Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare gagici!

oana, lapticul e de baza, dimi si seara...la Eric si acu la 3 anisori ala e important... si nu-l refuza niciodata...desi dupa ce-am citit ref. la laptele de vacaaaa... cred ca o sa caut lapte de capra...e mai sanatos si mai fiziologic...

azi filip a papat asa:

11.30-12.00 - piure mar, para, avocado, mango, branzica de vaci

16.30-17.00 - supica crema din dovelcel, morcov, pastarnac, putin ardei, o ceapa mica si cartof dulce

in rest lapte...acu doarme, dar daca se trezeste ii bag o portie de cereale...sper sa doarma mai bine la noapte...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Pai cica fierul tb luat pana la un an, mai ales ca nu mai e alaptat. cica daca alaptam nu trebuia... si ca e marisor si a crescut mult, si pt a preveni anemia.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Multumesc Bamboleta pt raspuns. O sa ma uit mai cu atentie! in supermarket. Pupici si sanatate multa lui David!

Cris, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Pai cica fierul tb luat pana la un an, mai ales ca nu mai e alaptat. cica daca alaptam nu trebuia... si ca e marisor si a crescut mult, si pt a preveni anemia.

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

mai, cu fierul asta e o pb in momentul in care treci de la LP la lapte de vaca...atunci e risc de anemie, pt ca laptele de vaca contine prea putin fier...aveti grija, si prea mult fier strica!!! mai ales ca acum formulele pe care le am copilasilor sunt imbogatite de nu stiu cate ori cu fier!!! asa ca musa trebe facuta analiza de sange(sideremia) pt a verifica daca e nevoie de fier intr-adevar!

ca un ex, cand Eric bea LP imbogatit cu fier, asta pana la 2 ani si ceva, avea sideremia peste limite, anul trecut in sept, cum era deja pe lapte de vaca de cateva luni, avea sideremia sub jumatate din intervalul de referinta... acua e jale, e anemic rau!!! asa ca acum tre sa-i dau picaturi de fier....si sigur, alimente bogate in fier...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

HMMM aici nu prea sunt de acord. Parerea mea e ca inainte sa ia orice supliment ar trebui facute teste de sange. Pe mine ma enerveaza rau medicii astia care prescriu suplimente fara analize.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Eladea, mersi!!! Mare noroc am eu cu voi! Nici nu ii voi da fier. Oricum miercuri merg in Cluj la clinica aia, sa vedem ce zice de acolo pediatrul nutritionist. Mi-am instruit sotul sa stea cu urechile ciulite, la tot ce zic aia. Ca io de stresata ce is, nu ramna cu nimic in cap...

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Adriana,. ce bine ca ma luminati voi... ca io is tare prostovanca de felul meu... vedem ce zic si astia din Cluj, si eventual analize.

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Vlad de CRISPRO

Victor Petru de KATALINA

Pup si eu repede sarbatoritii - citesc din urma si revin!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Meniul nostru de azi:

3 san
6 san
9 mere
12 pastranac, morcov mic, dovlecel (ceapa doar fiarta), un pic de tot de cartof (asa cat 2 cartofi pai)
15 san (era moarta de somn si asa am calamt-o)
17 branzica cu para
21 cereale

Mergi la inceput

si eu pun cateva picaturi de ulei de masline - mi se pare ca face si kk mai bine de cand pun

Mergi la inceput