Citim impreuna: Sa nu pronunti: noapte - CU PREMII
Raspunsuri - Pagina 4
corap spune:
dap, aseara am inceput sa pregatesc cadoul pentru urmatorul concurs :) (nu e gata inca, dar pe-acolo, sper ca va place albastrul).
acu sunt tot pe fuga, ca vreau sa las ordine la birou daca plec in concediu, doar ca voiam sa spun ca pe la pagina osutapatruzecisiceva (trecute fix) am avut senzatia ca s-a intamplat o rasturnare de situatie, s-a relaxat tensiunea (draci, ce-am spus e aiurea, dar intelegeti voi) - e o scena foarte casnica si la un moment dat el o ia sub eternul lui maieu, ca intr-un marsupiu - si ei, pana la urma, nu-i displace sa stie ca orice s-ar intampla are o plasa de siguranta (desi la inceput perea determinata sa scape de ea).
A, si mi-a mai placut ceva - viata lor nocturna, cu evitari si ciocniri, cu somn, balcon, frigider si radio, cu fuga unuia dupa celalalt sa stinga / aprinda luminile (mi-a adus aminte putin de "Pisica" lui simenon; desigur e intr-o cu totul alta cheie).
explicatie pentru titlu nu am, decat fraza de inceput a cartii, nu mi-o aduc aminte foarte exact, dar cand am citit-o am avut impresia distincta ca acolo e explicatia. oricum, titlurile au scop publicitar, pana la urma. mie mi s-a intamplat sa cumpar carti dupa titlu sau dupa coperta - ultima carte luata "dupa coperta" - e "se numea sarah", dar n-am apucat sa o citesc, am pus-o in bagajul de avion
corap spune:
ah, m-am gandit mai bine la oras - si la o a treia vedere, mi se pare butaforie - un oras de mucava, o scena doar, e incremenit - magazinul de pantofi, bulgarul cu cainele stand pe banca sunt ca niste repere fixe pentru drama.
ps: mi-am cumparat azi "poveste despre dragoste si intuneric". cred ca o sacrific pe sarah.
corap spune:
m-am intors, asa ca diseara voi efectua tragerea la sorti .... PADABUM-PABUM-TRRRRRRRRRRRR
din lista participantelor la discutii, respectiv:
lilanda
Laura 25
maria alexia
iarina
carminabulina
Mihaelka
Sa vad diseara daca gasesc pe-acasa vreun copil prietenos, sa faca extragerea
In alta ordine de idei, am citit si "Poveste" - noroc ca avertizase iarina pe undeva ca traducerea e naspa - chiar e naspa si absolut neinspirata si cu n trimiteri la traducerea engleza - dar cartea mi-a placut, cu toate ca am citit-o destul de "fara spor" si mi-a trebuit ceva timp de digestie a informatiei.
corap spune:
RAM-PAM-PAM - castigatoarea este carminabulina -
extragerea tocmai a avut loc, dar mi se uploadeaza groaznic de greu, sper ca in 10 minute sa pun si linkul.
carmina, cum preferi, ne intalnim sau pun la posta?
carminabulina spune:
Uau!
Daca stau bine si ma gandesc este prima oara in viata mea cand castig un concurs si ma bucur foarte mult!
Mi-ai dat o idee minunata despre cum sa procedez cu extragerea data viitoare. Eu voi pune instrumente muzicale de la un puzzle din lemn .
Asa ca eu sunt ciupercuta castigatoare.
maria_alexia spune:
Am vazut filmuletul fara sonor si cand a picat ciupercuta pe numele meu recunosc ca am fost fff fericita . A trebuit sa-l revad ca sa rememorez culorile
Felicitari Carmina! Multa sanatate Irinei!
Laura25 spune:
Felicitari, Carmina! Felicitari Cora pt idee si punerea in practica. Super!!
Carmina, sanatate multa Irinucai si tie putere si rabdare
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
corap spune:
maria, asa s-a nimerit, iti dai seama ca habar n-aveam care piesa cui corespunde :)
dac-oi avea nitzica stamina in mine diseara, poate reusesc sa termin de mesterit "premiul de consolare" la "citim impreuna elogiul mamei vitrege" . e gata 80%, dar n-am mai avut inspiratie sa o termin...