Mamici si Gravidute Italia 91 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

ce figura sinteti mai fetelor cu cearcefurile
pai n-ati vazut ca eu il impart de obicei?
oricum m-ati distrat
apoi de unde sa incep???
scriu asa din ce imi amintesc ,nu va suparati

Nafi
-ma bucur ca te-ai intors de la vizita bucuroasa ,ca esti bine si toate-s ok
nici eu nu suport sa merg la cautat da cind trebe' trebe' si gata
si binenteles ca-mi plac mesajele tale haioase
Dana-tu saraca de tine te lupti cu durerea de spate si cu bolile baietilor
cica primul an asa e cind merg la gradi da eu vad la mine ca din muci in muci si din tuse in tuse trece...si nu e primul an de gradi
ce simpatic e Alessio,cred ca e tare distractiv
oricum deja ai trecut prin asta cu acomodarea fratilor si vei proceda asa cum simti,daca te-ai descurcat cu 2 te descurci de minune si acum
sa-ti faci timp sa ne mai scrii cum sinteti atunci ca vreme sigur n-o sa ai dar iti spun de pe acum ca ne vei lipsi

trimit lenzuolino

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Kemsy-bravo! cu toata obosealaesti pe drumul cel bun
doar nu renunta el asa usor din prima noapte???? ce-i fraier??? ca tare-i buna tituca
a mea de bebelusa doarme cu mina sub bluza mea si acum o las ca tare-mi place si mie s-o vad cum se alinta
macar atita ca eu fac ca si Nafi la partea cu alaptaul...ok ca-i face bine,etc...toate cele ...toate partile bune da eu nu pot zice ca a fost mirific trasul de tite si durerile si sa trebuiasa sa stau la aer cu ele ca ma dureau ,numai rani aveam..gata ca ma intind prea mult cu asta si n-am cehf
no Nafi mai avem ceva in comun

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Alina(D)-bine ai revenit gaica! vezi ca ne-ai lipsit mult si tot mai intrebam che fine hai fatto?
inca e la tine mama??? profita allora
asteptam pozele de la festa lui Davide
Kemsy-Abramburika-super ca va intilniti
neaparat sa facem citeva poze si pt noi
Alexandra-nu fii necajita ca tre' sa mori cu boala asta
ce comica mai esti,bine ca reusesti sa faci haz de necaz
acum ca stii de ce erai nervoasa potoleste-te si te asteptam asa vesela si binedispusa cum esti tu mereu

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Annare-la inceput e normal sa mai ai intepaturi
orice simti in neregula fugi la dr
oricum rtre' sa incepi cu analizele de acum

apropò de analize le-am scos da habar n-am de ele
scrie pe acolo valorile di rifferimento m-am uitat da mare lucru nu pricep
in sensul ca va be atita a iesit rezultatul atita e valorea da nu cred ca am yo nimic ca ma simt bine
in afara ca ma simt obosita seara da stiu ca-s treaza de la 5 pina seara nu inchid un ochi calr dupa ce maninc zici ca maninc ceva cu somnifere
Ally-secondo te e normal sa intri numai cind te intereseaza ceva????
te intreb si eu ca mie nu mi-i se pare normal....aici gasesti fete bune,fantastice care intind o mina oricind dar nici asa ca iei subiectul ca pe un birou....nu mai iau de tine ca nu asta mi-e scopul numai iti zic ca poate o urmezi pe Laura care la inceput intra ca si tine si numai intreba iar acum s-a integrat asa de bine si cred ca se simte tare bine aici,vero Laura?
nastere usoara si un bb sanatos! si mai da pe aici la povesti
daca vrei bineinteles!!!!!
apoi ziceti ca-s rea ca nu-mi pasa ca eu mai zic ce gindesc si sint luata rautacioasa daca zic ce gindesc sau cum stau lucrurile

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Abramburika-nu in ultimul rind am un mesaj pt tine draga ea
ma gindesc la tine mereu,te sustin cit pot eu de mult
as vrea tare mult sa pot sa iti sterg intimplarea asta dar nu pot...cum nu poti uita nici tu...nici astea 9 luni...nici nasterea ...si nici ce s-a intimplat dupa....si din pacate trebuie sa inveti sa traiesti cu asta
cum spui tu trebuie sa te bucuri de S si in acele momente parca te simti voinovata fata de Gabriele....nu uita ca numai tu stii ce e in sufletul tau....iar daca zimbesti...fa-o pt fetita ta,pt tine,pt voi,nu te simti vinovata fata de Gabriele pt ca stiu ca il plingi si il vei plinge cit vei trai
si atit cit ai putut i-ai explicat Silviutei si cred ca de fapt a inteles mai mult decit ne-am putea imagina
mi-am imaginat-o cum statea la gradi...of mititica ce era in sufeletel ei si nici nu vroia sa vorbeasca cu nimeni...poate o sa reusesti sa o faci sa-ti spuna cind e asa trista asa cum poate ea
te imbratisez cu drag si oricind ma gasesti cind ai nevoie sa vorbesti cu cineva
no si acuma sa nu fie dramatic si mesajul asta al meu nu uita te astept la un suc rece sotto gazebo

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Roxali-ai facut poze sau nu? caam citit de aparatul de popcorn dar nu-mi amintesc de poze...
eu mai faceam dealea la punga la microunde
Stefi-ma bucur ca misti in front si ca e andato bene il lavoro
hai ca de acum o sa te obisnuiesti si o sa-ti placa tot mai mult odata ce ai prins mina.....
si cum mi-am facut deja temele,am umpllut aproape o pagina acuma va las pe voi
asa ca nu mai citesc daca am gresit am scris cu graba ca sa apuc sa umplu pagina singura hihihi!!!!!!
serus am plecat sa vad ce fac de cina,sa adun jucarii etc
si ma bucur ca v-au placut pozele

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

si inca ceva
Pisellino parca tu intrebai de pui mare
am luat din auchan pollo deala mare de zici ca-i curcan,am facut ieri la cuptor la punga magica atit de bun si fraged de se topea in gura

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

yoanag
Cu oboseala eu zic ca e normal sa o simti la ritmul in care te trezesti/lucrezi/alergi. Eu dupa fiecare masa as , asa ca bucura-te de analizele bune!!!

Am pus poze.

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fete dragi!

Am intrat doar ptr a va saluta si pupaci asa de inceput de saptamana. nu sunt in stare sa scriu prea mult ca sunt fraaaanta de oboseala dupa 5 ore de Ikea din care vreo 2 cu Ricky in brate ca se saturase si de caruciorul lui si de cel de la Ikea. plus vreo 2 ore drumul dus intors la/ de la Brescia.

Sper sa intru mai energica asa zilele urmatoare!

Yoanag - ma bucur ca am mai gasit ceva in comun. sper sa mai gasim dar sa fie si chestii misto nu doar din astea cu rani si dureri

LAlexandra - lasa ca sunt tratamente cu caru' ptr tiroida. sa speram ca nu-i asa de naravasa si mai faci un fratior sau o surioara ptr Alessa. hai ca faci copii frumosi! asa ca la treaba!

Si eu am o chestie de dus pana la adanci batraneti: fierea triseptata!

Kemsy , Abrambu - intalneala placuta fetelor!

Mai scriu zilele urmatoare. s-a trezit musiu acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Poftiti la o cana de ceai cu miere si extraordinar de multa lamaieeeee.

YOANA da, asa-mi spun toti ca primul an e cel mai naspa , dar vezi si nepoata mea de 6 ani tot asteapta sa se imunizeze si nik. Raceli, tuse, otite, muci.Eu sper sa reusesc printre picaturi sa scriu ceva......asta daca nu ajung la nebuni.

ALE cu tiroida asa e.Da stari de oboseala. Asta e daca trebuie sa iei pastile tot timpul. Cum zicea si Nafi sunt tratamente ptr tiroida si reusesti sa faci si pe bb in futuro.

NAFI 5 ore?? Ahh....ma ia cu groaza numai cand aud. Adevarul e ca in ultimul timp cum aud de magazin mi se urca parul in cap.

Noi de 2 nopti incercam sa-l oisnuim pe Mattia sa doarma cu tati. Cand Alin e de munca noaptea.....eu ii iau pe amandoi baietii in cam cu mine.Ca altfel nu as reusi sa razbesc.Si de 2 nopti Alin face acelasi lucru.E ok in timpul noptii dar avem proleme la culcare. Mattia plange de rupe pana ma duc eu sa-l culc. Hmmmm sper sa reusim pana la urma......ca aseara Alin se suparase ca intrasem in camera si m-a intrebat: Ce faci? Il vei lua cu tine la spital.bleh!!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput