Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
adelena spune:
sunt de coma "tantile" astea care n-au loc de noi pe strada. Apropo de chestia asta, sa va povestesc o faza cu o fosta colega de liceu. Ii spuneam eu ca David nu prea este interesat de televizor...Vaaai, dar Vladut al meu la 2 ani si ceva imi cerea sa-i dau pe Discovery , Vladut la 3 ani stia cum se numesc toate uneltele , Vladut eraaaaaa... cel mai cel. Atunci m-am enervat si i-am spus: ma bucur pentru tine, dar copilul meu nu are cu cine sa semene asa un geniu, pe cand al tau...
S-a simtit foarte "lezata" si de-atunci nici ca l-a mai ridicat atat in slavi pe Vladut.
Fetelor, ideea este sa nu credeti chiar tot ce spun "doamnele" de pe strada. In special bunicii au darul acesta de a exagera si uneori (cazul de mai sus) si mamicile.
Radu, pe 27 face 5 luni si va spun cu mana pe inima ca abia de vreo cateva zile apuca ceva constient. Dar inainte de a intinde mana, casca gura
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pop_adelina
Arianna, ai nostri bbei sunt la 2 zile diferenta, as vrea sa stiu mai multe despre voi, sa vedem cat de diferiti sunt!!! -eu de mult nu-l mai schimb noaptea si doarme dus...doar o data se trezeste sa pape!!!cu unele exceptii bineinteles, ca si azi noapte cand s-a trezit de 3 ori si mi se parea ca e infundat si nu poate respira bine si l-am curatat putin in nas si s-a trezit si avea chef de joaca. -peste zi il las si eu si singurel in patut dar se joaca el ce se joaca si vrea atentie, dar in brate nu-l iau decat daca plange si vrea sa doarma!!! as vrea sa-l invat sa doarma singurel, sau macar langa mine, dar nu in brate, leganat! a ta printesik cum adoarme?dar jucariile le tine in mana? eu tot ii pun o jucarioara dar o tine f putin si nici nu-si da seama cred ca e la el in manuta, te intreb pt ca ieri m-a intrebat o tanti daca tine jucariile si i-am zis ca nu inca si s-a mirat...si inca o intrebaresi gata deocamdatacat doarme peste zi? mersi si scuze daca te stresez mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) POZE BEBE DARIUS |
Da ,am obs si eu ca bbeii nostri sunt cam de aceeasi varsta...ce sa spun...la inceput dormea ziua mult,cate 3 ore legate de vreo 3 ori incepand de dim,iar noaptea se trezea la 3 ore cu pauza de 2 ore treaza.In a doua faza la fel,dormea mai mult ziua si noaptea incepuse sa doarma tare putin ...era mai mult treaza...acum slava Domnului e mai ok...doarme ziua doar cate jumate de ora cam de max 3 ori si asta mai mult pana in pranz,dupa, sta treaza si doarme in schimb toata noaptea...e super acum..ma simt si eu odihnita.
Papa doar de la san .In brate la fel o tin si eu...cand vad ca e mofturoasa tare sau cand plange...dar ziua cam vrea in brate,incerc so tin cat pot eu pe pat,in leagan sau in patutul ei.E destul de cumintica,a avut si colici,inca ii dau sirop dar as vrea sa renunt ca sa-mi dau seama daca i-au trecut sau mai are.
Ziua adoarme numai la san,seara o pun in patut cand vad ca se freaca la ochi si adoarme singura.
Cat despre jucarii,cred ca e prea mica ca sa tina ceva in mana,nu te mai lua dupa diverse tanti,ca nu toti copii sunt la fel.
Multa sanatate lui Darius !
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adelena sunt de coma "tantile" astea care n-au loc de noi pe strada. Apropo de chestia asta, sa va povestesc o faza cu o fosta colega de liceu. Ii spuneam eu ca David nu prea este interesat de televizor...Vaaai, dar Vladut al meu la 2 ani si ceva imi cerea sa-i dau pe Discovery , Vladut la 3 ani stia cum se numesc toate uneltele , Vladut eraaaaaa... cel mai cel. Atunci m-am enervat si i-am spus: ma bucur pentru tine, dar copilul meu nu are cu cine sa semene asa un geniu, pe cand al tau... S-a simtit foarte "lezata" si de-atunci nici ca l-a mai ridicat atat in slavi pe Vladut. Fetelor, ideea este sa nu credeti chiar tot ce spun "doamnele" de pe strada. In special bunicii au darul acesta de a exagera si uneori (cazul de mai sus) si mamicile. Radu, pe 27 face 5 luni si va spun cu mana pe inima ca abia de vreo cateva zile apuca ceva constient. Dar inainte de a intinde mana, casca gura mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010) |
Uite ca am si eu un Vladut geniu: prinde obiectele, dar, desi deschide gura sa le ,,guste'' nu nimereste si intai le analizeaza cu fruntea, inchide ochii, apoi duce la gura...si e de o varsta cu Radu al tau...deci e mai ,,smecher'' pentru ca foloseste mai multe parti ale corpului
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
idalis spune:
citat din mesajul lui pop_adelina mersi Ana, asa ma gandeam si eu ca e prea devreme, dar vezi doamne respectiva are bb de 1 an si al ei la 3 luni facea de toate...crek fugea si prin casa |
Adelina trebuie sa te obisnuiesti si sa ignori astfel de mame. Vei intalni multe mame "laudaroase" a caror copii vorbesc si merg inainte de a se naste. Eu ma abtin sa povestesc altor mame ce face fiu' meu (nici nu face mare lucru acum) pt ca stiu ca fara sa vreau pot face rau. Aceeasi problema exista si pe forumuri unde multe mame se streseaza degeaba citind despre super kids de super women si isi fac griji ca de ce copilul lor nu stie tabla inmultirii la o luna.
Vom fi tentate sa rostogolim copilul sau sa-l punem sa mearga doar pentru ca altul de varsta lui deja o face. Sfatul meu: ignora !
Daca te linisteste cu ceva iti spun ca Tavis nu e incantat de nici o jucarie, nici macar nu-i plac, iar manutele le foloseste doar ca sa se loveasca singur in cap.. Poop
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
bebecris26 spune:
Ionela, bebe al meu a facut febra de la rosu in gat. Am fost cu el la dr pediatru la sanador, am chemat salvarea cand a avut 39.2 si am ajuns si la spital de i-am facut toate analizele. Toti dr care l-au vazut au spus ca a avut foarte putin rosu in gat, si de la asta febra atat de mare. Diaree a facut cam a treia zi, probabil de la febra dar a trecut cu ceai de menta.
Cristina, mami de bebita David
camy81 spune:
ms fetelor de raspunsuri,credetima ca am incercat tot felul de soluti anti mucegai si tot a aparut dupa un timp
MARI si azi am facut si acum o luna cu sol. de la ceresit dar iar apare eu cred ca singura varianta ar fi sa imi izolez apt. si pe interior(pe ext. a fost izolat de constructor de blocuri) dar asta numai la vara cand va fi si timp si sper ca si bani
pana atunci am de dus o lupta continua cu mucegaiul
Cand a fost pedriata fetelor la noi acasa mi-a spus ca nu le face bine la copii acest mucegai dar mai ales la Carina ca e mai micuta si o afecteaza mai tare
TUTZ si nu ti-a mai aparut mucegaiul dupa o vreme? dezumificator am si eu, ce-i drept numai in dormitor si dinala mic
ADELINA eu nu usc haine pe calorifer si tot mi se face mucegai
multu mult la toate
plec sa fac ceva de papa
Apropos voi ce aveti azi in meniu?,eu pregatesc pipote cu macaroane ne plac ff mult la toti membri fam.
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
ana_25 spune:
citat din mesajul lui pop_adelina Ana, daca tot esti pe felie te mai intreb ceva, cum ii pui picaturile in ochi, cand doarme sau cand e treaza? mie dr mi-a zis ca trebuie sa-i picur in sacul conjunctival si apoi sa-i tin putin apasat in coltu ochiului sa nu-i mearga la nas. doar ca atunci cand doarme mi-e frica sa nu-l trezesc iar cand e treaz nu reusesc sa-i pun in sacul conjunctival ca se misca si se enerveaza cand il tin fix de caput... multumesc mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) POZE BEBE DARIUS |
Eu prefer sa-i pun cand doarme,ca daca e treaza nu sta. Eu ii pun picatura,si masez ff usor 3-4 secunde. Nu se trezeste.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
tutz spune:
citat din mesajul lui adelena Radu, pe 27 face 5 luni si va spun cu mana pe inima ca abia de vreo cateva zile apuca ceva constient. Dar inainte de a intinde mana, casca gura |
ei.. ce stii tu. nu casca gura ci zice - "oaaaa.. vreau jucaria asta!
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
tutz spune:
citat din mesajul lui camy81 TUTZ si nu ti-a mai aparut mucegaiul dupa o vreme? dezumificator am si eu, ce-i drept numai in dormitor si dinala mic |
Am folosit solutia pe la inceputul lui decembrie. de atunci nu a aparut.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
andr33aaa spune:
citat din mesajul lui adelena [ANDREEA, si la 4, cand se trezeste ii dai doar ceai? Si se impaca doar cu ceai? As incerca si eu dar mi-e frica sa nu trezim tot blocul. |
fi-miu de cand s-a nascut merge dupa principiul "somnul bate foamea" asa ca... merge.
@ana merg la med. de fam. doar pentru vaccin, pentru ca pediatra este foarte departe de noi. 1 data / luna merg la pediatra.
va rog si eu sa-mi trimiteti ID si parola la mailul comun.