Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

La Multi Ani pentru ieri, BITZA 2008!!

SANANATE SI FERICIRE ITI DORESC!!!

NU TE-AM MAI "AUZIT" DE FFF MULT TIMP, SPER CA SUNTETI OK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Noi suntem bine, suntem la ski de aia nu am mai scris. Duminica ne intoarcem acasa. Lucia e innebunita dup#259; sanie iar Stefan a descoperit placerile skiatului. Vremea e super, zapada e buna si niciunul nu e bolnav asa ca... avem un concediu super. Cānd ajung acasa pun poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Luminita, e posibil sa fi reactionat asa la cioco pt ca organismul era deja incercat. Eu l-am intoxicat pe Harri cu ...suc Tedi. E singurul pe care i-l dau si cand am fost la control mi-a atras atentia medicul ca e cam ...portocaliu. Si ne-a dat coacaz negru pt cazuri din astea de alergii cutanate.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hello,

Nocom din pacate vad ca incet incet dispar mamicile

Luminita mai mult ca sigur e de la cioco, o fi fost mai veche ... sanatate

CLaudiaH wow, ski! Vacanta placut in continuare

Bitza2008

Noi suntem bine, tot caut dr munca, am avut un prim interviu si o testare psihologica, acum astept...sper sa am vesti bune, caci ma simt sleita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Bitza!!!! sorry de intarziere, sper ca sunteti ok, mai baga un oki p'aici, ca ne e dor de voi!!

nocom, asa e la inceput, pana se obisnuieste. oricum e bine ca mai aveti o sursa de venit... ma bucur mult ca Daria e ok.

am scapat si noi alergie, mai avem ceva muci, dar nimic nu-i nou sub soare la cap asta....

claudia, asteptam poze!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

Dau o cafeluta , poate poate ne mai adunam si aici la un pahar de vorba

claudiaH concediu ... ski .... distractie
SUPER TARE!! Distractie placuta in continuare si hai cu POZE!!!

cristineescu si noua ne-a zis dr ca Daria e cam portocalie, dar cum ea nu bea sucuri din comert de nici un fel am concluzionat ca de la morcovi, de naturali si buni ce sunt.... Daca nici morcovii nu mai sunt ce-au fost odata....

Astazi am aflat despre cazul unei fetite de 4 ani care are leucemie, m-a imprseionat extrem reportajul despre ea a celor de la acasa.tv ....daca puteti sa faceti si voi cunoscut cazul catre cati mai multi oameni, ar fi minunat. Eu nu-i cunosc personal, insa cred povestea lor fara nici cea mai mica ezitare. http://www.mariaeva.ro/

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

,

Luminita ma bucur ca sunteti mai bine cu alergia! Sa scapati si de muci

Nocom

noi suntem bine, am avut ieri un test important, saptamana viitoare voi da si interviul...sper ca va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

tuturor si noi pe aici dupa un secol

nusha vaaaaiiiii...ce faclai ai tu acolo ...iar tu esti intr-o mare forma, mi se pare mie...de unde si pana unde grasime

ange ce test?? ma bag si eu ca ob-ul

nocom azi am vazut si eu reportajul GROAZNIC, si tocmai ii povesteam sotului despre el, cand am vazut ca l-ai postat si tu aici.....am vrut sa dau si eu un sms de 8 euro dar nu ma lasa de pe RDS...sunt super nervoasa...maine ori ma duc la banca ori la socri ca eu inca mai au romtelecom....doaaaammmne ce trebuie sa fie in sufletul parintilor

Un pi si despre noi....eu am terminat sesiunea ieri..iar cand am venit acasa am gasit copilul stranutand in ultimul hal...iar azi sa instalat foarte bine mucii ...deci suntem cu ei atarnand pina la genunchi...iar azi eram gata, gata sa ajung si la spital, mi sa vaitat vre-o ora ca o doare burta si se apleca in timp ce imi spunea se vedea ca o doare rau...ma tot rugam de ea sa faca kk si nu reuse saracutza....i-am administrat un iaurt Activia si vreau sa zic ca in 10 min era pe wc ...dupa ce ne-am golit sa rezolvat problema si cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, fetele!

Ne-am intors. Inca mai despachetam, aranjam, incercam sa ne revenim. Am pus cateva poze pe net.

Dupa ce ne mai asezam revin cu detalii. Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Claudia unde ati mers la ski?

Mergi la inceput