Fluturasi de martie-aprilie 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lalelyyyyyyyyy mie nu imi rasp???????
cum ti-a iesit testul de glucoza????

yasmi ti-am trimis PM

pisu felicitari pt bebe grasunel

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
[/b][/red]AMR 10 SAPTAMANI[/red][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza ce-am ras de ce-ai scris ... pai da, putin asa te-ai mai rotunjit, burticuta a crescut, iti sta foarte bine.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

shihana,pisuc ma bucur ca bebeii sunt bine

madutza reteta este scrisa acum 2 capitole pe la pagina 18 asa. i4es foarte bune sa stii, cu reteta asta si foarte rapide.

simona tie ti-e frica sa faci gogosi ca le mananci?

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Cami..nu ma certa.. am vazut postarea ta...eram cu laptopul la bucatarie caci dormea sotul in dormitor,si mi-a picat computerul..nu era incarcat.Apoi am fost sa-mi iau analiza si acum am sosit!

Mi-a iesit glicemia initial luata mica..sub limita (64 fata de 70 cat era minimul) iar cea luata la 2 h dupa ce am baut porcaria de glucoza a iesit 70,pe analize arata in limite..adica chiar la jumatatea intervalului.Clar nu am probleme!!!Nu-i asa??

Cum afecteaza glicemia mica sarcina????

26+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

struphito mersi :) ce=mi mai plac incurajarile, mersi de urarile pentru fi-miu si pt sora-mea

alied- tare, eu nu am stiut ca sunt si altfel. sper sa te bucuri de ea si sa iti usureze somnul.
eu pe a mea o tin dupa mine prin casa...stau cu ea la tv in sufra....ma duc cu ea in pat...si tot asa
si la mine se scoate husa si se spala...o sa o spal inainte sa nasc ca sa pun micuta pe ea ca e tare utila la alaptat
eu am avut si acum 8 ani la dani ...si mi s-a parut ceva sf pt ca la noi in romania nu vazusem asa ceva pana atunci, nu stiam ca exista dar este MINUNATA

AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

lalely, e grav cu glicemia mica in sarcina...
dar exista un tratament, periculos ce e drept....ciocolata, torturi, cozonac, pizza,

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Fetelor eu chiar o voi lua razna.

mai am doua luni si nasc si eu nici macar nu stiu sigur unde voi naste.
Pana acum nu imi faceam griji de nmk pt bebe2, am zis ca fiind tot fata am totul de la Bryanna, inclusiv caruciorul pe care l-am cumparat acum 2-3 luni pt Bryanna si are si landou un ABC Design 3 tec.
Acum nu mai imi place nici asta, nebunii de ale mele...
Cel mai grav este ca eu aveam impresia ca nu imi vor trebui hainute de bb2, insa tocmai ce le-am scos de la cutii cu mama si am realizat ca nu am nmk.

Pe Bryanna am nascut-o in iunie si era f cald afara, iar acum nasc la inceputul lui aprilie. Bryanna a stat 2 zile in salopeta cu totul, in rest numai in body sau maieut si pampersi, insa acum e cu totul altceva. Si tot ce am gros este prea mare pt Ayanna, peste 6 luni.

Concluzia fetelor este
spuneti-mi unde sunt magazinele cu reduceri?
asta pana nu incep colectiile de primavara si nu mai gasesc nmk.

Am fost la Z si nu am ce sa-i cumpar de acolo, decat body cu maneca lunga, la Fox nu au decat rochite si bluzite.

Cred ca singurul loc este Mothercare, vreau sa ii cmpar niste compleuri cu tot cu picioruse sau saopetele cu picioruse pt body. Plus hainute de iesit afara, pt ca am de gand sa o scot din casa la o saptamana.
Pe Bry, pt ca am nascut-o vara, la 2 zile am scos-o afara.

Astept sugestii de magazine de la voi. Intre timp mai caut pe net ca este mai usor asa.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

shihana,pisuc ma bucur ca bebeii sunt bine

madutza reteta este scrisa acum 2 capitole pe la pagina 18 asa. i4es foarte bune sa stii, cu reteta asta si foarte rapide.

simona tie ti-e frica sa faci gogosi ca le mananci?

AMR 5 sapt!!!

daaaa.mi-e frica de rautati d-astea...ca le mananc imediat, n-am limita..

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ai incercat in Auchan chiar in mag la haine de copii, la Buc cel putin in balta alba aveau tot felul de minuni si nici nu erau scumpe si super nice...

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lalely, felicitari pentru rezultate! Acuma sa nu pici in extrema cealalta cu glicemia. Nu cred ca-i o prolema dc e mai mica

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput