Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc mult luminita!!!

lidia asa am sa fac, multumesc mult!!! Revin cu reactii si simptome, pe fb, de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hello,

Nocom, Lumi sanatate multa!

Paula-Laura felicitari pentru baietel

noi am avut azi prima vizionare la gradinita, totul curat, foarte frumos, putini copii in grupa, multe activitati, bucatarie proprie, locuri de joaca...acum astept un raspuns din partea celor unde am trimis CV-ul meu si gata mergem la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

ange, cat costa pe luna gradi? succes!

lumi, cum mai sunteti?

paula, felicitari pt fratior.ce nume ati ales? ma bucur ca ati scapat de impins. hari inca raspunde la provocari si impinge sau cgiar loveste.mi'am dat seama ca nu stie sa'si exprime sentimentele si recurge la gesturi. vreau sa'i explic ca poate sa spuna copiilor ceea ce'l deranjeaja.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
vrea cineva??

Nocom, cum mai sunteti?

Paula, felicitari!!! te asteptam si pe FB

Ange, bafta multa in gasirea unui job!! am inteles ca Dinu Patriciu deschide un lant de magazine sau a deschis, un nou concept...oricum, se fac recrutari. ma mai interesez, daca te intereseaza. tu ce ti-ai dori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

Clau ms de cafea, e buna rau, mai ales ca-s putin adormita
Nu conteaza in mod deosebit ce vreau ca job ci sa am unul... eu am lucrat in administrativ si ma pricep si la pc si putin engleza...

Cristineescu, gradi costa 580lei pe luna, mult nu e deloc dar cand nu ii ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ange, intreb sa vad ce joburi au

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!

noi mai rar pe aici ca stam f prost la cap timp inca

paula felicitari pt bb2 -baby boyo sa ai si tu 2 flacai ca si mine!!!nici nu stii ce te asteaptaaa si ai dpn chiar ziua mea de nastere

noi ieri am botezat pe stefanut a iesit totul f ok,stef a fost cumintel la biserica numai ca a zis parintele ca abia l-a bagat in cristelnita ca e cam grasan are peste 8kg

o sa pun si vreo 2 poze si vi le arat imediat

pupam toti boboceii

angelyna bafta la gradi!!!sa se adapteze usor crinutza si sa nu planga dupa mami

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

http://family.webshots.com/photo/2820169820101756654uCUbFH pozele

va rog fie-va mila ,nu fiti prea aspre stiu ca sunt nu grasa,ci f grasa,dar asta e inca alaptez si nu pot tine nicio cura,ma urasc de grasa ce-s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Nusha sa-ti traiasca micul crestin !!!! sa fie sanatos si cuminte ca de frumos e ff frumos si dulceeee..si grasun..ai doi copii minunati..si voi ati fost tare eleganti !

vino si tu pe facebook, acolo sunt toate fetele, ne e mult mai usor sa intram si sa raspundem...

totusi nu am vrea sa uitam nici forumul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

http://family.webshots.com/photo/2820169820101756654uCUbFH pozele

va rog fie-va mila ,nu fiti prea aspre stiu ca sunt nu grasa,ci f grasa,dar asta e inca alaptez si nu pot tine nicio cura,ma urasc de grasa ce-s

E prima data cand te vad in poze si nu mi se pare ca esti groaznica de grasa. Sunteti foarte draguti toti iar tu ai fost foarte eleganta.

Mergi la inceput