Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
LoraG76 spune:
Mai3 are o schema f. buna de diversificare, apelati cu incredere la ea. Duamna, daca n-ai treaba, ti-am dat.
Magdy, vreau sa stii ca am fost asa "acida" pt. ca m-a deranjat modul in care ai spus ceea ce ai spus. Nu ma deranjeaza atunci cand cineva isi exprima punctul de vedere, daca o face mai cu delicatete. A nu se interpreta gresit, e vorba de modul de exprimare. Oricum, eu nu m-am suparat...nu ca ar interesa pe cineva asta.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
Multumim fetelor pt urarile de sanatate. Acum doarme mititica, nu mai e fierbintica.
Ma enerveaza ca pediatra nu rasp la tel, dr de fam are program de la 4
Poze Raisa
tanamera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Voi faceti controlul medical in fiecare luna la bebe? Meme de Maiu si Lulia |
Eu am primit de la clinica un grafic cu lunile cand trebuie sa mergem la control:1,2,4,6,9,12,15,18,24,36 si la nevoie.
idalis spune:
Buna dimi si de la noi.
Iau si eu o cafea de la voi, o decofeinizez si o savurez ca in fiecare dimineata. As vrea si o amandina dar trebuie sa ma abtin de la dulciuri.
Daca se indura cineva va rog dati-mi si mie un PM cu parola de la mailul comun. Multumesc.
Cu privire la medici, ma enervez ori de cate ori ma gandesc la sistemul nostru sanitar. Doctorita de familie a lui Tavis este si dr.pediatru . Mergem la ea lunar si in paralel am mers si la cabinet particular la pediatri "renumiti". Nu am gasit inca un pediatru pe gustul meu...inca mai caut. Bine ca am de unde alege.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
bebecris26 spune:
citat din mesajul lui ionela.n Are iar 38.3 temp. Aseara a mai facut kk o singura data pe la 7, dar era mai consistent si azi dim a facut kk normal. Pediatra a zis sa alternez nurofen cu panadol. Dar nu stiu de ce nu ii scade temp. Adica ii scade, apoi in vreo 6 ore creste iar -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) Poze Raisa |
Febra asta, oof.. noi ne-am chinuit vreo 4 zile cu febra si la fel, ii scadea 2-3 ore si crestea la loc. Stiu cum e asa ca, putere multa Ionela, ca puiutul ta se va face bine repede
Cristina, mami de bebita David
ionela.n spune:
Bebecris, bebe al tau de la ce a facut febra?
Cat face febra, nu avem voie sa ii facem baita, asa-i? Si nici sa iesim afara?
Poze Raisa
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Ionela multa sanatate la fetita,sa dea DD sa se insanatoseasca repede Alesia sta in pat la mine si gangureste la bec....daca apuc so tin in brate vrea toata ziua in brate,daca o las de dim in pat sta cumintica pana se plictiseste,e o scumpa...acum a apucat-o sughitul....sughita de 2-3 ori pe zi..un stres DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 |
Arianna, ai nostri bbei sunt la 2 zile diferenta, as vrea sa stiu mai multe despre voi, sa vedem cat de diferiti sunt!!!
-eu de mult nu-l mai schimb noaptea si doarme dus...doar o data se trezeste sa pape!!!cu unele exceptii bineinteles, ca si azi noapte cand s-a trezit de 3 ori si mi se parea ca e infundat si nu poate respira bine si l-am curatat putin in nas si s-a trezit si avea chef de joaca.
-peste zi il las si eu si singurel in patut dar se joaca el ce se joaca si vrea atentie, dar in brate nu-l iau decat daca plange si vrea sa doarma!!! as vrea sa-l invat sa doarma singurel, sau macar langa mine, dar nu in brate, leganat! a ta printesik cum adoarme?dar jucariile le tine in mana? eu tot ii pun o jucarioara dar o tine f putin si nici nu-si da seama cred ca e la el in manuta, te intreb pt ca ieri m-a intrebat o tanti daca tine jucariile si i-am zis ca nu inca si s-a mirat...si inca o intrebaresi gata deocamdatacat doarme peste zi?
mersi si scuze daca te stresez
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
ana_25 spune:
ADELINA de s-o fi mirat respectiva ca bb nu tine jucariile in manuta? E normal,nici a mea nu stie inca cui ii apartin manutele alea mici si agitate care ii tot dau peste fata!
De vreo doua zile se uita mai lung la ele,dar pana sa constientizeze ca-s ale ei si sa tina ceva in manuta.....mai dureaza.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui ana_25 ADELINA de s-o fi mirat respectiva ca bb nu tine jucariile in manuta? E normal,nici a mea nu stie inca cui ii apartin manutele alea mici si agitate care ii tot dau peste fata! De vreo doua zile se uita mai lung la ele,dar pana sa constientizeze ca-s ale ei si sa tina ceva in manuta.....mai dureaza. Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
mersi Ana, asa ma gandeam si eu ca e prea devreme, dar vezi doamne respectiva are bb de 1 an si al ei la 3 luni facea de toate...crek fugea si prin casa
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
camy81 spune:
BUNA la amiaz si de la noi
Acum m-am oprit din lucru si savurez si eu cafeluta cu voi
De azi dimi tot aerisesc prin casa si tot spal pereti pt. ca avem un mucegai de toata frumusetea,si mi-e tare frica pt. fete sa nu le afecteze intr-un fel,aveti careva asa ceva in casa ca eu nu mai stiu cu ce sa dau si ce sa fac cu el
IONELA cum mai e printesa RAISA scuze poate ca ai scris dar eu nu am reusit decat sa citesc ultimele 10mesaje
Nu am mai reusit ieri sa intru sa vb cu voi pt. ca nu stiu ce a fost cu CARINUTA ca numai in brate era bine,cred ca a fost deochiata ca am reusit ieri sa trec pe la mine pe la lucru si tare s-au mirat fetele de ea
nu mai stiu ce am vrut sa va mai intreb
citesc din urma si revin
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010