Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)
Raspunsuri - Pagina 4
AllyLaur spune:
Micki, Gabi(Antguess) frumoasele burticile!!
Roxy, multumim!!
Ally , Eduard 29 sapt bebe
xeo spune:
Pozili ?Unde pun pozele???
Barbatul meu, absolutamente lipsit de vreun fior artistic , a facut in graba nistepoze bortoasei , si s-a intors la invatat.
N-ai cu ce dom'le, n-ai cu ce.
Lasa ca vine copilu de la scoala si facem sedinta foto
No, da' amu' unde le pun p-astea?
Mami de fete cucuiete si-un baietel pe drum ... +26
antguess spune:
ALLY -mersi :) esti o papusca cu burtica mare:)
AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antguess am pus si eu poza cu burta :) AMR: 10 SAPTAMANI Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a |
tare mandra burtica
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!
catank spune:
Burtici ....dar ati atasat foto nu gluma....burtici care mai de care, ... nici eu nu nominalizez sa nu pierd pe careva.
Am obsrvat burtica lui ally ..mareeeeee
pup pe toate ...la munca cu mine
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+
SSABrya spune:
citat din mesajul lui cami_antonia salutare fetele si de la noi eu sunt cam chiauna ca de 2 nopti se culca antonia pe la 1 noaptea offfffffff si e atat de greu sa rezist pana la ora aia lalely nu am fost pe faza cum ti-a iesit testul de toleranta la glucoza? ca si eu il voi face peste vreo sapt am vorbit si eu cu cineva care a nascut la maternitatea privata la care voi naste si eu si mi-a zis ca si yasmiiva chilotei cu 2 pijamale ca asa a vrut ea si cu periuta de dinti si chitul de celule stem deci yasmi chiar are dreptate eu insa cu pitici mi-am mai pus si cateva tampoane de san si cateva sosetele si un prosop de sani cati personal niste servetele uscate si mai vreau si unele intime umede LACTACID de la farmacie si voi mai pregati cate ceva si pt bebe si sa imi ramana de luat cremele pt mine ca pt bebe pot lua si atunci ca a mers doar cu cat de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA [/b][/red]AMR 10 SAPTAMANI[/red][/b] |
cami unde vei naste?
la isis sau la euromaterna?
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna
simonacip spune:
Wow, ce de poze,nu mai prididesc!
Dorinutza, Monas, ALly,Lalely, Miki, Antguess, super burtici, ce-mi place explozia asta de burtici si de mamici frumoase!
Roxy, mm iar am pofta de gogosi,dar nu ma incumet sa le fac
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
SSABrya spune:
citat din mesajul lui alina06st Wow, ce active ati fost de la 10 pana acum. Eu am avut activitate. Am fost pana la medicul de familie, care m-a enervat iar. I-am zis sa-mi dea trimitere pt analize compensate, ca m-as duce la un laborator unde mi-au zis ca daca ma inscriu pe lista pot sa fac compensat in primele zile din febr. Si asta, medicul de familie, mi-a zis ca nu poate sa-mi dea in ianuarie trimitere, daca le fac in febr. Vrajeala!!! Socrii mei mereu isi iau pe la jumatatea lunii anterioare... Cica sa ma duc pe 1 febr. O sa ma duc. Nu costa ele prea mult, dar asa ma enerveaza doctorita asta, ca de vreo 10 ani de cand sunt la ea, nu cred ca am luat 5 trimiteri la analize compensate, iar reteta compensata nu am luat niciodata. Ma intreba soacra-mea daca i-am dat vreodata ceva cadou. Pai daca m-am dus la ea o data pe an?!!! Nu castiga de pe urma mea ca pacient? La ce sa-i mai dau??? SI i-as fi dat eu de placere, daca ar fi fost vreo draguta. Ca mie imi place sa dau flori, dulciuri, e placerea mea, dar persoanelor care imi plac. Hai ca mi-am varsat of-ul. Ma duc sa vad ce ati mai scris si ma bag o juma de ora la motzait in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel. Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
Mare dreptate ai, eu nu sunt de acord sa dai dreptul, doar platesti pentru servicii, dar dau si eu atunci cand imi face placere, din obligatie niciodata.
Cam nesuferita doctora asta a ta.
Eu am mare noroc cu a mea, este foarte de treaba si sunt super multumita de ea.
simonacip spune:
Ally ai avut dreptate...la 5 minute dupa ce ai vorbit tu a venit instalatorul. Pup mamica amuzata ca se pozeaza singura in oglinda!
Scrish, tu pe unde esti??Stefy?
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
SSABrya spune:
vazut poze cu butici foarte frumoase, si hainute si carucioare...
maine schimb si eu samnatura si o sa pun poze cu burtik de 28
abia astept primele fete sa ne dea vestea cea mare cu bebicii, mie mi se pare asa mult pana o sa ma vad cu bubulina mea in brate. Abia astept.
Am vazut fete care se gandesc la bebe 2, eu vreau sa va spun ca deja ma gandesc la bebe 3