Ian-Feb2011- Bv Gabriela! Hai Andri,! (175)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

FELICITARI GABI!!!
BUN VENIT BEBE ANDREI!

Mirela, imi pare rau de banutii aruncati degeaba! n-aveai de unde sa stii, dar acum o sa sufli si-n iaurt

Si la noi e o ceata uratica, si trebuie sa ies sa ma intalnesc cu cineva care imi aduce o cadita-reductor de baie

o sa ma tarasc pana la metrou, ca magaru-n ceata

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 25 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Felicitari Gabi!!! sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o viata frumoasa

Mirela cauta un dr de familie care e si pediatru..sa nu mai platesti atata.

Mai..mamici cu bebei..ai vostri maraie ?? adica nu plange, se screme intr-una si scoate niste sunete..foarte zgomotoase sunetele..are program doua ore pe noapte de scremut si marait..si cand bea lapte se screme tot..dar nu plange, nu da parturi..nimic..numa zgomotu ala intr-una

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata si de la noi.....fac si eu prezentza pentru motivari nu am scutire, doar un pachet de nervi pe omul din dotare.

Declar o stare de 2 lei, cred ca mandra mea cauta iesirea, aseara am zis ca inebunesc, dar a trecut.

Felicitari mamicilor care au nascut, sa aveti buburuze sanatoase si mancacioase, iar pentru viitoarele mamici, nastere usoara.

VA

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 35 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nu mi pare rau de banii dati lui tanti doftora, ca a fost super ok cu copii, imi pare rau de banii dati la clinica pt nik, ca nu a facut decat sa ma manjeasca nitel cu betadina

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki[/

Si la noi e o ceata uratica, si trebuie sa ies sa ma intalnesc cu cineva care imi aduce o cadita-reductor de baie

o sa ma tarasc pana la metrou, ca magaru-n ceata

serus colega
acu pleaca fratele meu la aeroprot..cica nu stie daca deseara poate decola catre Istambul...din cauza cetii

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Buna dimi mamici si burtici, nu am mai intrat de cateva zile dar v-am citit, nu stiam ce mai pot spune dupa vestea primita de la Abramburika; felicitari fetelor care intre timp s-au intalnit cu bebei scumpi , inclusiv pentru Gabi care l-a vazut azi pe bebe Andrei ;
Noi suntem bine abia asteptam sa mergem luni la medic iar miercurea viitoare cred ca o sa fie marea intalnire;abia astept ;
toate fetele;
aaaaaaa si sa nu uit

HAI ANGIE
HAI ANDRI

38 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

Neata si de la noi.....fac si eu prezentza pentru motivari nu am scutire, doar un pachet de nervi pe omul din dotare.

Declar o stare de 2 lei, cred ca mandra mea cauta iesirea, aseara am zis ca inebunesc, dar a trecut.

Felicitari mamicilor care au nascut, sa aveti buburuze sanatoase si mancacioase, iar pentru viitoarele mamici, nastere usoara.

VA

bbnoi

A mea face la fel..nu-i ajunge burta...
aseara aveam niste junghiuri de la buric in jos de vreo cateva ori abia am ajuns la buda sa nu ma pis p mine..scuze

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Stiu Tunde ce vrei sa spui si eu am alergat de vreo 2 ori pe scari sa ajung la WC, dar partea cea mai urata era atunci cand ma lovea sub centura de nu mai puteam respira.

Si dupa ce ca imi era si putin rau , a mea bovina era la bar cu prietenii, doar am zis ca eu nasc singura fara sa stie careva de mine.

bbnoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce chestie,.....si eu aceasi problema aseara doar ca am avut junghiuri/sageti inspre fofo... oare la col??? .nici sa ma ridic nu puteam....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 35!!!

Mergi la inceput