Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, mmm ... suna bine.

Am fugit la mami a mea. Vb pe seara.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ati plecat toate la papa???

happy, scumpa esti la vedere....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 35!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Yasmi,Andreea

Am facut programarea la doctor pt.miercurea viitoare, abia astep sa-mi vad bulinuta mica.
Vreau sa fac o ciobita de pui ,stie cineva vre-o reteta buna? apoi ma apuc de invatat daca pot, ca vineri am un examen
Alina ce faci bun la bucatarie?m
Yasmi cum mai e buburuza ,mai tuseste? multa sanatate!

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 27s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici,

Ssbarya...nasc la Universitar!Fac cezariana si daca la tine se respecta termenul..sigur ne vom intalni.Eu cu cezariana sigur nasc mai devreme..asa ca sanse mari sa ne intalnim!

Anaxena si eu sunt de acord sa ne vedem...Cand vreti voi eu sunt disponibila.Mai les ca acum sunt in concediu..

Vineri plec la munte!!!
Sper sa fie totul ok, si sa stea bebe cumintel ...

26+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

mada

millie, da tuseste rau de tot. diseara mergem sa o vada nenea dr. oricum toti tusesc la fel la gradi...si noi nu suntem prea stresati/panicati cand e bolnavioara doar ca e greu pt ea saracuta.
eu azi vreau sa fac ciorba ardeleneasca de cartofi cu afumatura....

ciorbica de pui eu as face o a la grec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

buna dimineata la toate burticile am o mare dilema doctorita mea mi-a spus k acum la 7 luni trebuie sa fac un vaccin, voi lati facut. am citit pe net si scrie k vaccinul asta se face pt. rh negativ si al meu e pozitiv. nu stiu ce sa fac

28saptamani ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

bb_yasmi anunta-ma si pe mine, te rog, cu un mesaj privat, cand baga reduceri la magazinul iana

Gravidutza fericita 34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata, fetelor.
bulina- nu stiu ce sa-ti raspund, ca am vazut ca vrei raspuns dar la ce?sarcina induce multe modificari in organism, de coagulare, anemie, de scadere a glicemiei, de crestere a colesterolului.lucruri normale, care se tin doar sub observatie pana la sfarsitul sarcinii, si dc incepand cu 3 luni dupa sarcina persista incep sa se caute si alte cauze asociate.trombocitele peste 100.000 sunt ok ptr a permite o interventie chirurgicala, chiar peste 80.000, doar ca medicul treb sa aiba cunostinte de aceste analize, ideal ar fi ca in caz de valori scazute < 100.000 spitalul unde nasti, sa fie aprovizionat cu concentrat trombocitar izogrup izoRh- adica sa coincida cu grupa si Rh tau- de ce? ptr ca aceste trombocite intervin in procesul de coagulare, atunci cand scad reactia adversa este sangerarea.si ptr a preintampina asta, ar fi bine sa fie aprovizionati cu concentrat trombocitar. mai exista un medicament- dexametazona- sau cortizon, care are ca reactie sa creasca nr. tr. printre altele, in cazul in care la tine or sa scada < 50.000 s-ar putea sa ti se faca 1/2 fiole inainte cu 1-2 zile, si sa urmareasca dc cresc tr. ramane la latitudinea medicilor..cum privesc cazul tau per ansamblu. e clar ca eu zic - de ex, la 2 saptamani sa mai repeti hemoleucograma, ca sa vezi cum evolueaza..si, in rest stai linistita, lucrurile nu sunt asa grave cum par. noi avem pacienti care ne vin in urgenta cu tr. 30.000, si chiar 0,si nu sunt morti- cu risc de sangerare persistent..deci organismul are caile lui de supravietuire..binenteles ca in cazul unei interventii chirurgicale, lucrurile se schimba...dar vei fi bine, ai sa vezi

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

bulina- mai exista ceva dc nu te linistesti, data viitoare cand treb sa repeti analiza, eu as zice dupa 2 saptamani, sa mergi undeva sa-ti faca - frotiu de sange periferic, asta inseamna ca trebuie sa ti se recolteze sange din deget- nu din vena, da?, lama care se face, va fi analizata la microscop ( nu cu aparat standard cum se fac uzual analizele), iar trombocitele vor fi numarate cu ochiul liber. uneori dc aceste tr. sunt mai mari sau mai mici, sunt in grupuri , aderand cate 5-6 unele de altele( modificari care pot apaare si in sarcina dar si inafara ei), la numaratoarea la microscop apare un nr mai mare de tr. si atunci ala este nr. real. ma gandesc ca si in Timisoara ar treb sa existe sectie de hematologie, mergi la garda sa-ti recolteze asa ceva, avand la tine si analizele anterioare, si dupa ce iese rezultatul dc s-ar uita pe ele un medic hematolog, sa-ti dea si niste indicatii scrise ptr ginecolog= nastere, ar fi minunat

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

bulina cred ca au nceput reducerile. dar cum spuneam doar la hainele de iarna.

daca nu ati vrut mic dejun....poate vreti 2 patratele de cioco heidi cu capuccino.... haideti serviti!!!

Mergi la inceput