specializare in acupunctura si medicina alternativa (terapia prin plante - cursuri de medicina indiana) etc. merge la conferinte si citeste o gramada. Pana acum nu am avut nevoie de pediatru
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
ionela.n spune:
Camy, acum parca e mai bine. Acum vreo jum de ora avea temp 37.4. e ok, dar e cam morocanoasa.
Face kk normal si mi se pare ca e si cam somnoroasa
Poze Raisa
adelena spune:
CAMY si eu am avut probleme inainte de a izola peretii. Cum tu nu poti face treaba asta acum, am inteles ca exista pe la magazinele cu materiale de constructii solutii anti-mucegai foarte bune. A, si incearca si cu un dezumidificator
ana_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pop_adelina
mersi Ana, asa ma gandeam si eu ca e prea devreme, dar vezi doamne respectiva are bb de 1 an si al ei la 3 luni facea de toate...crek fugea si prin casa mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) POZE BEBE DARIUS |
Iaca partz! Nu cumva al ei facea si kk la olita la trei luni? Ce ma enerveaza unele! Al meu facea asa,al meu manca atata,al meu a mers repede,al meu a vb repede.. Al meu, al meu, al meu..Ele nu stiu ca fiecare copil e unic si se dezvolta diferit? Ce haz ar mai avea lumea daca toti am fi la fel,trasi la indigo?
Am avut si eu care mi-au zis ca al meu facea.... Si i-am zis: al tau e al tau,si al meu e al meu,nu-i compar ca nu-i concurs!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui camy81 BUNA la amiaz si de la noi Acum m-am oprit din lucru si savurez si eu cafeluta cu voi De azi dimi tot aerisesc prin casa si tot spal pereti pt. ca avem un mucegai de toata frumusetea,si mi-e tare frica pt. fete sa nu le afecteze intr-un fel,aveti careva asa ceva in casa ca eu nu mai stiu cu ce sa dau si ce sa fac cu el CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010 |
din pacate si mie mi s-a facut putin mucegai pe langa geam si cred ca si stiu cauza: eu hainutele lui le pun la uscat pe calorifer ca afara pe vremea asta nu se usuca...si cred ca de aia se face mucegai.
stiam de o solutie speciala de mucegai dar cred ca mai bine curat bine si dau cu lavabila anti mucegai...cred ca e mai sanatoasa decat solutia aia...nu stiu...ma mai documentez ca numai de cateva zile mi-a aparut!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Mari-Mariuk spune:
CAMY, cu mucegaiul m-am luptat eu ani buni, iar in toamna asta am incercat si ceresit stop mucegaiului-spray...e foarte bun, 2 luni nu am avut nici o pata pe pereti/mobila...acum a mai aparut, dar foarte putin si doar acolo unde intr-adevar pare a fi mai multa umezeala...avantajul este ca scoate si petele si ramane curat locul, nu se mai cunosc petele de mucegai., dar trebuie sa urmezi instructiunile exact cum sunt date.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
tutz spune:
citat din mesajul lui camy81 De azi dimi tot aerisesc prin casa si tot spal pereti pt. ca avem un mucegai de toata frumusetea,si mi-e tare frica pt. fete sa nu le afecteze intr-un fel,aveti careva asa ceva in casa ca eu nu mai stiu cu ce sa dau si ce sa fac cu el |
Eu am o solutie de la Promax (se fabrica in tg mures). Dai sprit, stergi cu o carpa si se duce tot. Aerisesti bine dupa, si gata, a disparut si mucegaiul, si mirosul. Dar intradevar ai nevoie de dezumidificator (eu am vreo 3 in casa, ca tot timpul aveam umiditate peste 70%)
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde