Mamici si Gravidute Italia 91 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DAVIDUCA am niste dureri de piept si burta de la tuse..........naspa cu raceala asta......

ALLY bine ai venit. Nu, nu ai nici o sansa sa nasti prin cezariana daca nu se iveste nici o problema. Iti trebuie un motiv. Uite eu am dureri de spate urate tare si in urma unui ctrl la ortoped, s-a decis sa fac ceza. Dar daca nu prezentam certificatul de la ortoped nu ma baga nimeni in seama. Cat despre epidurala, nu toate spitalele o fac. In ce oras stai?

STEF ma bucur ca ai gasit o ocupatie. La o pizzerie sa inteleg?

Eu sunt rupta. Baietii ma surmeneaza f mult. Am contractii din ce in ce mai multe si dureroase.................si gata.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Of Abramburica mi se rupe inima de micuta Silvia..E greu pt un om mare sa priceapa si sa ia lucrurile ca atare, d-apai pt ea.. Cu timpul o sa-i treaca si faza asta..pacat ca toate cer timp si nu se poate asa..dintr-o data.
Am citit si povestea voastra..nu stiu ce as putea sa spun..
Pupici muuuulti
Eu astept...nici un semn deocamdata. Imi vine sa fac asa cu povestea Nafi, sa rog sa-mi faca cineva un control, poate poate se declanseaza ceva Azi am monitorizare iar..dar sigur nu vin cu vesti noi.
Ca vorbeati de inot, mie mi se pare cel mai relaxant sport si singurul pe care il fac cu placere. Este langa mine o piscina unde fac si cursuri cu pici de peste 3 luni, de abia astept!
Va pup pe toate si bag un AMR, chiar daca nu la semnatura
AMR 6 ZILEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

Multumesc de sfaturi ... pe educatoare le intreb mereu, ele sunt mai documentate despre psiholgia copilului ... eu numai cu instinctul matern. La inceput imi spuneau ca era tare trista si speriata ... acum cica s-a schimbat radical, e mult mai linistita si senina. Ceea ce am obs si eu acasa. Desi intreaba, nu e "traumatizata" ca sa zic asa. Poate o sa accepte in timp si ea, asa e. Ca noi toti.

In rest ... nimic nou. Cica se mai incalzeste vreme, au zis la meteo. Sper ...

O punem de o intalneala eu si kemsy si abia astept sa o cunosc. Sper ca nu am facut o prostie ca am dezvaluit planurile noastre, kemsy .

stefania - bravo pt. noul impiego ... chiar si asa putin cat e. Astept atunci o pizza cand oi veni pe-acolo . Facuta cu manutele tale, desigur.

ioana - faci si tu ca bionda, te aggiornezi din urma si revii dupa 2 ani? De unde ai inceput sa citesti, cate capitole?

laura - ce emotii ... frumoase, desigur! Nastere usoara si bb sanatos!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

danangie...multumesc pt raspunsuri!

Sunt in apropiere de Cremona (Milano)!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ALLY- am sperat si eu intr-o cezariana dar aici ...niik.daca nu esti in pericol de viatza tu sau copilul nu-ti fac cezariana.sau mie mi-a zis dr meu-privat-la care am mers pe toata perioada sarcinii ca as avea nevoie de uj certificat de la piholog ca sufar de toccofobie,dar asta se obtine cam greu.iti doresc sa ai nastere usoara,acum ca stau sa ma gandesc nu stiu daca as alege o ceza in locul unei nasteri naturale,desi am nascut dupa 24 de ore de travaliu.incearca sa te documentezi,e doar o solutie de.moment,ca sa zic asa.asta e parerea MEA.
LAURA-uau,chiar cautam la semnatura cat mai ai.forza mamico,mai ai putin.sa ne dai si noua un semn,trimite PM la careva cu nr de tel sa stim s scoatem motzatele.
eu am stat in pat toata ziua,am tras si un pui de somn iar acum merg dupa davide.va ,pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

asa deci mie nu mi_l lauda nimeni pe strunf ca spune cati ani are si numara pana la cincigata m_am suparat nu glumesfetele
ABRAMBURIka ce misto ca te intalnesti cu KEMSYsa ne povestiti ce ati facut la intalnire si sa faceti poze.ma bucur ca e mai serena SILVIA si ca tu reinceri sa intri in normal(atat cat se paote numi normal)
STEF feicitari pt locul de munca..asa deci picia nu avrut lqa gradi azi,sa ne povestesti ce a facut la innot..abia astečpt si noi pe 16 incepem
ALEX la LONDRA inafara de castel si muzeul de ceara nu prea ai ce vede ca nu e cine stie ce ca oras dar noi ne_am distra vca sunt cumnateii acolo si cativa dintre pieteni nostri...
ALLY de ce ti_e frica de nastere naturala ?poate ai sa ai noroc sa nasti usor nu se stie nu?incearaca ...
DANA offff mamica frumoasa ce naspa ca esti racita...sper saa te faci bine cat mai repede...si lasa ca o sa_l primeasca bine baieti pe micutul fratior chiardaca nu il vor casa
DAVIDUCA si tu bolnava bine macar ca aplecat soacra ca iti rupea...si era si mai naspa asa cu mami langa tine cred ca esti tare linistita.strunful ce face?
yoana hai draga ca te asteptam cu cersaful ca STEF CAM INTARZIE
nafi cand e botezul?sa faci poze la preot cand il baga pe veveriz in apa sa vedem si noi cat se chinue...misto ca e ca noua dansasi nu se vede nimic
revin ca fac salat de vine acum cat doarme strunfi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

Na ca am uitat,
ALLY-ptr anestezia epidurala tre sa te pregatesti inainte,cam in ultimele 4 sapt daca imi amintesc bine,cu o vizita la anestezist,dr tau o sa-ti faca impegnativa.eu asa am facut,dapoi n-am avut parte nici de aia.asta e.
MONICA-doamne,ca bn zici ca a plecat,parca nu-mi vine sa cred.intra ca nebuna peste tot,fara sa bata fara sa intrebe de am ajuns sa ma incui la mine in baie.a nimerit si in dormitor...norocul ei a fost.gata,am fugit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Multumesc mult fetelor!!!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ally - ti-au raspuns deja fetele ... nastere usoara si bb sanatos!! Ne mai auzim la colici, baita, buric etc.

Rautacioasa, nu? Inseamna ca incep sa-mi revin.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!!!
Am revenit si eu, fara poze ca nu am avut timp sa descarc

LAlexandra, multa sanatate. Am auzit si eu ca tiroida asta e...pacatoasa, dar tinuta sub control cu regim si medicamente. Mi-a placut faza cu depresia Dupa nastere si eu eram intampinata cu "vai, depresia post natala" cand ma enervam/suparam ca tot omul
Ally, bine ai venit!Mergi la spitalul unde vrei sa nasti si intreaba daca fac epidurala. Pentru ca aici, chiar daca se face epidurala la spital, trebuie sa programezi o intalnire cu anestezistul, sa iti explice ce si cum. Fara acea intalnire nu iti va face anestezia.
slimatei, felicitari!!!!Nu stiam ca esti experta in pizza , desi trebuia sa inteleg din pozele tale cu papica .Sa ne tii la curent cu detalii de la noual loc de munca. Imi place programul vostru...cafea, piscinuta, rasete, joaca
abramburika , cum sa ma supar ca ai dezvaluit?Banuiesc ca miercuri se va intampla, dar mai vorbim. Pupici Silviei
danangie, yoanag, daviduca, nafi
Asaaaa, l-am intarcat pe Loris. Prima noapte a fost jaaaaleeee!!!S-a trezit de 50 de ori. Sotz era zombie duminica, eu eram doar obosita , a fost ca una din noptile lui nasoale.Ca sa il fac sa taca, i-am pregatit ceai din care a baut doar o data, in rest l-a refuzat. Metoda de tacut: ii lua sotz langa el, si L urla mai tare. Apoi il chemam la mine, venea repede, imi prindea fata cu mainile si se linistea
Aseara a fost mai bine, s-a trezit doar de vreo 5-7 ori!!Doamne ajuta!!!Doar ca mai am un hop, sa-l pun in patut la el, ca astea 2 zile a dormit cu noi

Daca nu se trezeste L, gasiti si poze cat de curand .

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput