Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!
Raspunsuri - Pagina 6
ClaudiaH spune:
Neatza!
Kllemi, mi-ai dat o idee, o sa incerc si eu cu activia.
Nocom, e normal de la excesul de caroten sa se ingalbeneasca, n-are importanta ca e natural sau nu.
Luminita, la noi mucii sunt stare de normalitate in sezonul rece. Asa o tinem pana-n vara.
Angelyna, stiu ca esti nerabdatoare insa linisteste-te ca o sa te saturi si de munca. Oricum, succes la interviu!
Muuh, am fost aici la noi in apropiere la Winterberg. Nu sunt cine stie ce munti, sunt cca 30 de partii doar, nu se compara cu Austria insa cu copiii nu prea se merita sa te duci departe caci oricum am schiat doar cca 2 ore pe zi, dupa amiaza. Dimineata sotul meu mergea cu Lucia la sanie iar eu ma duceam cu Stefan la partia de exercitiu. Cat dormea Lucia la pranz schia unul dintre noi iar dupa doua ore se ducea celalalt. Am mai fost cu niste prieteni care au si ei un baiat de varsta Luciei asa ca nu am fost singuri nici pe partie nici acasa. Dar oricum, ne-am astamparat putin setea de partie ca de schiat... In fine, marea mea satisfactie e ca a invatat Stefan sa schieze. Am incercat si anul trecut insa nu era pregatit. Anul asta a reusit insa sa ajunga la stadiul in care face slalom cu schiurile in paralel si urca singur cu liftul. De orpit inca se opreste in plug dar asta si noi o facem deseori. Are insa timp sa invete.
luminita2008 spune:
si de la mine, buna dimineata!!
claudia, fff faine pozele, sunteti o familie extraordinara!
iriss_04 spune:
buna fetele!remember me?

vreau sa va salut pe toate,, Eu am facut o pauza mare ca munca imi ocupa tot timpul....
acum sunt in prenatal,,,la sf lunii februarie o sa vina pe lume micutul alexandru
am citit din urma si sunt f trista,,, aici se discuta din ce in ce mai putin,,,
va pup pe toate
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
luminita2008 spune:
iriss, sa fie intr-un ceas bun! nastere usoara si un bb2 sanatos si fericit!
pe aici se discuta mai putin ca suntem toate pe FaceBook, avem acolo DC-ul nostru, numai al nostru. nu vii si tu??
ClaudiaH spune:
'Neatza fetele!
Eu o sa mai postez aici din cand in cand, pana va muri de tot subiectul. Am cont pe FB dar cercul in care activez e foarte restrans. Nu stiu de ce dar mi se pare ca expunerea pe FB e similara cu a umbla goala prin piata asa ca aleg sa ma vada goala doar prietenii foarte apropiati. Nu vreau o dezbatere pe tema asta, am vrut doar sa va spun ce simt eu vis-a vis de FB. Toate bune!
luminita2008 spune:
claudia, nici eu nu vreau o dezbatere, doar o precizare am de facut, dar pe PM! 
si n-o sa moara DC-ul, chiar de va fi sa scriu singura pe aici
.
angelynna82 spune:
Buna ziua dragele mele,
Scuzati-mi absenta de pe forum...am mai scris pe FB insa nu mult...am multe pe cap si caut o rezolvare cat mai buna pt fiecare...
Klemmi, testul care l-am dat e unul de logica plus o traducere din RO in EN...
Iriss felicitari si nastere usoara 
CLaudiaH eu nu am vazut pozele, daca mai poti pune link...promit ca ma uit 
Lumi pt mine DC-ul inseamna foarte mult, aici v-am cunoscut prima oara si tot aici mi-am facut prietene, deci eu nu il las sa moara
uita-ti si o
asa de dupa amiaza ![]()
so...noi suntem bine, azi am avut interviul multtt asteptat, pana la sfarsitul sapatamanii voi avea un raspuns (sper cat mai bun), maine merg cu puiul mic pt exudate si copro (necesare la gradi)...in rest cam la fel, toate vechi si toate noi :)))
CLaudiaH stiu ca am sa ma satur de munca, dar si statul acasa ma termina psihic...
Nocom spune:
Neata!!!
Cafeluta pentru mamici!!! 
Cine moare? Unde? De ce?
Nu moare nimeni domle, cu atat mai putin DC-ul!

Chiar astazi avem un eveniment foarte important!
La Multi Ani, babymom!!!!
SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE ZILE SENINE!! TE IMBRATISEZ CU MULT MULT DRAG!!!!!
La Multi Ani, Codruta 27!