Mamici si Gravidute Italia 91 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! am venit si eu la o pauza caffè
am facut-o pe harnicutza azi..mama, ce energie ma prinde cate'odata..
ioana felicitari din suflet pentru aniversariu!
sa de'a Domnul sa aveti tot ce va doriti in viata si sa nu va lipseasca nimic din ceea ce ii trebuie unui cuplu si mai ales unei familii!!!
liniste, voie buna, sanatate multa si multa,multa iubire!!!
! te si sper sa aveti o seara placuta si armonioasa!
va las acum revin..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!!!

LA MULTI ANI ANDREEA!!!!
LA MULTI ANI CRIS85!!!!

Scuza-ti intarzierile,va doresc multa sanatatesi sa fiti fericite alaturi de cei dragi!

Ambramburica- o imbratisare si de la mine!

Ioana-La cati mai multi ani fericiti impreuna ,sa va simtitit bine diseara si sa primesti cercelusii doriti!

Sanatate Stefania mica si Alexandra..sa se rezolve repede problemele!!!

Bionda bine ai revenit printre noi!Si nu-ti mai face probleme ca aietelul tau nu vorbeste sau nnu vrea la olita,fiecare copil are ritmul lui.Sunt convinsa ca face multe alte lucruri pe care alti copii nu le fac!

Danagie..deci v-ati hotarat la Cristian???Noi inca suntem in plop!!!

Ieri am fost si am inscris-o pe Giulia la gradinita,la maicute ,pentru septembrie.Sper sa o primeasca( au zis ca probabil ca da)ca nu are 3 ani...e asa frumos acolo,e spatios ,au multe jocuri si mai ales curte mare,verde cu jocuri) Abia am luat-o pe Giulia de acolo,s-a lasat ca plansete ca nu vroia sa plece de la "pii"(copii).

Andreea tu cum faci cu copii?Cand o duci pe Ambra la gradinita il iei si pe Giorgio sau se ocupa sotul de Ambra?
Eu va trebui sa il iau cu mine mereu ca al meu pleaca foarte dimineata!!!
Complicata treaba cu 2 copii!

In rest ...burtoiul creste,ma dor oasele...si am inceputv sa apelez la serviciile sotului sa ma ridic din pat cateodata
Am intrat in a-8a luna si incepe sa se simta greul!!!

sunt solicitata de socrela pe mess!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 31+
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

La multi ani, Ioana!!!!! La multi ani si pt sotul tau!!! La multi ani si pentru Giulia!!! si in final ...
LA MULTI ANI CASNICIEI VOASTRE!!!

...mama ce planuri aveti acolo...ia hai si ia-l si pe Alessa cu voi, ca sa avem si noi o seara cu sampanie

Fetelor, acum vad ca vroiati sa luati ceva ... nu stiam ca e cineva care sta mai aproape. Oricand va fi sa stiti ca vreau si eu si doar sa imi spuneti cui sa trimit si cati bani, da?

Noi, suntem bine...eu parca sunt mai obosita, desi suntem amandoi acasa. Problema ca facem ce facem si ne culcam tarziu, apoi dimineata nu imi vine sa ma trezesc si uite-asa.

Giani, cum mai merge cu lapticul?

Georgy, mai ai putintel si facem galerie

Aliiiiiii, se apropie ziua lui Davide...de aceea esti asa ocupata...da un semn de viata, ca de nu vin si te bat

printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am avut proprio o urgenta si a trebuit sa ies de corsa, nici n-am apucat sa sting comp.

Petro suntem alaturi de tine

in rest nu mai stiu ce vroiam sa zic...

va pup pe toate

vado un po di corsa ancora..

aa dana te-am visat ast'noapte si pe frumosii tai copilasi..se facea ca eram in companie si sateam si eu cu copilasii tai cand erai la spital .. urma sa nasti.. mai, mai gandurile astea...
probabil unde ma gandesc ca as vrea sa pot fi de ajutor...
sper ca sunteti bine va cu drag

despre noi, personal si in general, suntem bine nu ma pot lamenta de nimic..
apropo de analize sa mai bat apa in piua
..si sotului i-a spus, asa cum ma gandeam, sa repete analizele pentru ca nu pot fi normale..
atata timp cat noi mancam "relativ" sanatos"
sa specific.. noi in viata de zi cu zi, nu folosim unt, margarine, branzeturi excesiv si nu grase,carne de porc, salamuri, affetate nici atat, prajeli nu, si oua cate 2 pe saptamana max..noi mancam mai totul fiert sau la cuptor de fel..
..
ei, mai facem exceptii asa din an in pasti, dar sunt putine dati cand ne capita...deci ce poate fi??? s-a mirat si dr. si nustie ce sa zica...
ma gandesc ca poate ne fiind obisnuiti cu grasimile, sa nu fi exagerat de sarbatori ...si ei au facut analizele exact dupa sarbatori ..
poate nu au avut timp sa smalteasca ..si de aici..

ne vom relua alimentatia normala, si vedem peste ceva timp cum ies din nou analizele..dar ne-a linistit ca nu sunt asa grave,totusi..

acum deja m-am intins prea mult ..ma duc sa prepar ceva de papa si dupa sa i-au picea de la scoala

va pup pe toate!
si revin ...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Catalina, voi cum mai sunteti? Robi ce face?
Hai fetelor la povesti, ca imediat ma solicita fii-miu si apoi nu mai am vreme

printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Laura, pana nu uit!
Ti-ai facut actele ca stai in Italia, tot? buletin, etc?
Ca pt acei bani iti trebuie sa ai buletinul de Italia, apoi mergi dupa ce nasti, cu certificatul de nastere la INPS. Iti trebuie si contractul de casa, dar eu nu l-am avut la mine si aici, ca e mic orasul, m-au crezut pe cuvand cat platim chirie, ca ei trebuie sa vada cat castiga sotul, parca trebuie sa aiba si el facuta hartia la INPS cu cat a castigat, de acolo scade si chiria si vede daca va incadrati, ca nu trebuie sa depasiti pe an parca vreo 30000 de euro.

Apoi mi-au dat o hartie si m-au trimis la un alt birou, unde am dus hartia si mi-a zis ca voi primi acasa cand sa merg dupa bani. Poti alege sa iti intre in cont sau sa mergi dupa ei la posta. Eu am ales sa merg la posta, ca doar Bogdan are cont in banca aici.

parca asta era...Nafi, daca iti mai amintesti si tu cumva.

printisorului Alessandro

Mergi la inceput

V-am pus niste poze, ca nu mai pusesem demult.

printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Alexandra-ce zici daca mi-o tii tu pe giulia citeva ore deseara?
apoi cind aveti voi da festeggiare mi-l plasezi pe Alessa
Georgy-poate nasti in aceeasi zi cu Giuliuta
ai dpn dupa o zi ,ar fi fain
am vazut 2 fete pe forum care au nascuti copiii in aceeasi zi
ce faina chestie
Stefy-eu am fost ieri dupa trimitere da asa groaza am de analize,nu ca ma atrage da tre' sa le fac ca ne-au dat de la munca analizele alea ce se fac daca esti angajat
merg sa vad poze
Alina(D)-daca nu dai niciun semn mi arrabbio di brutto
multumesc mult pt urari

ma pregatesc de sedinta,n-am niciun chef de stat acolo vreo 2 ore

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Laura-eu nu ma pricep cu banii de nastere ca pe atunci eram in matenitate si primeam lunar banii aia
am dus doar certificatul de nastere al fetei la inps ca eram cu contract si au facut ei restul...

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Georgy-fain ca ai inscris-o la gradi
doamne da sa intre,sa vezi ce bine-i prinde si ce o sa-i placa
mama ce mai trece timpul,deja luna 8,ce putin mai ai

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput