Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Salutare. Ce mai fac eu cu piticul? La 5 luni si o saptamana are aceeasi greutate ca la 4 luni adica 7100, e drept ca de atunci pana acum a tot fost bolnavior cu bronsita, apoi i-a iesit un dintisor, acum 2 zile -PRIMUL DINTISOR!!. Joi merg cu el pediatru, dar ce sa-i fac pana atunci? E pe lapte matern exclusiv, mananca el cam la 4 ore, asa a fost mereu dar de la 1200 cat a luat in prima luna, la nimic-nimic parca nu e ok, cu toata boala lui. In rest e ok, acum ca se simte mai bine si a iesit si dintalaul e vesel, doarme, scaun ca de obicei. Ce sa-i fac, sa incepem diversificarea? Nici nu stiu, se satura, nu se satura, el doarme si e linistit, asta de vreo 4 zile de cand se simte mai bine, dar de ce nu ia nimic in greutate? Of, n-am avut probleme de genul asta pana acum.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

Pentru 5 luni nu poti zice ca e slab. E bine. Doar ca u a pus pe el. Fiind bolnav, bine ca nu a scazut in greutate. Poate recupereaza acum, ca i-a iesit dintele, si zici ca e mai bine. Pana joi nu mai e atat. Oricum pana sa intri bine in diversificare mai dureaza. Ca azi ii dau o lingurita de suculet, mai apoi o zeama... deci cu LM esti ca baza. Mai bine asteapta pana joi ce mergi la pediatru. Asta daca e ok pediatrul...

La noi med de fam , care e si pediatru nu mi-a zis nimic concret- cica diversificarea- sa o incep cu legume, ca asta e ultimul trend, cu zeama... atat. nici vorba pe saptamani, luni, etc..ce lista cu alimente??? nimic... asa ca la mine nu se aplica ideea "vezi ce zice pediatrul", ca medicul asta al meu nu stie cum e copilul, doar ce ii mai spun eu. Noroc cu voi..

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, baga-te si tu la o tura de somn... io acum am papat un pic- piept de pui pe grill cu ardei copti (fara castronocul de cartofi prajiti, fara paine si fara smantana). greu a alunecat pe gat... si fara cola...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crissteo, felicitari ptr dintisor!! daca joi mergi la pediatru vezi ce zice de diversificare, eu zic ca nu e slab la 5 luni

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, baga-te si tu la o tura de somn...

no, CRIS, ca la mine nu tine somnul ziua, chiar daca ar fi sa pic pe jos. ca nu mi se lipesc ochii sa dorm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Am fost la ora 11 la neuropsihiatrie. Doamne Dumnezeule ce de copilashi batuti de soarta pe acolo. Raisa zambea la fiecare si pe la 12, cand inca nu intrasem in cabinet, a adormit. Am intrat, am dezbracat-o si i-a facut consultul. Nu are nicio problema la caputz insa nu e bine ca nu se odihneste destul (asta stiam si eu, ca doar de-aia m-am dus). Mi-a zis sa ii facem mai multa gimnastica la piciorushe iar pt somn si linistire ne-a dat picaturi si pastile. De maine o sa ii dau ca maine dimineata imi da pediatra reteta.
Cand am iesit de acolo s-a apucat de urlat...in 10 minute adormise, acum inca doarme.
A!!! Ce e mai important am uitat> A dormit in sfarsit azi noapte...bine, cu 2-3 treziri dar a adormit inapoi fara sa pape.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, baga-te si tu la o tura de somn...

no, CRIS, ca la mine nu tine somnul ziua, chiar daca ar fi sa pic pe jos. ca nu mi se lipesc ochii sa dorm...

Exact asa e si la mine, nu pot deloc ziua, oricat sunt de obosita.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

he he...Rodi se plange de prea mult timp liber...La ce copii cuminti si buni ai...daca as fi in locul tau as scoate steriletul si as incepe o noua odisee ...ca doar Isa e fata mare acum si nici mami nu are restrictii(cezariana)

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

PS si mai esti si in tipar de slaba....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crissteo, nici eu nu cred ca e mult pana joi. A fost bolnavior, plus dintisor. Cred ca va recupera.

Rody, pt Isa, cumincioara.

Hai mai Cris, ca-i f gustos asa, te obisnuiesti usor usor cu meniurile de acest fel.
Eu n-am mai mancat cartofi prajiti de nu mai tin minte... ba da, gata, stiu! Am mancat o singura data in sarcina, dar mai departe nu-mi aduc aminte. Eu ii curat, tai bucati mai mari, in cuptor pe foaia de copt si bon apetit! DAR!!! Dulce everyday, all day long!! Cioco dimineara, la pranz si seara . Eu cred ca nu-s batuta, ma plang de parca m-ar obliga careva sa tot bag mana-n cutiuta magica (plina de bombo!!).

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

probam olitele !!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput