Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Eladea, mersi!!! Mare noroc am eu cu voi! Nici nu ii voi da fier. Oricum miercuri merg in Cluj la clinica aia, sa vedem ce zice de acolo pediatrul nutritionist. Mi-am instruit sotul sa stea cu urechile ciulite, la tot ce zic aia. Ca io de stresata ce is, nu ramna cu nimic in cap... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Ca idee,cind intri in cabinet,pui telefonul pe inregistare,sau un reportofon,fara gluma,sa reasculti ce sfaturi iti da dr.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
Ca idee,cind intri in cabinet,pui telefonul pe inregistare,sau un reportofon,fara gluma,sa reasculti ce sfaturi iti da dr. Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998) |
exact asta vroiam sa-i sugerez si eu Cristinei...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Diana_Eva spune:
Hm ... miercuri mergem la dr si noi ... dar daca inregistrez si urletele cand ii face vaccin nu cred ca voi putea asculta vreodata .
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ilinca79 spune:
Buna seara delfinariu,
mi-a fost dor de voi, am avut un w/e tare ocupat si n-am apucat sa intru: sambata curatenie, mancare, ieri am fost la ai mei la Turda iar azi musafiri. Ati fost harnicute cu scrisul ca de obicei, asa ca n-am recuperat tot inca, dar trebuia sa intru sa felicit sarbatoritii zilei:
La multe lunite Vladut scump si dragut de crispro, ai deja o jumatate de anisor ! Mami, gata ai tecut pragul psihologic, relaxeaza-te ca ai baietel mare
La multe lunite tizului nostru Victor!
La multe lunite Priscilla Serayah!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bamboletta spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Bambo scaunul a costat 120 lei si l-am luat de la o cunostinta.E vb de www.strollers.ro/ProductGallery/Scaun-de-Masa-Prima-Pappa-Diner-Naif-Rose_341_codePP-10042/9931.aspx" target="_blank">acesta,insa pe gri Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
e super scaunul il stiu ca model...l-ati luat binesa-l foloseasca cu placere Paul
Diana_Eva spune:
Cri - mie nu imi inspira multa incredre scaunul ala. Sper sa nu te superi.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
carla_2008 spune:
KATA reteta te rooog
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
katalina spune:
citat din mesajul lui carla_2008 KATA reteta te rooog Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
www.lalena.ro/26-reteta-aluat-pentru-tarte-1.html" target="_blank">AICI este reteta de aluat(sunt multe pe net,eu am pus in plus si 3 linguri zahar si coaja rasa de lamiie-multa),e putin de munca atunci cind asezi coca in forma,eu am facut si in forme mici,si ammuncit un pic.Dupa care am pus fructe de padure congelate(sunt unele bune in cutie la carrfour),apoi am turnat un plic gelee rosu dr oetker.a iesit fff buna,dar doar pe gustul meu, e un desert mai dietetic.
Si gata,declar ca am incheiat capitolul dulciuri,ca am ajuns ca o gospodina autentica,cu capu'n oale,si paru'vilvoi
Mycya spune:
am adormit si eu printesa...
Katalina pai ne-ai lasat cu ochii in soare???? poze ne-ai pus dar reteta? a iesit superrr, tre sa fac si eu neaparat
Crispro abia astept ziua sa va duceti la controlul ala , tare curioasa sunt
Vladut cum mai e? tot agitat??
Btz cum sa ma supar , de aia te-am si intrebat ca eram curioasa de ce a zis doctorul.
mai sa nu intelegeti nici ca uit saraca copila in fata tv si eu ma duc si imi vad de ale mele, no way.... o mai las dimineata 5 minute cat ma duc in dormitor si asez patu deschis un geam, iar in timpul zilei cat mai arunca cate un ochi in timp ce ne jucam.
Adriana ai trezit barbatul pan' la urma ?
tot tin sa te intreb... Rebe e alergica si la banane??
Giorgia tu ai observat la ce alimente e alergica Antonia?? la mine din ce i-am dat pana acum vad ca totul e ok, nu ca i-am dat sa manance cum trebuie dar si numai daca lua o gurita si era alergica facea vreo reactie nu??
i-am pus pe limbuta si iaurt, si lapte de care beau eu , mar, mandarine, banana, lamaie , para.... din toate doar mar si banana i-am dat mai multisor si a fost ok. sper sa nu fie probleme nici cand vom incepe diversificarea
acum sa ma pregatesc si eu de nani!
nbuna delfinariu
Mami de Andra Maria 02.08.2010
katalina spune:
Da unde' o fi RODYCA ?