Mamici si Gravidute Italia 91 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ia' sa mai bag o
mandra, azi independenta ,nevoie mare, m-a alungat, desi am un somn..m-as fi intins si eu langa ea un pic.. fugi de'aci ca's fata mare..do'm tigulica..ata e!

ia sa recuperez si eu din urma cate un pic..
nafi cu Drag adevar graiesti!
presupun ca acum esti in compania sotului ;)...
ce-a mai e degetul?
Cris imi face mie impresia sau chiar asa e.. ca nu prea esti incantata de numele care l-a ales sotul pt bb?
Simone e un nume mult utilizat in zona noastra ..mie una, mi se pare ok ..
spor la invatat si bafta la scoala!! -ici multi si la Giulia zambareata si isteata!

ale frumoase foto toate!!!..n-am mai comentat acolo ca nu stiam la care ..toate's una si una pup cavaler mare si "independent"si flamingios..las' ca as'i bine!! va pup si pe voi, frumosi foc!
lasa mami,nu te gandi acum la cei mai rau, urmez exemplu de la geani, o sa fie bine! si n'o sa tb sa ajungi la operatie..

georgi wow.. 8 luni.. trece timpul.. sanatate multa in rest, ca-i mai buna decat toate !
bafta cu gradi pentru Giulia!

kemsy e normal la inceput, nu te lasa..bafta cu intarcatul! si multumesc mult de cuvinte !

biondo asa te vreau cu cate un semn mic cat o fi el de mic las' ca ai tu alte calitati in viata!

roxali ce ti se petrece..unde esti?.. sa te trag de urechi astepti, ai?

cris multumesc oricum cred ca m-ai inteles gresit.. m-am exprimat eu aiurea..si nu m-am facut inteleasa bine..

ioana stefi merge bine la scoala, ii place..
am avut cateva "discutii" si cu maestrele , ca o tot certau ca nu vorbeste italiana..secondo loro se izola de ceilalti copii ca nu o intelegeau.. secondo me.. a facut mai rau sa o certe..
una la mana, ca nu mai vroia la scoala ...
a doua, ca mi s-a blocat la un moment dat de tot.. acasa nici eu nu o mai intelegeam.. vorbea o limba numai a iei..
cum ei nu o intelegeau , se gandea ca e tot romana
dar a trecut, zic io..am incercat sa o intreb sa aflu de la ea ce si cum ,mai exact ce o deranja si unde se blocheaza..
ma gandesc eu, ca ea tot incercand sa vorbeasca totusi italiana si neputand , mai baga de la ea.. ce isi inchipuia
eu tot o observam de vreo cateva zile ca tot mai punea cate un o la sfarsitul cuvantului,ex: desenat-o, pictat-o, etc.. dar sa-mi dau seama ca e inceputul blocajului sau ce i se petrece..habar nu credeam..
ei, o fi normal si asta.. cu copii bilingue...
sper sa nu fie mai rau..sa fi nevoie de un logoped..
dar tb sa recunosc ca ma speriasem chiar.. deh..panicoasa rau

ma duc sa fac niste gimnastica..nu prea mi va, da' trebuie ! ridica nivelul de serotonina si alte "nivele"..oricum face bine in orice cazacusi se trezeste junioara si vrea si ea

va pup

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Alexandra, Nafi multumesc pt informatii :) Doar ca m-am dezumflat cand am auzit de pragul maxim..poate difera de la o regiune la alta, ca altfel ciu-ciu, in plus chirie e platita de compania unde lucreaza al meu. Clar ca trebuie intrebat.. Actele da, le-am facut pe toate, m-am gandit ca o sa-mi trebuiasca in sarcina, si bine am facut :)
Acum fug la infrumusetat ca am programare la cardiolog, maine sper sa-mi fac timp sa va mai povestesc de mine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Laura, nivelul nu difera, e acelasi in toata Italia. Aceasta e o indemnizatie care se acorda de catre primarie si e in jur de 300 si un pic, timp de 5 luni, dar se trimit toti odata.
Pe anul 2008 trebuia sa nu depasesti 31223 euro pe an, ca venituri.
Nu stiu daca se scade cumva din venituri si cheltuielile facute cu analize medicale, etc. Noua cand i-au facut la sot hartiile ne-au intrebat daca nu avem acte cum am facut si astfel de cheltuieli. Eu chiar aveam, dar daca nu le-am luat la noi hartiile, nu ne-am mai complicat.
Cel mai bine mergi la INPS si intrebi acolo.

Acum daca voi depasiti suma asta...zo, daca mai umblati si dupa acei bani

printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
slimatei, pana la 5 ani nu ai nevoie de logoped. Te-as sfatui sa vorbesti cu Stefy intr-o limba, sa nu mai amesteci cuvintele intr-o fraza, in caz ca o faci.Cu colesterolul si sotul meu a avut/are valori inalte. Cu regim se corecteaza (la el nu ca nu vrea)
yoanag, la multi ani frumosi si fericiti impreuna!
Mi-a lasat un gust amar ca nu am realizat ce ne-am propus

Noi nu inaintam cu laptele, nu ii place. Perseverez . Deocamdata am scos tzatza de la amiaza, iar sambata de tot. Am niste sentimente foarte contradictorii legate de intarcat...
Seara placuta.

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fete dragi!

Profit ca doarme Ricky si sotul a iesit cu baietii la o bere(fosti colegi care au oprire in Verona pana maine) ca sa mai citesc..scriu 2 randuri ...Intre timp beau un ceai de sunatoare caci in timp ce-l adormeam pe Ricky, m-a palit o durere de stomac de ma zapaceste!

Am avut o noapte naspa caci Ricky e f agitat cu al 4 lea dinte si de la 4 am nu am mai dormit Sa speram ca in noaptea asta va fi mai bine mai ales ca inauguram patul ajuns azi in sfarsit!

Azi am fost la pediatra. toate ok , suntem cat un copil de 14-16 luni si nicidecum cat unul de 9! oficial masuratorile sunt 79 cm si 11 kg!

off s-a trezit musiu..trimit si fuuug

Mergi la inceput

Nafi, sa-ti traiasca voinicelul!

Am descoperit un site cu oferte faine de tot felul, in fiecare zi diferite. Puteti alege orasul de unde sunteti.
http:// it.groupalia.com/index.php/deals/

Mergi la inceput

LAlexandra, vazut poze!!!Ca sa remarc si eu, aveti jucaria din fata carutului ca a noastra . Si ce torturi am vazut eu acolo!!!
Loris tot asa, se uita pe dupa noi la tv, daca ne punem in fata lui
Iar cu statul in picioare e super precoce!
E un frumos Alessa, sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

[black] CONDOLEANTE PETRO!DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE PE BB GABRIEL! ODIHNESTE-TE IN PACE INGERAS SCUMP!
nu pot sa cred, e strigator la cer Petro...la fel ca tine m-as fi interogat si eu, de ce noi, de ce el???ce am facut rau??...off, nu uita ca toti santem trecatori in viata

Eu aveam ale mele prosti...febra, tuse, nebuneala cu munca...bazaconii ...numic nu se poate compara cu pierderea unui copilas

Mergi la inceput

CRIS 85, ANDREEA LA MULTI ANI!

Ioana la multi ani

Mergi la inceput

Nafi ai grija cu durerea de stomac , nu o neglija

am citi pe fuga si nu mai stiu nik...poze vreau sa vad deocamdata

numai bine fetelor

Mergi la inceput