Mamici si Gravidute Italia 91 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Zbor lin ingeras.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna ziua fete dragi!
abramburika, D-zeu sa-l odihneasca pe ingerasul Gabriele! Sa nu va lasati doborati de durere, o aveti pe Silvia si poate ca daca va veti dori, va apare alta surioasa/fratior pentru ea. Te imbratisez cu mare drag.
slimatei, nu asculta si tu numai de ce e rau...axeaza-te pe lucrurile pozitive, fie ele si marunte. Ce analize au iesit rau?Poate daca le repeta se corecteaza, si la noi s-a intamplat. Nu uita ca in viata e ca in citatul pe care l-am vazut la semnatura ta:
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
La multi ani Cris 85. Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!
La multi ani Andreea!Multa sanatate si liniste sufleteasca alaturi de cei dragi!
yoana, asa e, in clipe de astea de durere parca nu prea iti vine sa mai scrii. Dar mi-a placut imboldul tau de a ne aduna. Te

Despre noi...suntem bine, sambata il intarc pe Loris si am inceput operatiunea laptele de vaca....Esec deocamdata!

O zi buna si pentru toate fetele!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am intrat sa va fac ,,cinste" de ziua mea,dar in primul rand vreau sa-ti transmit

Sincere condoleante petro!!!Sa se odihneasca in pace ingerasul Gabriele!

Nici nu mai stiu ce vroiam sa zic,parca nu-mi gasesc cuvintele...(ma gandesc ca pt. ce ma plang eu,sunt niste ,,nimicuri").

Noi suntem bine,Giorgio a inceput sa creasca f. bine,dupa ce s-a vindecat de bronsita mananca portie dubla ca inainte,si se vede,a zis si pediatra ca a recuperat f. bine,avand in vedere prin cate a trecut(o luna jum a fost intr-una bolnav).

Ambra e la gradi',f. linistita si fericita ca merge si se joaca din nou cu prietena ei.E fff. cuminte,ma lasa fara cuvinte de multe ori,cand o vad cat e de matura,ca oricum are 3 ani si 4 luni.Acum e mai greu,ca de cand a inceput iara gradi' nu mai doarme cand o aduc acasa,si pana se obisnuieste organismul e mai agitata,smiorcaita...dar trec si astea .

Sapt. asta a venit sora mea la noi,duminica se intoarce in tara,nu poate sta mai mult din cauza serviciului.Dar sunt fericita si atat,cadou mai frumos de ziua mea,nu-mi putea face.

Multumim pt. urarile pt. Giorgio si pt. mine!

pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

SOMN LIN INGERAS MIC
LA multi ani ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

petro inca odata ma rog pentru voi, ca Dumnezeu sa va intareasca !

asa e fetelor aveti dreptate!!! ,poate ca nu ar fi trebuit sa intru cu acel mesaj.. defapt nici nu vroiam, dar impulsul a fost mai mare...
am fost la pediatra despre analize , cica pentru copii asa sunt unele valori mai ridicate ,deci normale in cazul junioare..
nimic de speriat..
in rest, o infectie in sange ..ne-a dat antibiotic si peste alte zece zile sa repetam analizele..
cat despre colesterol dublu de normal la un copilas de 3 ani ...cica ar fi ceva ereditar , nustiu exact sa explic(nus'ce asimimileaza sau nu elimina organismul).. dar se pare ca e de la ta'su.
deocamdata trebuie sa tinem un pic de regim sa vedem daca sunt schimbari.
deci, nimic lapte intero/branzeturi grase/merendine etc...
vom vedea ce'i spune si sotului diseara ca la el valorile sunt mari si el nu mai e copil

andreea mami, scumpa si iubita
La multi ani fercititi!!! si numai lucruri bune in viata!
si frumosii tai copilasi sa aveti numai bucurii !
ma bucur enorm ca sunteti mai bine!!!
.. in sfarsit o veste buna anul asta!

chiar aveam sufletul prea trist..stiu ca nu ajuta la nimic..dar asa's eu..pun suflet ..prea mult uneori...macar de'ar ajuta mai mult

gata va las incerc sa o culc pe mandra..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetelor!

Petro, suntem alaturi de voi

Andreea, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE BARBATEL SI COPILASII SCUMPI!

Foarte bine ca e sora ta aici, chiar ca e un cadou frumos.

Stefi, lasa mai ca se rezolva toate. Eu inca astept rezultatele analizelor, ca nu erau inca gata...apoi sa vezi regim la mine...aseara mai citeam pe net ca de e mai grav mai pot ajunge si la operatie, asa ca alta distractie. Cred ca o sa facem schimb de retete de mancare.

Nafi, cum e cu sotiorul acasa?
Alessa e bine, mananca mai nou ca un lup si face tare mare scandal cand se termina papica. Cred ca vrea sa o ajunga pe ma-sa.
Ricky ce mai combina?

Va las, sa mai apuc sa citesc pe aici, ca acum doarme si imediat se trezeste.

de printisor Alessandro - 15.04.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">Sunt CHIC! lal.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Salutare fete dragi Eu azi am vrut sa fac pe bubulina dar nu mi-a iesit am avut chef sa nfac o prajitura cv dulce facut cu manuta mea si a iesit cv de genu un tort f stramb cu blatu uscat desi l-am insiropat cat am putut de mult si la gust...nu stiu nici f rau dar nici prea bun, un lucru e cert aptitudini de cofetar nu am

La multi ani Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

la multi ani Berarpiri
multumesc fetelor ptr auguri Eu am terminat treaba prin casa abia acum. Sotul este plecat in Perugia se intoarce tarziu la noapte, i-am facut baita giuliei, a mancat si ma pregatesc sa o pun la nani. In rest ma pregatesc ptr examenele din Febroarie ptr ca in ianoarie am dat buca am avut treaba de sarbatori si nu am reusit sa ma pun cu burta pe carte, cu schimbatul casei, gravidanza..ecc Atatea ganduri m-au zapacit de cap si nu reusesc sa ma tin de invatat perioada asta desi cat de cat ma straduiesc. Ma relaxez putin atunci cand fac shopping ptr bb 2 insa va trebui sa renunt curand la asta ptr ca i-am cumparat deja tot In febroarie fac urmatoarea eco si vizita sa vedem cum mai merge. In ultimul timp ii simt miscariile mai putin dar ma gandesc ca nici nu prea mai are asa mult spatiu.
stefania hai lasa ganduriile astea, ai atatea motive sa fi fericita, ai o fetita minunata si sanatoasa, un sot harnic si iubitor, ce poti cere mai mult ?

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

neata!
la las cite o
vreau sa va vad ca apareti fiecare,va astept pe toate
la noi e o zi ploioasa dar frumoasa in sensul ca azi avem aniversarea 10 ani de matrimonio
au zburat nu stiu cum
a prenotat sotul un tavolo la un restaurant f frumos,rustic,am mai fost acolo e super fain
mergem toti 3 la cina si samapania o lasam pe dupa ce adoarme giza ca de altfel cine mai misca in front
imi doresc sa primesc regalo o pereche de cercelusi asa am sa-i port mereu si imi ramin amintire
doar ii merit nu?
mie imi place sa deschid cutia sa ma uit la bijuterii dar nu prea le port,rar ma apuca
Andreea-ce fain ca e sora la tine,macar mai ai cu cine sta
ma bucur ca sinteti mai bine
Stefy-bafta la analize
cum merge Stefy la gradi dupa atita pauza?
Abramburika-te imbratisez cu drag si esti mereu in gindurile mele
cind simti nevoia te asteptam toate cu mare drag
Silviuta a fost la gradi ieri?
Bionda-bafta in continuare la scoala de soferi
lasa nu te necaji ca il iei pina la urma
la ce ai cazut?
eiiii vezi ca nu esti singura...si eu am picat la examne ca doar ne controleaza emotiile
si eu sono una frana cu dulciurile...mi place sa gatesc dar dulciuri...departe de mine...mai fac cite ecva dar nu sint eu maestra in asa ceva
Nafi-ai mai rezolvat cu actele?
Cris-e frumos numele Simone
Danangie-imi place si mie Cristian,era singurul nume ales daca era sa avem baiat
la mine bb 2 nu e in plan si cu cit trece timpul cu atit nu-mi vine
te admir ca uite sintem de aceeasi virsta si tu ai 3 copilasi si te descurci de minune singura
Alexandra-bafta sa gaseasca sotul tau de munca

in rest noi sintem bine,azi e sedinta cu parintii la gradi,o duc cu mine ca n-am cu cine sa o las
Kemsy-treci la o cafea
sa stii ca imi pare rau ca nu am reusit sa facem ce ne-am propus pt ingerasul mic dar poate cine stie intr-o zi reusesti sa ajungi si sa duci un buchet de flori mari si frumoase din partea noastra
va pup o zi buna
Petro-

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Monica-cume cumnata a nascut?

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput