Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)
Raspunsuri - Pagina 10
cami_antonia spune:
SSAB ZARA SI MARK AND SPENCER
astea imi plac
si au hainute
multe
si la reduceri
lalely nu te cert
mnercic de rasp
si felicitari de rezultat
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
[/b][/red]AMR 10 SAPTAMANI[/red][/b]
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Va multumesc pt aprecierile legate de burtica!! Andreea, vineri acum mergem la analize...la 30 sapt si 1 zi...Cum sa ma supar eu pe tine cand imi esti atat de draga??? Asa este bebe si-a facut loc in burtica si vad ca este tot mai mareUn pup mare pt tine si Rares Andrei!! Ally , Eduard 29 sapt bebe |
Nu de alta, dar si a mea este f mare. O sa pun si eu zilele acestea o poza sau saptamana viitoare, sa vezi ce balonel detin si eu.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33+ Rares Andrei
AMR 6 saptamani
SSABrya spune:
Asa e ailed, ai dreptate si sunt si foarte frumoase la Auchan, si Bryannei i-am luat de acolo. Maine ma duc la Auchan. Mersi
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna
miki1979 spune:
multumesc fetelor..si da, e micuta burtica...si eu v-am admirat pe voi
mandreac, ma sperii cu cea mai mica burtica..chiar asa nu ma gandeam..noroc ca nu-mi fac eu probleme de greutate, eu sunt in extrema cealalta, mi-e frica sa nu fie prea mare bebelina sa nu pot s- o scot natural
bbyasmi, f frumos gestul tau eu sper sa ajuti o mamica care chiar are nevoie de lucrusoarele alea..
mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui SSABrya Asa e ailed, ai dreptate si sunt si foarte frumoase la Auchan, si Bryannei i-am luat de acolo. Maine ma duc la Auchan. Mersi Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna |
cu placere si eu as lua de acolo daca as fi acasa...
mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu
AMR 9 saptamani
69/11
SSABrya spune:
Fetelor ce frumos ca ati fost eco sa vedeti bebeii.
Si eu ma duc saptamana viitoare, abia astept sa o vad pe mica buburuza
Fetele din Pitesti, voi ati facut eco in Pitesti? M-ar interesa un dr de la Luca, Solomed sau Irima, am card acolo si nu platesc.
Am mai facut 2 eco la dr Vele Claudiu, este din Bucuresti si vine si la Dr. Luca, dar nu mi-a placut de el pt ca nu mi-a explicat mai nimic, doar in termeni medical si ce am inteles din experienta anterioara, in rest...
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna
xeo spune:
Strumphitza am primit contul,saru'mana !
Merg sa bag pozele de inceput.
Halea cu fioor artistic zilele viitoare.
Cami_antonia ti-am raspuns unde nasca,dar la cat de repede se scrie,cred ca ai scapat pagina respectiva
Mami de fete cucuiete si-un baietel pe drum ... +26
roxy_s spune:
lalely ma bucur ca ti-a iesit glicemia buna. glicemia mica se poate creste cu mai mult dulce, cred. dar nu cred ca-i asa problema, doar sa nu-ti dea stari de lesin, de oboseala. parca asa era.
bb_yasmi trateaz-o pe iasmi sa nu o ia raceala.sper sa fie bine ca este tare rau daca raceste.
antguess nici mie nu mi se pare deloc micuta burticuta, este numai buna.
S-a intamplat minunea mult asteptata34+
AMR 5 sapt!!!
roxy_s spune:
miki tu cand ai zis ca mai mergi la eco?
simona tu nu ai mai fost la eco? cand mergi?
S-a intamplat minunea mult asteptata34+
AMR 5 sapt!!!
mandreeac spune:
citat din mesajul lui miki1979 multumesc fetelor..si da, e micuta burtica...si eu v-am admirat pe voi mandreac, ma sperii cu cea mai mica burtica..chiar asa nu ma gandeam..noroc ca nu-mi fac eu probleme de greutate, eu sunt in extrema cealalta, mi-e frica sa nu fie prea mare bebelina sa nu pot s- o scot natural bbyasmi, f frumos gestul tau eu sper sa ajuti o mamica care chiar are nevoie de lucrusoarele alea.. mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu |
Asa mi se pare pentru varsta sarcinii tale, nu vreau sa te sperii, dar nu cred ca e problema, atata timp cat bebelina e intoarsa, eu asa cred.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33+ Rares Andrei
AMR 6 saptamani