Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor mie nici acum nu mi-a zis sa merg mai des la control. mi-a dat sa-mi fac analizele, sa merg luni cu rezultatul de la culturi sa mi-l citeasca apoi sa merg in 7 februarie cu rezultatele la analizele de sange.
dar sa vad ce-mi zice acum cand merg cu analizele, poate imi zice acum ceva, aseara am uitat sa-l mai intreb daca sa mai vin pana in februarie cand am programare.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona da, sigur iti ia culturi din col. si mie mi-a luat ieri.

spiridusha ma bucur ca puiutul este bine dar cum sa aiba circumferinta atata?? n-are cum, nu ar trebui sa aibe la nastere in jur de 10 cm? fetelor cu bb2 voi cum stiti?

AMR 5 sapt!!!

La mine scrie pe masuratorile astea...HC adica sper ca am inteles bine head circumference...si oricum e cercul ala din jurul capului lui, nu e diametrul. diametrul e doar de 8.46 cm acum. e decent. :D iese zic eu:)))

Probabil pana la urma o sa iau si eu ciprofloxacinul ala, si cica mai trebuie sa beau multa apa. offf si nu-s deloc prietena cu apa.

Strumphyyy am vazut poze cu mami si printesa...foaarte frumoase.

31+

O sa avem un puiuuut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

EU IN SCHIMB PARCA NU POT RENUNTA LA ELE
MANANC MAI CE TREBE
CAM DE REGIM
DA DE DULCIURI NU POT SCAPAAAAAAAAA
offfffffffff
ce ma fac????????

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
[/b][/red]AMR 10 SAPTAMANI[/red][/b]

Mergi la inceput

spiridusha asa mai merge pana la nastere mai creste putin dar in general ajunge pana la 9,5-10 cm.

cami mananca dulce daca ai pofta, dar sa nu exagerezi.

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona da, sigur iti ia culturi din col. si mie mi-a luat ieri.

spiridusha ma bucur ca puiutul este bine dar cum sa aiba circumferinta atata?? n-are cum, nu ar trebui sa aibe la nastere in jur de 10 cm? fetelor cu bb2 voi cum stiti?

AMR 5 sapt!!!

Fetelor dilatatia maxima a colului este de 10 cm, dar capul bebelusului nu este atat de mic, ar fi prea frumos.
Pt un copil ajuns la termen, circumferinta capului este de la 34-36 cm in sus, acum depinde si de copil, de dezvoltare, etc.
Tocmai de aceea se zice ca atunci cand a trecut capul, a trecut tot greul

Nu vreau sa va sperii, dar cam asa sta treaba, iar colul este elastic, la fel si capul bebelusului, se muleaza unul dupa altul pt o nastere cat mai usoara, va spun si eu din auzite, nu din experienta...
Daca stie cineva mai bine decat mine, va rog sa ma corectati.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

ssabrya dar eu ce citisem de 9,5-10 cm? ca asa am vazut undeva, nu mai stiu unde

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Spiridusha, LalelyCipro nu e prea bun in sarcina; e clasa C de risc la americani (clasificare FDA in sarcina) - adica nu prea bun.
Uite citat:
"The FDA has classified Cipro as a type C drug. The effect that Cipro has on an unborn child has not been studied extensively in humans, but has been shown to increase bone development problems in animals. Notify the prescribing doctor immediately if you become pregnant while taking Cipro. Cipro is not recommended during breast feeding as it does pass into breast milk and could affect a nursing infant"
Deci daca puteti evita si alege din antibiograma ceva mai sigur e mai bine. La ce mai e sensibil germenele?

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Strumphy , ce frumos ai povestit, si ce dulce e fetita! Sa va traiasca! Nu e deloc mica, eu am ca biblie site-ul ala cu greuitati bebe pe saptamani (http://www.baby2see.com/medical/charts.html)

Dorinuta, Roxy, si cine a mai intrebat de mine -

Si pupaturi pentru toata lumea. Abia tin pasul cu voi cu cititul, dar mi-e drag sa va mai scriu.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas

Mergi la inceput

xeo acum am vazut pozele tale. ai si tu ceva burticuta si ai doua printesici tare frumoase

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

pfooaa... trage omu o fuga pe-afara si voi iar scrieti un capitol

acum am ajuns si sunt obosita, zici ca am urcat pe munte nu alta

Roxy deci iti place bombeul meu eh ? de aia vreau eu sa-ti trimit caramizi ca mie nu-mi trebe dupa cums e vede , da ?

Xeo, uh uh ce mami mandra am vazut eu acolo si am mai vazut ceva ina 2 a poza, ochiul meu chior dar vigilent a vazut un chiosc de vindea pe acolo pe unde v-ati plimbat, kurtos kolacs ufff las ca vin eu in ro la vara si ma indop cu de ala de toate felurile

spiridusha multumim mie ieri la eco mi-a scris asa la 30sapt si 3 zile : HC 278mm ... deci e capoasa si a mea berbecutza

Ssabrya, eu as spune daca te tine buzunarul sa dai o tura pe la Debenhams, Mark&Spencer si Mothercare, asta din ce am vazut eu ca au aici reduceri si hainute frumusele... dar ar trebui sa nu ma mai bag in discutii despre hainute

Pisuc, multumesc frumos si de complimente si de site , o sa ma uit acusi pe el ca acum fug la bucatarie ca imi apare soatza si eu nu am facut inca nimic de papa, dar nu-i bai ca arunc pe gratar niste carnita si fac o salata si gata cina, suntem la dieta

revin mai tarziu burticilor, ma duc sa ma afum oleak la bucatarie sa nu ma stric daca vine vara si da caldura

_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput