Puiuti de Randunici 2008! (475)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Miha esti un om de la care TREBUIE sa invat multe ...dar din pacate eu sunt mult mai slaba decit tine si pe mine m-au coplesit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

clodute, mai bine nu aflam cat de puternici sunem daca TREBUIE! toata viata m-am considerat o persoana extrem de emotiva, si prin asta slaba.
cand ma gandesc care-mi erau motivele de plans pana acum ma bufneste rasul sau plansul... dupa moment.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Clodute, eu cred ca simplul fapt ca te consideri slaba iti dauneaza. Nu stiu exact care este cauza problemelor tale, dar mi se pare ca esti doar putin depasita de statutul de mama de 2 puiuti. Daca ma insel, te rog sa ma ierti. Mi-am permis sa abordez subiectul fiindca si eu am trecut prin 2 ani foarte grei de cand s-a nascut Bianca, cu o depresie destul de urata, in care treceam de la o extrema la alta, si anume ba ma gandeam ca am gresit maritandu-ma , apoi ma simteam vinovata pentru ca gandesc asa. La fel ca si tine, mi-era ciuda ca sunt asa slaba. Pana cand am intalnit un om deosebit care m-a ajutat sa ma iubesc asa cum sunt (un psihoterapeut)..sa accept ca avem voie sa mai fim si slabi din cand in cand, ca nu sunt un om rau daca simt ca am nevoie de o pauza. Asa ca..de ce e neaparat rau ca esti slaba?..Sau de ce esti asa sigura ca esti slaba?..Cine poate defini o clasificare a personelor slabe sau puternice?..Fiecare este asa cum este si reactioneaza in felul lui. Trebuie sa te accepti asa cum esti si apoi vei vedea ca nu ti se va mai parea ca nimic nu iese bine. Pupici si din nou iarta-ma daca m-am bagat unde nu-mi fierbe oala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

clodute, mai bine nu aflam cat de puternici sunem daca TREBUIE! toata viata m-am considerat o persoana extrem de emotiva, si prin asta slaba.
cand ma gandesc care-mi erau motivele de plans pana acum ma bufneste rasul sau plansul... dupa moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asa e, Clody, cum spune Deea...Toti avem puterea noastra, care izvoraste de undeva, asa precum toti avem slabiciunile noastre. Este numai o chestiune de moment, de timp in viata in care, cu datele pe care le avem, sa realizam unde ne e puterea si unde ne e slabiciunea. Poate ca la tine lacrimile nu sunt slabiciune ci o parte din puterea ta. Iar o mama care isi iubeste puii precum o faci tu nu poate fi niciodata slaba.
Asa ca ia de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut!
am avut o zi infernala la munca....

ma dau si eu cu capul de pereti poate ma lasa durerea si ma plang si ma alint la voi.

Nu incetez sa ma minunez ce persoane deosebite sunteti cu toatele!

Despre scoala..pana acum cateva luni eram hotarata sa o dau pe Ilinca in toamna la scoala, adik la 6 ani si doua luni! bazandu-ma pe faptul ca si eu tot de 6 ani am mers la scoala, ca ea e isteata si stie foarte multe.
Intre timp m-am convins ca nu merita, ca in sistemul actual exista asteptari prea mari de la acesti copii...sau cel putin informatii de genul acesta primesc de la colegii care au copiii deja la scoala.

Sora mea a dat-o pe fetita mijlocie anul acesta la scoala, la 6 ani jumate, mergand pe faptul ca stie sa citeasca, sa socoteasca si ca se va plictisi inca un an la gradi. Intelectual e la nivelul colegilor ei de clasa, insa nu sta linistita in banca 45 de minute cat dureaza o ora...ar vrea sa se joace mai mult....

Cu Sebi nu stiu cum va fi...oricum el e deja la grupa pregatitoare...nu stiu ce voi face din toamna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

La multi ani, Cristina! sa fii sanatoasa si iubita!
Si sa treci mai mult pe creanga, si mie mi-e dor de postarile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Miha, cuvintele tale m-au facut sa realizez ca asa e ... sunt foarte emotiva si in plus prefer sa ma ascund decit sa ies in fata sa lupt...
Deea ai dreptate imi trebuie cineva care sa ma invete sa ma lupt ... desi mama mea mi-a fost si imi este mereu alaturi si ma incurajeaza in fiecare secunda si mai mult ca ea nu ar putea nimeni sa o faca doar ca nu pot... of e complicat ... si nu pot scrie ...
va pup mult ca imi sunteti alaturi si conteaza enorm credeti-ma ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

La multi ani Cristina te

Cu intarziere , spun La multi ani sarbatoritilor zilelor trecute; iertati-ma

Miha speciala, minunata sunt putine cuvinte pentru tine

Sanatate bolnaviorilor, un gradinarilor, fug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

saliu!
miha ma bucur sa te citesc... pup si tot inainte!
vad ca au aparut si randunele mai vechi sau mai nou, bravos, mai poftiti!
bitza tot uit sa-ti spun ca ma bucur ca-ti plac site-urile cu cupoane de reduceri am mai descoperit si eu cateva, si am luat 3 bucati deja: 1. tuns, spalat, taratment, coafat cu vreo 30 lei, 2.manichiura cu 9 lei, si o eco abdominaala generala cu 50 lei, ca tot nu m-am mai cautat de un am pe la ovarele mele cu chisturi.. unele chiar merita din plin, sunt reduceri substantiale!
...back to work

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput