Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

eu le-am scos la imprimanta, dar imediat le caut pe net si va postez sa cititi si voi.
Sper din tot suflrtul sa ma insel.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetele
la nasterea naturala
ēapul iese relativ usor
mai greu este cu umerii
ei sunt mai lati
dar de obicei ajuta moasa
care apasa pe burtica
iti zice sa inspiri
si apasa tare odata
iese capul
si tre sa inspiri repede
ca imediat vine a doua apasare
mai dura
cand eu am tipat putin
ca nu am apucat sa traga aer
si au iesit si umerii

dar v-am zis
mie iesitul in sine
mi se pare ffffffffffff usor comparativ cu contractiile
ca eu am declarat ca am parintii cardiaci
si mi-au bagat epidurala f tarziu
cred ca eram deja dilatata 7-8 cm
asa ca stiu cum sunt durerile mari
dar aici unde voi naste am inteles ca baga epidurala de la 3-4 cm dilatatie
deci nu apuci durerile mariiiiiiiiiiii

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
[/b][/red]AMR 10 SAPTAMANI[/red][/b]

epidurala pt a avea succes nici nu se face la dilatatie mai mare de 5. doare se mai baga doze..

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

aici este un fragment din normele de aplicare ale OUG 111/2010

CAP 6
Art 21, alin. 6
(6) Īn situatia īn care cele 12 luni anterioare datei nasterii copilului se constituie numai din perioadele asimilate prevazute la art. 2 alin. (5) īn care nu sunt realizate venituri, cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului este de 600 lei. Daca persoana realizeaz#259; venituri o perioad#259; de cāteva luni īn interiorul celor 12 luni, baza de calcul pentru stabilirea cuantumului indemnizatiei pentru cresterea copilului este reprezentata de suma totala a veniturilor realizate īn aceste luni, īmpartita la 12.

si aici este explicatia a ceea ce inseamna art 2, alin 5 din OUG 111/2010

(5) Cele 12 luni prevazute la alin. (1) pot fi constituite integral si din perioadele in care persoanele s-au aflat in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
g) au beneficiat de concediu si indemnizatie lunara pentru cresterea copilului;

Cititi si explicati-mi si mie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

m-am ridicat si eu in pat,nu de alta dar nu vreau sa ma contopesc cu patul..ma simt la fel de rau,azi am papat multe fructe ,am supt propolis C si am vegetat...transpir,ma dor muschii..sper ca maine sa ma trezesc ca noua

fetele din Pitesti dar chiar ar fi pacat sa nu ne vedem si noi gravide sa facem o poza...totusi suntem 4!!poate cand vin tampoanele avem motiv de intalneala

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

ce nasol cu raceala asta
Da ar fi frumos sa ne vedem toate burticile.

Si cu tampoanele alea nu stiu ce sa zic, mai era o fata care a facut comanda si au aburit-o cateva zile, iar pana la urma i-au spus ca nu au.

Eu le-am trimis un mail si mi-au raspuns ca voi fi contactata telefonic, insa.. pana acu nmk... si am facut comanda sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Art.8 - (1) Īn cazul īn care persoana īndrept#259;#355;it#259;, beneficiar#259; a concediului #351;i a indemniza#355;iei lunare pentru cre#351;terea copilului sau, dup#259; caz, a, stimulentului de inser#539;ie, pān#259; la īmplinirea de c#259;tre copil a vārstei de 1 an sau 2 ani, respectiv 3 ani, īn cazul copiilor cu handicap, na#351;te īn aceast#259; perioad#259; unul sau mai mul#355;i copii ori se produce o nou#259; situa#355;ie din cele prev#259;zute la art. 8 alin.(2) din ordonan#355;a de urgen#355;#259;, aceasta, la finalizarea concediului sau dup#259; caz, a dreptului la stimulentul de inser#539;ie, acodat pentru copilul anterior, opteaz#259;, pe baza unei noi cereri, pentru unul dintre drepturile prev#259;zute la art. 2 alin.(1), respectiv art. 7 din ordonan#539;a de urgen#539;#259;. Pentru continuitatea acord#259;rii drepturilor, cererea trebuie s#259; fie depus#259; cu 60 zile īnaintea īmplinirii de c#259;tre copilul anterior a vārstei de 1, 2 sau 3 ani īn cazul copilului cu handicap sau īn termen de maximum 30 zile de la aceast#259; dat#259;. Īn cazul īn care se dep#259;#537;e#537;te acest termen drepturile vor fi acordate de la data depunerii cererii.
(2) Īn situa#539;ia prev#259;zut#259; la alin. (1) se acord#259; indemniza#355;ia lunar#259; pentru cre#351;terea copilului īn cuantumul primit anterior, dup#259; cum urmeaz#259;:
a) nu mai mult de 3.400 lei īn cazul īn carea persoana opteaz#259; pentru concediu #537;i indemniza#539;ia prev#259;zut#259; la art. 2 alin. (1) lit. a);
b) nu mai mult de 1200 lei, īn cazul īn carea persoana opteaz#259; pentru concediu #537;i indemniza#539;ia prev#259;zut#259; la art. 2 alin. (1) lit. b).

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

asta am citit si eu. si eram convinsa ca asa o sa iau indemnizatia.

Dar, dupa cum am citit tot in norme, la CAP 6 unde este stabilita indemnizatia si cuantumul ei scrie explicit cum se calculeaza indemnizatia.
Dupa veniturile din ultimele 12 luni anterioare nasterii, iar la articolul respectiv, printre altele spune ca persoanle care au obtinut venituri in situatia prevazuta la art2 alin 5 din OUG, adik intra si persoanele care au fost in CIC, primesc 600 lei.

Eu nu mai inteleg nmk. Astia se contrazic singuri.

Oricum ar fi o sa vad cand va trebui sa primesc banii, dar poate gresesc si bine ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

uite si raspunsul la intrebarea mea la legislative:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159200&whichpage=9

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

uite si raspunsul la intrebarea mea la legislative:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159200&whichpage=9

AMR 3 saptamani!!!

alina multumesc mult pentru lamuriri, pot dormi linistita ca ma cam speriasem

Ce bine ca m-am inselat.

Mergi la inceput

LALELY am vazut ca tu nasti la universitar cu Horhoianu. Faci cezariana sau nasti normal?
E posibil sa nasc si eu la universitar cu Adina Lungu, eu inca nu stiu cum, cezariana sau natural.

Dar am vazut ca avem DPN apropiate, tu pe 22.04. si eu pe 14.04.
Poate cine stie, ne intalnim pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

S-a bagat cineva sa treaca picasa de la lb engleza la spaniola?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput