Puiuti de Randunici 2008! (475)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am intrat sa ma plang si eu si sa capat ceva sfaturi bune de la voi.

Ca tot am citit ca Deea a trecut prin clipe grele cu copiii (te-ai descurcat singura sau ai avut ajutor?)... Si eu sunt in pragul depresiei, desi Iris e sanatoasa si atat de cuminte cum n-as fi crezut vreodata. David e un copil bun si cuminte, dar are si el o perioada de adaptare, cred... O iubeste mult pe Iris, rade la ea, vrea s-o dea in leagan, o pupa, ii face baie... iar eu zic ca am luat toate masurile si m-am comportat in asa fel incat sa nu aiba reun motiv sa se simta neglijat. Deci sa nu spuneti ca trebuie sa-l iau in brate cat alaptez sau sa il implic in ce fac cu Iris, ca am facut deja asta. Cred eu ca simpla aparitie a surioarei il face sa fie nesigur, cred, sa nu mai fie intelegator, sa refuze ajutorul bonei, sa vrea orice numai cu mine. Sunt momente in care nu mai fac fata, efectiv...astazi am clacat. Am nevoie de ajutor pana pe la ora 16-17, dar bona mea are doua joburi si la celk tarziu 14.00 pleaca. M-a lasat de multe ori cu amandoi plangand, la ora somnului... Nu stiu ce sa fac...la ea nu pot renunta, caci in martie incep munca si nu am curaj s-o las pe Iris asa mica cu o necunoscuta...

ufff, sunt in impas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am si eu o intrebare: intre ziua-cat de CM si ziua-cat se face eco pelviana, ca sa fie concludenta?.. nu mai stiu ziua 10-12?..
Ioana, uff.. greu... nu stiu ce sa zic, ca nu-s in situatia ta, cu 2 copii, dar ma gandeam, nu ai pe nimeni din familie, parinti, frati/surori, care sa vina sa stea cu tine, cumva, prin rotatie, dupa masa, macar o perioada, pana-si regaseste David ritmul?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Luny, eu stiu ca se face in prima saptamana dupa menstruatie

Mergi la inceput

Nu, Anca, n-am! Daca as avea ce bine ar fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cuscra, dar, stiu eu, o ingrijitoare de la tine de la gradi care sa vina dupa-amiaza cateva ore, dupa ce pleaca bona?...Acum macar, cu tine acasa, dar sa nu fii singura. Cu toate ca va trebui sa te gandesti la o astfel de solutie si dupa ce incepi munca! Imagineaza-ti ca te vei intoarce obosita de la munca, cu David si acasa te asteapta si Iris care va creste (mie retrospectiv mi se pare ca ingrijirea unui bebe mic cum e ea acum e parfum pe langa etapele care urmeaza...)
Pe de alta parte, sperand ca e o chestiune de timp pana David se va mai adapta (si asa e!)-e musai zor nevoie sa te intorci chiar din martie?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, te cred ca iti este greu... gaseste pe cineva, cum bine zic si fetele. O vecina... o matusa... o verisoara... Si fireste ca David se va adapta! Se vor ivi tot felul de situatii si el va invata ce si cum, dupa care iti si ii va fi mai usor.

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, cred ca pozele spun mai mult decat orice cuvinte: I love tutu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Foarte faina dra Iulia in TUTU!!

Ei, va vine sa credeti ca astazi dl bibliotecar a venit si mi-a aprins lumina pe hol la plecare, sa vedem mai bine? :)))

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Pup noruta mea draga!!
Ce frumoasa e in tutu!

Cuscra, ai mare dreptate! Imi mai trebuie cineva. Eu la gradi am doar o supraveghetoare care nu e din localitate si fuge repede dupa munca sa prinda masina... ca ar fi fost perfecta!! Dar ma mai gandesc sa vad cum fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!
am culcat trupa, cred ca in curand urmez si eu!

Am facut praf niste bani si mi-am luat doua fuste si doua bluze...mi-a trecut oboseala pe moment.

Am vazut-o pe Iulia, e minunata!

Ioana, eu nu cred ca inca cineva e cea mai buna solutie...ci altcineva, cu mai multa disponibilitate, neimplicat si in alt job. Crede-ma ca stiu ce spun, pe masura ce vor creste vei avea nevoie de ajutor si mai mult.
Stiu ca nici nu poti concepe sa schimbi actuala bona, insa nu respinge cu totul ideea...ori motiveaz-o pe ea sa vina doar la tine.

Nico, iertare, am deschis FB si nu m-am uitat decat ca sa-l inchid.
N-am nici o informatie utila, pe cine am intrebat azi nu auzise de persoana, iar cu asistenta sefa n-am apucat sa povestesc( probabil ca ea m-ar putea ajuta cu ceva informatii in plus).

Am insa internata pe mama unei asistente de la maternitate...daca da maine pe la spital o intreb si pe ea.

Mergi la inceput