Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

am admirat si eu pozele din picasa f frumoase toate..nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva cate un pupic pt fiecare

si am adaugat si eu 3 poze proaspete..facute acum..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxi asa e cu copii deabia dupa ce nasti incepe greul dar stii ceva cand ii vezi cate micuti si dragalasi sunt, cand incep sa gandureasca,sa zambeasca sa meraga si sa vorbeasca uiti de toate grijile pe care ti le-ai facut si ti se pare ca toata lumea este a ta, este fantastic sa aduci pe lume un pui mic si sa fii coplesit de atata dragoste, ai sa vezi!!

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hai ca am revenit si eu...am avut la treaba....
acu mi-a plecat fi=miu in vizita la o colega de scoala asa ca am prins ceva timp acum sa intru sa va citesc

bb-yasmi- stiu ca vin cam rarut dar...ce sa fac cand n-am nimic de spus:)) si totusi sa stii ca va citesc pe toate:)

in legatura cu burtica mea miiiica.....incerc sa stau linistita pana saptamana viitoare cand ma duc iar la eco. la medic nou....medic cu care colaboreaza dr dumitrascu de la municipal. sper sa imi dea vesti bune

a fost si sora-mea cea din elvetia la doctor azi si a programat-o luni la cezariana..ce ma bucur pt ea ca o sa isi tina piticul in brate in curand..mai ales ca naste de ziua fiului meu..o sa avem sarbatoare dubla in fiecare an:)

in rest....imi mai trimite ea azi niste hainute si pijamale pt mine...e nebuna saraca cate mi-a trimis deja....si saptamana viitoare dupa ce imi vad micuta la eco ne ducem si noi sa cautam carucior, patut si scaun de masina..atat mi-a mai ramas de luat....

fetele am vazut ca unele din voi aveti amr 3 sapt....cum va simtit? emotii?nerabdare? frica? toate la un loc ?

va pup

AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Dorinutza, foarte frumosa burtica...a crescut vizibil!
Am pus si noi 3 poze de astazi cu burtica...sa nu radeti va rog ca am facut poza in baie in oglinda ca tati este la munca si nu a avut cine sa ne faca poza.

Ally , Eduard 29 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina.n sunt sigura ca asa este. cand ne vedem puiutii uitam de toate

miki burticuta este foarte frumoasa , nu este foarte mare.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

am pus si eu poza cu burta :)

Mergi la inceput

m-am uitat la pozele voastre...doamne ce burtici superbe:)
sa le purtati sanatoase fetelor si pana la termen...mi se par cele mai frumoase poze EVER!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele si de la noi

eu sunt cam chiauna
ca de 2 nopti se culca antonia pe la 1 noaptea
offfffffff
si e atat de greu sa rezist pana la ora aia

lalely nu am fost pe faza
cum ti-a iesit testul de toleranta la glucoza?
ca si eu il voi face peste vreo sapt

am vorbit si eu cu cineva care a nascut la maternitatea privata la care voi naste si eu
si mi-a zis ca si yasmiiva chilotei
cu 2 pijamale ca asa a vrut ea
si cu periuta de dinti si chitul de celule stem
deci yasmi chiar are dreptate
eu insa cu pitici
mi-am mai pus si cateva tampoane de san
si cateva sosetele
si un prosop de sani cati personal
niste servetele uscate
si mai vreau si unele intime umede LACTACID
de la farmacie

si voi mai pregati cate ceva si pt bebe
si sa imi ramana de luat cremele pt mine
ca pt bebe pot lua si atunci
ca a mers doar cu cat

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
[/b][/red]AMR 10 SAPTAMANI[/red][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally a mai crescut burticuta, foarte frumoasa

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Wow, ce active ati fost de la 10 pana acum.
Eu am avut activitate. Am fost pana la medicul de familie, care m-a enervat iar. I-am zis sa-mi dea trimitere pt analize compensate, ca m-as duce la un laborator unde mi-au zis ca daca ma inscriu pe lista pot sa fac compensat in primele zile din febr. Si asta, medicul de familie, mi-a zis ca nu poate sa-mi dea in ianuarie trimitere, daca le fac in febr. Vrajeala!!! Socrii mei mereu isi iau pe la jumatatea lunii anterioare... Cica sa ma duc pe 1 febr. O sa ma duc. Nu costa ele prea mult, dar asa ma enerveaza doctorita asta, ca de vreo 10 ani de cand sunt la ea, nu cred ca am luat 5 trimiteri la analize compensate, iar reteta compensata nu am luat niciodata.
Ma intreba soacra-mea daca i-am dat vreodata ceva cadou. Pai daca m-am dus la ea o data pe an?!!! Nu castiga de pe urma mea ca pacient? La ce sa-i mai dau??? SI i-as fi dat eu de placere, daca ar fi fost vreo draguta. Ca mie imi place sa dau flori, dulciuri, e placerea mea, dar persoanelor care imi plac.
Hai ca mi-am varsat of-ul. Ma duc sa vad ce ati mai scris si ma bag o juma de ora la motzait

in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput