Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

neatza,

?

Clau multumesc

Nusha sa iti traiasca micul crestin, ai doua minuni acolo tu! Ai fost foarte eleganta, dar te rog nu spune ca esti grasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare si de la noi,

ange multumim de cafeluta!

nusha Sa-ti traiasca micul crestin. Sunt niste frumosi baietii tai!!! Mi-au placut mult pozele, aratati

claudinna multumim de intrebare. Daria este foarte bine, am scapat de raceala cred. Mai are muci dar fff putin, ochisorii nu au mai lacrimat de 2 zile si 2 nopti... sunt fff multumita de evolutia ei. Remediul indicat de Lidia si-a facut foarte bine si f repede treaba, desi noi am iesit in continuare afara la zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

lumi, cum mai sunteti?

robi e f bine, de vineri fara febra. edi inca mucios, dar per total el a fost mai bine, n-a facut febra deloc. am fost ieri la sanius si acum mi-e teama, azi noapte a fost infundat si a tusit...

in schimb, ne-am pricopsit cu o alergie, tot Robi, adica i-am facut-o cu mana mea, i-am dat o prostie de praji de la kinder sambata si duminica deja avea bubite. tratam cu zyrtec, deja s-au estompat, sper sa fie ok...

multumim mult de intrebare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

http://family.webshots.com/photo/2820169820101756654uCUbFH pozele

va rog fie-va mila ,nu fiti prea aspre stiu ca sunt nu grasa,ci f grasa,dar asta e inca alaptez si nu pot tine nicio cura,ma urasc de grasa ce-s

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

sa traiasca micul crestin!

pozele sunt superbe, nusha, nu-ti mai face atatea griji!!

si David a crescut, e tare schimbat, arata ca un baietel/barbatel. ma rog, eu nu l-am mai vazut demult...

va pup!

Mergi la inceput

La Multi Ani, mami de Alexa si Cipri!!!

SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

La Multi Ani, mami de Alexa si Cipri! Numai bine si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Alina sanatate si numai bucurii!!

Mergi la inceput

Neata,

cafeluta calda pentru mamicile care mai dau pe aici!

ClaudiaH unde sunteti, cum mai sunt puii, au scapat de raceala? Cum mai e Lucia cu colonul? Vezi cate intrebari am de cand nu ai mai dat pe la noi? Hai, hai, ca-mi lipsesc povestile voastre frumoase!!!

Noi suntem cu totii foarte bine, nimic nou sub soare, dar asta nu este neaparat ceva rau

Va pup pe toate!

PS: lumi sper sa treaca repede restul asta de raceala...

Mergi la inceput

nocom, iti multumesc, suntem bine! sper ca si voi!
cum e tati la noul job?

Mergi la inceput

Neata,

Deci asa arata DC-ul parasit de mamicile de bobocei.......

lumi ma bucur mult ca ati scapat de raceala, si Daria e acum ff bine, de aceasta data am scapt foarte repede si usor datorita tratamentului bine ale de Lidia

Tati incearca sa se acomodeze la noul job, nu este usor caci nu prea se compara cu munca in multinationale (asa cum a fost el obisnuit in ultimii 13 ani), dar zice ca pentru salariul decent pe care-l ia se poate preface ca-i place . Pe termen lung sunt 2 variante: ori o sa inceapa sa-i placa si va fi minunat ori isi va cauta linistit de lucru si va pleca acolo unde ii va placea mai mult. Deocamdata pentru noi e mana cereasca ca nu mai sta acasa si nu ne mai afundam tot mai mult in datorii...

Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput