Ian-Feb2011- Bv Gabriela! Hai Andri,! (175)
Raspunsuri - Pagina 7
alinushali spune:
Fetele care au ajutor din partea sotilor sa stiti ca va invidiez.....al meu are numai pretentii, sa fie curat, dar nu pune mana sa stranga dupa el....putoarea.....imi vine sa urlu.
El crede ca o sa stea careva in picioarele lui cand o sa vin cu fata acasa, din partea mea poate sa moara de foame.....nici nu ma uit la el.
Nu mai pot sunt asa nervoasa, ca am reusit sa supar puiutzul....ma duc sa fac curat la etaj ...zici ca am 10 familii in casa
Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 35 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez
ROXANA_82_CT spune:
Buna dimineata! Ne-am trezit si noi.
Incep cu felicitari:
BRAVO MAIMUTICA
BRAVO GABRIELA
BRAVO YASMIN
si contini cu incurajari:
HAI ANGIE
HAI ANDRI
Pe mine m-au napadit emotiile. Stiu ca in curand o sa fiu pe listuta cu cezariene programate. As pune si AMR la semnatura dar e impactul psihologic prea mare si nici nu stiu exact daca mai sunt 5 sau 6 zile pana la marea intalnire, sambata vom afla. O sa avem deja 39 sapt si o zi sambata.
Am inceput sa visez bebici, pampersi, si am avut si un ciudat vis deocheat care parea foarte real
Aseara am realizat ca peste o saptamana nu voi mai avea burtoaca asta asa de mare, voi avea un pui de om in brate si lumea asa cum o stiam noi pana acum va fi data peste cap. Imi este teama, si de abia astept, in acelasi timp.
38+ viitoare mamica de Teodor
monika_bt spune:
Se pare ca sunt simptome normale la 35 de sapt ptr ca eu am aceleasi dureri iar maine inchei sapt 35...So!
FELICITARI, GABRIELA!!!
BINE AI VENIT, ANDREI!!!
REFACERE RAPIDA SI BEBE SANATOS!!!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 34s+
vas spune:
Ceau
Felicitari MAIMUTICOOOOO a vrut tare repde sa vina pe lume printesa ta.
Am facut si eu ieri bagajul, ma agitam toata parca maine ar trebui sa nasc, dar imi statea in cap ideea ca trebuie facut asa ca ieri am bagat tot ce s/a putut si mi/am facut o lista petnru lucruri care le voi baga la momentul rerspectiv in geanta.
Intrebare: ati mai facut eco dupa 35 de saptamani. Medicul de familie a zis sa nu mai fac ca oricum nu are ce vedea, sa nu mai dau banii aiurea.
va pup si multa bafta la cele programate
Angie, multi pupici!!!!!!!!!!!!!!
Mayane, tu si sotul meu cu data nasterii, a zis sa nasc pe 14 februarie ca el are sesiune pana in 13 si sa scape de examene ca sa ma poata ajuta.
34+
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
bb_yasmi spune:
vas, eu ca si la prima sarcina, si acum, merg saptamanal la eco in ultima luna. cum sa nu aiba ce sa vada??? pai in primul rand ca bebe se dezvolta in continuare, ca ia in greutate, cate bpm are inimioara, etc, etc. lucruri fff importante si esentiale care in caz ca nu ar fi in regula se prefera sa fie scos bebe mai repede din burtic.
monika_bt si eu de viner intru in 35+ adk incepe sapt 36
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 35!!!
florintunde spune:
BB YASMI
ALINUSHALI
MONIKA BT
-deci fetelor e ceva normal in perioada asta daca avem simptome la fel in sapt 35 .Cica..din cauza ca se mai intind ligamentele rotunde..Mai creste burtica mult in ultima luna..sper sa fie asta..
Cu bagajul .pentru mine am pus in mare tot ce trebuie..
la BEBE trebuie sa aleg hainutele cu care ar trebui sa fie scos din spital..sa cumpar pampersi..
Sotul tot cu superstitiile lui ma-sa! ..-ce tot umblu cu haine de bebe daca inca n-am nascut...da cine naiba le pregateste dac ma ia nascarea urhent?
caci nu stie nici unde-i dulapul
Cand am nascut prima oara nu mi-am luat nimik nimik..mi-au cumparat halat galben lamaie..manecile pana la cot..camasa de noapte roz..fara nasturi..aratam de zici ca m-au adunat de pe drum.
Si dupa ce venisem acasa cu bebe..numai prostii am primit cadou..abia steptam sa scap la cumparaturi sa-i iau cate ceva.
ORICUM VA FI CUM AR VREA DD.
Alinush;vezi ca si sotul meu e cu cap de stejar...ma mai plang la fete..noi ne-am ales...important e sa ai grija de tine si bebe sa fie sanatos.
Intr-o zi l-am sunat de vreo 3 ori...nu mi-a rsapuns..abia peste 4 ceasuri ma suna...oo m-ai sunat? ..jucam remmy cu baietii!
sa vezi ce i-am f cand a venit acasa...
I-am explicat daca ar fi invers si Eu sa am nevasta graviduta de 8-9 luni acasa... si cu copil..care nu se stie ar putea naste oricand..si sa fiu asa de handicapat sa-i raspund la telefon peste 4 ore..mai bine mi-as da in cap...SA-MI IAU COPILUL...SA MA URC IN MASINA SI SA MA DUC SA NASC?
Mama plecat din oras...chiar m-am panicat
Sper sa nu am vreo patanie ca sta..
sa vezi cum imi raspunde la tel...si daca vb cu cineva intr-o secunda ma suna inapoi..
Mama ma-si de barbat!
Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
vas spune:
Yasmi, medicul meu ma lua ca sunt eu sigura ca sunt bune atatea eco, ca e totusi ultra sunet, bla bla.....ca ne ia banii degeaba....
Eu aveam de gand la 36 de saptamani sa ma duc sa vad ce mai face bebita exact din motivele pe care le spui. In primul rand greutate, apoi inimioara, lichid........deci eu ma duc. pupici!
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
Lorich spune:
Buna!!!
Felicitari Dangabriela!!!Multa sanatate tie si puiutului si sa va aduca numai bucurii!!
mamamam ce mesaje telegrafice dau, dar e foarte intens cu doi pui. Daca nu era mama...nu cred ca mai mancam/pipi/etc
POZEEE!!!
http://picasaweb.google.com/lori.nistor/AnaIsabelaSiRobert?authkey=Gv1sRgCIjzvt2inuCYzgE#5563820989909487906
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
lcazangiu spune:
Neatza mamicutelor,
La David si eu m-am dus din 2 in 2 sapt la control(avea si ecograf in cabinet) in ult luna de sarcina, eu zic ca e destul de important pt copil.
Referitor la culcatul primului copil singur sunt pro, dar ideea este ca deocamdata nu am unde, stau cu ai mei intr-un apart de 3 camere, eu cu David intr-un dormitor, ai mei in altul si sotul in sufragerie...deci din pacate nu am cum...dar speram sa ne luam si noi un ap. al nostru cat mai curand!
Cu alaptatul, ca sa va fie mai usor sa nu uitati de la care san i-ati dat ultima oara, sa va spun cum faceam eu: imi puneam tampon de san la cel care urma sa il dau data viitoare, asa nu aveam cum sa uit, o sa vedeti mai tarziu ca ei prefere un anumit san, sa vezi atunci distractie:)
Imi aduc aminte ca schimbam 12 pampersi pe zi, facea kk la fiecare alaptat, chiar sunt curioasa cum va fi acum!
Marti imi fac si eu analizele de secretie, dupa ce primesc rez. il sun pe doct, atunci cred ca va pot spune exact pe cat febr. a ramas cezariana pe 9 sau 10 febr, DPN-ul fiind de 18 febr.
Va pupa Lorena
Mami de David-Andrei(24.06.2008) si gravi cu Matei-Alexandru +35
florintunde spune:
VASSi la mine ultimul eco s-a facut la 30 sapt..acu fac 36 vinerea..daca ma ajuta DD...
abia astept sa merg la Mures Vineri sa vad ce si cum?
E f important lichid suficient,placenta -grade,greutatea estimata,cum se simte beb in burtica...acuma se pot face cele mai multe greseli.
Poate nu simti nimic..si totusi sunt probleme..
Inca nu s-a dovedit nicaieri ca eco ar face rau la bebe...toate sunt presupuneri/...pana in momentul prezent...
Poate aflam peste 3 ani ca eco e ff daunator la fat
..dar pana atunci macar sa ne stim puiutii in siguranta.
Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian