Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
mandreeac asteptam pozele cu burticuta
S-a intamplat minunea mult asteptata34+
AMR 5 sapt!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/spiridusha/spiridusha.jpg)
spiridusha spune:
Buna seara mamici,
M-am vazut pe apel si mi-am dat seama ca n-am mai scris de aproape o saptamana... pe scurt am fost la analize, au iesit ok cele de sange, la urina mi-a iesit E. Coli...minune cu care ma lupt din liceu. Medicul mi-a recomandat sa iau ciprofloxacin, dar am citit pe net ca provoaca bebeilor...in viitor cand vor fi mari, dureri de articulatii si inca sunt in dubii daca sa iau sau nu, ca a zis doc ca pot sa nasc si cu E.coli. Acum nu stiu ce sa zic, voi v-ati confruntat cu asa ceva?
Pe bebe Cristi l-am vazut la eco ieri, e bine mersi, face scandal, are 1,800 la fix 32 saptamani, m-am crispat cand am vazut ca are circumferinta craniana de 29 cm si ma tot intreb pe uuuundeee o sa il scot :D da, intrebari de mamica de prim copil
Tot in pioneze sunt cu respiratul si cu rostogolitul in pat...dar ma gandesc ca mai e asaaaa de putin pana o sa il pup.
Ah, cat am stat la medic la eco, alea 5 min, pe spate, mi s-a facut rau, aproape ca am lesinat, ca atunci cand am terminat eco, m-am ridicat si medicul vorbea cu mine, bla bla si eu nu il mai auzeam :)) si mi-a adus sotul un pahar cu apa si mi-am revenit. E nasooool de tot. Ma tot intreb cum oi sta eu atat pe scaunul ala la nastere...
Eu am comandat tampoanele alea de la magazin-naturist...si m-au lalait 2 zile ca nu le au pe stoc, ca aduc de la depozit, ca etc, si pana la urma mi-au zis ca nu au deloc si deci nema tampoane natracare. Ori imi fac eu, ori ma las pe mana maternitatii, ca o sa nasc in acelasi loc cu Cami si sunt sigura ca o sa fie ok...
Mie nu-mi vine sa cred ca ma uit pe picasa si vad atatea burtici, frumoaseee, mai mari, mai mici si ma gandesc cu nostalgie cand am inceput sa scriem aici si puneam poze :))) cu abdomene plate, de la nunti, etc.
Va pup fetelor, pe toate! Sa aveti grija de voi si de burtici! 32+
O sa avem un puiuuut!!!
![](images/user_woman.png)
lalely07 spune:
Ssabrya eu am mai facut eco in Pitesti la Dr Luca la Doctorita Dragnea...Mie mi s-a parut ok,si Alina06 zicea la fel..Plus ca daca nu platesti...este ok sa faci gratis eco 3D/4D.
Si eu fac saptamana viitoare joi..tot la ea.Nu am mai facut la Bucuresti pt ca medicul mi-a recomandat sa fac la 30 de saptamani..dar pt linistea mea..dau tura pana la Luca. 26+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s miki tu cand ai zis ca mai mergi la eco? simona tu nu ai mai fost la eco? cand mergi? S-a intamplat minunea mult asteptata ![]() ![]() AMR 5 sapt!!! ![]() ![]() |
Ar fi trebuit sa merg azi, dar voi merge marti. Marti intru in 35s si poate fac tot atunci culturile de col...salvez un drum.Maine oricum trebuie sa merg la banca sa semnam actele de vanzare cumparare pe casa...si am finalizat si cu asta, azi am fost cu instalatorul
![](icon_smile_big.gif)
Simona, mami de baieti
![](indragostita.gif)
![](gravida.gif)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cami_antonia spune:
xeo am citit tot ce ai scris
ca ma intereseaza subiectul
in sensul in care
daca apare ceva
si tre sa nasc
mai repede
nu imi permit
sa tin un bebe mic mic
n zile la un spital particular
offfffffffffff
si nu am mers la nimeni la stat de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
29+ PETRA ADRIANA
[/b][/red]AMR 10 SAPTAMANI[/red][/b]
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s miki tu cand ai zis ca mai mergi la eco? simona tu nu ai mai fost la eco? cand mergi? S-a intamplat minunea mult asteptata ![]() ![]() AMR 5 sapt!!! ![]() ![]() |
vineri
![](pupic.gif)
mami de Vlad 09.04.2009 si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
lalely07 spune:
Spiridusha..eu am luat ciprofloxacin..tot pt infectia urinara dar cu Enteroccocus..din pacate nu a trecut nici cu asta..
Nu stiu cat de mult afecteaza,mie medicul mi-a zis ca este cel mai putin invaziv....
Eu am luat... 26+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
simona da, sigur iti ia culturi din col. si mie mi-a luat ieri.
spiridusha ma bucur ca puiutul este bine dar cum sa aiba circumferinta atata?? n-are cum, nu ar trebui sa aibe la nastere in jur de 10 cm? fetelor cu bb2 voi cum stiti?
S-a intamplat minunea mult asteptata34+
AMR 5 sapt!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
cami, da, am primit PM. vb in apropiere.
lalely, si mie, care mananc multeeee dulciuri mi-a iesit glicemia la limita inferioara. de acolo si nevoia de a manca dulce zic eu. si simo parca la fel a avut.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!
AMR 5 s !!!
lalely07 spune:
eu nu o sa exagerez cu dulciurile..oricum!!!
sa nu aibe bebe probleme si sunt multumita! 26+
David