Puiuti de Randunici 2008! (475)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 5
mihatp spune:

La multi ani, Cristina!

Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! Sa ai parte de tot binele din lume, pe masura sufletului tau mare, frumos si intelept!
p.s. abia acum am vazut ca ai sunat, n-am mai indraznit sa sun inapoi la ora asta![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, CRISTINA! SA FII FERICITA!
Naty, mi-ai inseninat ziua! eram cam mohorata, insa poze ca cele puse de tine, ma fac sa uit toate greutatile si sa lupt mai departe pt visurile mele.
Ioana, sfatul dat de Tuchi mi se pare foarte bun. Sa o motivezi pe bona actuala sa ramana doar cu jobul de la tine, mai multe persoane implicate in cresterea copiilor ar putea sa-i bulverseze. Nu mai poti amana cu 1-2 luni inceperea jobului?
Miha, ma bucur ca te citesc 
Mai aveam de scris, dar sunt franta, am avut o zi grea si inca nu am terminat treaba.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
dudurutza spune:
am vazut-o pe Iulia
o frumusete, gingasa, delicata, mi-a fost tare dor de ea!
Nicoleta tu inveti intr-o biblioteca? 
Mihatp, imi place sa te citesc

Tuchi, sa-ti fie de bine cumparaturile!
mihatp spune:
intrebare intrebatoare ![]()
ati folosit careva Canesten GYN pana acum? (ovule). zice ca sa bagi aplicatorul cat mai adanc si ma uit de 10 minute la aplicator si ma tem c-o sa-mi ajunga in gat![]()
scuze de intrebare... dar chiar mi se pare un stres cum o sa fac tratamentul asta...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Tuchi, nu e nicio problema, nu-ti face griji. Asta este, am sperat sa o pot ajuta cumva pe prietena asta a mea, ea tot spera sa nasca pe cale naturala... insa azi cica a aflat ca a murit o tipa in maternitate de gripa porcina... cred ca e cam speriata...
Dudule, eu am mers cu Stef si Matei sa luam carti noi de la biblioteca. Eu invat acasa :). Cand invat...
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
mimonix spune:
Deea, da, corect dar greu nene...si totusi corect
Unde ai stat ascunsa?
Clodute La Multi Ani si numai zambete!
Cristina sa ne traiesti! La Multi Ani!
Tuchi da, inca mai merge asa cand il apuca
cam 50 % il apuca
Mai ales daca se grabeste sau daca e suparat 
Miha, in loc sa te incurajam noi pe tine ...
ofof 
Ma bucur ca Siluan e mai bine, Doamne ajuta!
Nico, mi-e un dor de tineee
si de imparateasa Gecko
si de toata lumea 
Noapte buna!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Mimonixule, si mie mi-e ma dor de tine! Dar la ce sa te mai zgandar daca n-ai cum sa parasesti "paharele de cristal cu picior"? Sa stii insa ca te vizitez la casa de la "tara", cand va sa fie si cand va sa vin prin tara! ;) 

--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
CristinaGoji spune:
Buna seara randunici dragi! Va multumesc pentru cuvintele frumoase!
Miha - sunt alaturi de tine!
Ma rog si pentru Siluan si Simo sa fie bine amandoi!
Va pup pe toate!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
CristinaGoji spune:
Ioana Sunt convinsa ca faci totul ca David sa simta cat mai putin schimbarea de formatie. Doar ca un lucru nu-l poti schimba pentru el, mai este un copil in casa, cat de aproape de el n-ai fi, nu mai esti doar a lui si are tot dreptul sa fie suparat si s-o arate schimbandu-si copmportamentul, exagerand in anumite actiuni. Nu inseamna ca nu o iubeste pe Iris, dar nici ca nu e furios. Incearca sa accepti ca are tot dreptul sa fie suparat, sa-l accepti in momentele alea dificile, cand plange aparent fara vreun motiv. Daca nu reusesti, fa un exercitiu de imaginatie: gandeste-te ca ar veni sotul tau acasa cu o mandra, mai tinerica si-ti spune: draga mea, atat de mult mi-a placut sa am o sotie ca si tine, incat m-am hotarat sa-mi mai iau una, o sa-ti tina companie, o sa ai si tu cu cine povesti, etc. Trebuie sa ai grija de noua sotie, ca ea inca nu cunoaste casa, obiceiurile, chiar daca te-ai supara pe ea, n-o pot duce inapoi de unde am luat-o, si sa stii ca eu va iubesc pe amandoua la fel! Se poate dezvolta si adapta in functie de situatiile care apar pe parcurs si de imaginatia voastra.
Poate e putin exagerat, dar doar intr-o privinta, ei, copiii, sunt mai adaptabili decat suntem noi, iarta mai usor si merg mai departe. Dar sentimentul initial de furie, frustrare, cred eu ca e acelasi. Poate daca ai incerca sa intri in pielea lui, ai reusi sa te detasezi si sa treci mai usor peste momentele dificile. Un ajutor ar fi buna ca a reusesti sa fii tu mai putin tensionata, dar rezolvarea problemei tine doar de tine.
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
CristinaGoji spune:
Despre varsta de mers la scoala - eu inca nu-s hotarata cu Vladut, daca va vine sa credeti - nu stiu dac ao sa-l dau la 6 ani si 11 luni sau la 7 ani si 11 luni.
O sa ma hotarasc atunci, cand va veni momentul. El e un copil foarte energic, iar daca nu-si mai lasa din energie, nu vad cum ar putea fi atent la ore si astfel nu vad rostul mersului lui la scoala. Abia de curand il vad putin mai domolit, dar putin de tot. A inceput sa aiba rabdare la puzzle-uri, nu din multe piese oricum (12). Le-am luat la ai mei niste jocuri de societate pentru pici si incerc sa-i stimulez puterea de concentrare si prin aceste jocuri. Sa vedem, cand ajungem la momentul respectiv cum o fi. Pe Daria clar o s-o dau la scoala la 7 ani jumate, 6 ani jumate mi se pare totusi mult prea repede, mai ales daca e vorba de clasa pregatitoare, ar insemna la 5 ani jumate sa mearga la scoala (in clasa pregatitoare) si zic pas. Mai bine gradinita. Ai mei de fapt inca nu merg la gradinita, numai din toamna o sa-i dau, cel putin pe Vladut. Cu Daria inca nu sunt sigura, sa vad cat de dispusa o sa fie sa aleaga intre a ramane cu mine acasa sau sa mearga cu frate
'su la gradinita. Am ales Waldorf-ul pentru ei ca si gradinita si cel mai probabil ca si scoala tot Waldorf va fi. Si cam atat.
Vladic
Daria
Author unknown