Vreau sa imi salvez parul!
Raspunsuri - Pagina 6
mychydutza spune:
ti-as mai recomanda ceva: http://www.sfaturilebunicii.ro/2011/01/07/experiment-bicarbonat-de-sodiu-%C8%99i-o%C8%9Bet-in-loc-de-%C8%99ampon/
suna ciudat, dar crede-ma folosesc metoda de vreo luna si sunt super multumita. parul arata bine, nu se ingrasa repede, se aseaza mult mai bine, si culoarea e mult mai vie. eu sunt naturala, nu stiu cum functioneaza la par vopsit.
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
somalc spune:
eu folosesc ulei de masline + galbenus de ou (si mai adaug uneori si zeama de lamaie) de 2-3 ori pe luna. oricum am perioade cand imi cade f tare parul de-mi vine sa plang cand il vad in cada....si perioade cand imi cade normal spre deloc.....
somalc spune:
eu folosesc ulei de masline + galbenus de ou si uneori zeama de lamaie. oricum am perioade cand imi cade mai mult si altele cand imi cade normal....
Delyutz spune:
hmmm...am o intrebare. e posibil ca de la tratamentul cu petrol de la gerovital sa apara matreata? abia l-am inceput si am facut matreata (lucru extrem de neobisnuit pentru mine). nu stiu daca e de la asta sau de la tinctura de ardei iute+brusture :(
cristina_ana spune:
Delyutz, sper sa nu fie matreata de la tinctura de ardei iute si brusture ca taman de saptamana viitoare vreau sa o aplic si eu pe par. Nu stiu ce sa zic de petrol, eu nu am putut sa folosesc lotiunea respectiva ca imi ardea pielea capului.
Vreau sa va arat si voua ultima mea descoperire in materie de sampoane 100% naturale. Este vorba de samponul solid Galador, fabricat numai din uleiuri naturale. L-am folosit si eu si este super de tot!
http://www.mamanatura.ro/frumusete/ingrijire_generala/ingrijirea_parului/sampon_solid_galador--p10006290
Pe site vad ca este 24 RON, eu l-am luat de la un plafar cu 13 RON.
mychydutza spune:
eu n-am facut matreata de la tinctura de ardei iute
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Burtocika spune:
Eu folosesc crema cu petrol de la Naturaviva si nu am observat sa fac matreata de la ea, nu stiu cum o fi cea de la Gerovital, dar presupun ca e pe acelasi principiu ... Culmea e ca eu o folosesc tocmai pt ca am coji pe pielea capului (se pare ca e un fel de psoriazis) si mi se pare ca imi hidrateaza pielea capului destul de bine. Pentru par nu stiu daca are efect ...
Irina (2006) si 22+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Delyutz spune:
off Cristina, la mine n-au niciun efect, nici tinctura, nici petrolul, ma refer la usturime sau ceva de genul. ca am inteles ca de fapt asa functioneaza, stimuleaza circulatia sangelui.
nu imi dau seama de la ce mi-a aparut...dar e nasol, parca mai degraba sunt coji. mi-am luat head&shoulders, sper sa dispara ca se vede f.urat.