Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Bebecris, multumesc frumos de rasp. Rosu in gat a trecut cu ce?

Vad ca nurofen si panadol pt copii ii place Raisei. Cred ca din cauza ca e dulce

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Multumesc de comnetarii la poze,abia acum am vazut....
Cum pot sa streg pozele din album ca sa pun altele mai noi ca nu am gasit nici o optiune in acest sens ?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

camy, nasoala treaba.eu la vara mi-am propus(daca nu am bani sa iau cu 3 si raman aici) sa izolam pe inauntru.noi stam la 4 si am zis ca izolam inclusiv tavanele.plus mai am o vecina care nu e acasa desi peretii de la ea ii incalzesc io.plus ca peretii mei clar trebuie indreptati si deja au foarte multe straturi de var.si ca nu dau totul jos pana la tencuiala pun placi de rigips, parca asa.ia un pic de spatiu dar decat praful ala mai bine asa.nici nu ma gandesc sa intru in iarna neizolata si nevaruita.ma mut cu copiii la mama la curte, vara, si face al meu ca se pricepe.
de laudat, heheh sa va zic eu faza:un coleg de-al sotului ne povestea cum baiatul lui de 2-3 ani NAVIGA pe net.sa mor si nu alta.si acum dupa 3-4 ani imi aduc aminte.pai razvan al meu a mers tarziu, a vorbit tarziu.toate le-a facut tarziu de tot, dar bine.recunosc ca fiind la primul ma panicam mai rpd, dar acu..ma gandesc ca ce fraiera eram...de calin..cand o vrea sa le faca sa le faca.toate la timpul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eu pentru mucegai am folosit ACE, nediluat, pulverizat direct pe perete si sters si nu a mai aparut. E drepr ca s-a cam luat culoarea, dar nici nu a mai dat semne ca ar vrea sa apara. S-a ocupat sotul, ca de , eu eram gravida, asta la mama acasa si aici era pitica . Trebuie aerisit tare bine. Acum la noi, dupa ce a sters am lasat doua zile geamul deschis si nici nu am dormit doua nopti. E adevarat ca s-au racit peretii , dar a fost ok. Si iritatia pe fata, cred ca tot de la mirosul de mucegai era, ca a inceput sa dispara cand ne-am mutat in alta camera.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

TUTZ de unde ai luat solutia pt mucegai? Noi nu am avut niciodata mucegai in casa,dar de vreo trei luni am observat pete negre pe peretele cu geamul. Nu e mult,dar ma streseaza! De la ce s-o fi facut oare? ca nu usuc rufe in camera!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Ana, la medicul de familie e inscrisa fata si mergem acolo pentru control si vaccinuri. Dar trebuie sa ma interesez serios sa o schimb.

A mea nu se intoarce si vad ca bebeii vostri fac tumbe deja . Mi-a aratat sormea cum sa o rostogolesc, dar cred ca nu o mai fac. In schimb apuca binisor cu manutele daca ii arat o jucarie si bineinteles ca o roade. Mai nou trage de paturica, pelincuta ca sa le duca la gurita si sa le roada si nici urma de dintuci. Uite ca am laudato. Acum asta e , fiecare e unic si incerc sa nu ma stresez ca nu face rasuciri , nici macar pe o parte, cu toate ca are 3 luni si jumate aproape.

Nici eu nu usuc rufe in camera, temperatura e constanta, in jur de 21-22 grade, aerisesc mereu, peretii sunt din caramida groooasa.Dar asta e..., cred ca-i prea izolata fereastra si nu circula deloc aerul .
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Citat:
citat din mesajul lui adelena

Radu, pe 27 face 5 luni si va spun cu mana pe inima ca abia de vreo cateva zile apuca ceva constient. Dar inainte de a intinde mana, casca gura

ei.. ce stii tu. nu casca gura ci zice - "oaaaa.. vreau jucaria asta!

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

cred ca asta spunea el si nu-l intelegeam eu. De-aia se enerva el...v-am spus, nu suntem genii, dar cred ca Radu se-arunca-n neam

Mergi la inceput

Si inca ceva: mi-a intrat pe card alocatia de 200 ron, pentru doua luni, noiemb si dec. Dosarul l-am depus pe 24 noiemb. Sa vad, poate de luna viitoare intra si indemnizatia, ca acolo nu a fost buna adeverinta de la munca si l-am depus pe 15 dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

recunosc ca si eu m-am stresat putin la inceput cand am vazut ca unii bebelusi se intorc de pe burta pe spate sau invers. dar, am citit pe net ca unii bebelusi trec peste aceasta etapa.
Diana nici acum nu se intoarce...asa e ea...poate are burtica prea mare si nu-i da voie

asa...sa va spun una tare.
povestea o cucoana care are 2 nepotei...sora si frate: fetita de 1 an si 10 luni se juca cu un calut din ala mare de lemn, se tot urca pe el si tot repeta "calu, calu, calu", iar fratiorul de o luna si jumatate auzind-o a spus si el "calu"...asta e prea de tot...la varsta asta nici macar nu gangureste...te lasa fara replica

Andreea, fericita de Diana Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Ana, la medicul de familie e inscrisa fata si mergem acolo pentru control si vaccinuri. Dar trebuie sa ma interesez serios sa o schimb.

A mea nu se intoarce si vad ca bebeii vostri fac tumbe deja . Mi-a aratat sormea cum sa o rostogolesc, dar cred ca nu o mai fac. In schimb apuca binisor cu manutele daca ii arat o jucarie si bineinteles ca o roade. Mai nou trage de paturica, pelincuta ca sa le duca la gurita si sa le roada si nici urma de dintuci. Uite ca am laudato. Acum asta e , fiecare e unic si incerc sa nu ma stresez ca nu face rasuciri , nici macar pe o parte, cu toate ca are 3 luni si jumate aproape.

Nici eu nu usuc rufe in camera, temperatura e constanta, in jur de 21-22 grade, aerisesc mereu, peretii sunt din caramida groooasa.Dar asta e..., cred ca-i prea izolata fereastra si nu circula deloc aerul .

Daca te linisteste cu ceva, Radu la aproape 5 nici nu da vreaun semn ca ar vrea sa se intoarca...dar nici nu ma ingrijorez. Atata timp cat e "in grafic" nu astept performante

Si cu izolatul...noi am izolat intai pe interior cu rigips si vata de sticla si tot am facut mucegai. Abia dupa ce am izolat si exteriorul cu polistiren am scapat

Mergi la inceput