Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)
Raspunsuri - Pagina 18
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota azi noapte am dormit cu perna, ce bine a fost... ![]() chiar ma simt odihnit...ce o fi fost in capul in meu de nu mi-am luat-o mai devreme ![]() ![]() mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu ![]() AMR 9 saptamani![]() 69/11 |
ma bucur pentru tine. Cat ai zis ca ai dat pe ea?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
35+ cu
Catalina IoanaAMR 4 sapt

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
buna dimi
micul dejun cine vrea sa il servesc??? 

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
millie spune:
Si eu am senzatia ca trece tot mai greu timpul,abia astept sa vina luna aprilie.Mai nou de cate nopti tot visez ca am nascut 
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
27s
dorinut@ spune:
Neata fetele 
Vreau sa felicit si eu toate fetele care au fost la eco si si-au vazut puiutii
.
Miki cum mai sti cu kg? Mie mi se pare ca ai mai slabit
.
Aseara au venit 2 colege la mine si ce credeti? Le-am facut gogosile acelea rapide ale Alinei. Au iesit foarte bune si ies putine, o farfurioara. Asa ca Simo daca faca nu apuci sa mananci prea multe
.
Lavi eu nu bag mana in foc pe ce zice dr mea cu prenatalul. Daca alina zice ca se numara si ziua cand s-a nascut bebe, cred ca asa e.
Fetelor stiu ca se plangea cineva ca-i amortesc manile. Aseara imi amortise mana dreapta din umar, dar ma si durea. M-a tot masat sotul dar nu m-a lasat. M-am cam panicat un pic. O sa-i spun dr cand ma duc vineri sa imi dea sa fac analize.
Bebe meu cred ca nu o sa doarmea prea mult zilele astea, ca s-au apucat astia sa monteze contoare de gaze, si cu bormasina e o galagie 
.
Fug sa-mi pregatesc si eu micul dejun. Va las niste laptic, ceai, cafea, capucino 

PS: Scrish, Iony, DjLaura pe unde umblati? Sper ca sunteti ok. 
------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 6 saptamani!
Ana-Maria
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi buna dimi micul dejun cine vrea sa il servesc??? ![]() ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!! ![]() AMR 5 s !!! |
eu vreau, dar sunt asa..pe fuga. vroiam sa-ti spun ca ma tot uit la pozele tale si ma topesc dupa printesa ta. Nu mai pui si tu niste poze cu iasmi?

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
35+ cu
Catalina IoanaAMR 4 sapt

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
alina.n spune:
neata burticute de fluturasi , sa aveti o zi frumoasa va las o cana de laptic si am plecat la bucatareala

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 36+
AMR 3 saptamani!!!
bulina_mica spune:
Neatza burtici !
Raspund si eu la apel, ca mai greu cu scirsul si la mine.
Trebuie sa ma apuc azi de confectionarea tampoanleor si de bagajel, ca doamne-fereste nu se se stie niciodata cand vrea sa vina bebele.
De ieri seara sunt suparata tare ca mi-or iesit trombocitele scazute (114.000). Fetele doctorite, parca una dintre voi era hemtolog, puteti sa imi raspundeti? (precizez ca in urma cu 7 saptamani erau 167.000)
Gravidutza fericita 34 cu 
antguess spune:
alied - felicitari pt nani bun:) e minunata perna aia
neatza fetelor care au intrat acum....
AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 7 a
antguess spune:
eu nu inteleg asta cu vata infasurata in tifon....
eu cand l-am nascut pe dani am folosit tampoane normale cu multe picaturi...si a fost ok....
faceau gura asistentele ca nu folosesc vata dar pana la urma m-au lasat in pace...
naste vreo fata la municipal aproape de 4 aprilie?
AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 7 a
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
eu vreau, dar sunt asa..pe fuga. vroiam sa-ti spun ca ma tot uit la pozele tale si ma topesc dupa printesa ta. Nu mai pui si tu niste poze cu iasmi? ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cu Catalina IoanaAMR 4 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |

azi in meniu la micul dejun ceva simplu: hot dog si ceai ....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
in sapt 35!!! 

AMR 9 saptamani