Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Sabina Maria de RAMO
David de BAMBOLETTA
bebe de VLADIA

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Fetelor, Raisa e constipata tare, nu a avut scaun de o saptamana. Ma gandeam ca acum cu diversifiacrea o sa se schimbe metabolismul...dar poate ca nu asa repede. Nu o vad sa se chinuie, nu se vede sa o doara burtica insa stiu eu ca nu a facut de mult. Oare sa ii dau si apa? Voi le dati apa la bebei?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

probam olitele !!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Fetelor, Raisa e constipata tare, nu a avut scaun de o saptamana. Ma gandeam ca acum cu diversifiacrea o sa se schimbe metabolismul...dar poate ca nu asa repede. Nu o vad sa se chinuie, nu se vede sa o doara burtica insa stiu eu ca nu a facut de mult. Oare sa ii dau si apa? Voi le dati apa la bebei?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Daca e diversificata, musai si apa. Eu ii dau cata vrea, dar nu ajungem la 50 ml pe zi. Apa are de f multe ori legatura cu constipatia, sper sa nu fie altceva. Ea parca papa supica, ai putea sa incerci o supica fara morcov, inlocuit cu un dovlecel, dovleac. Imi dau cu parerea, nu lua de bun.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

he he...Rodi se plange de prea mult timp liber...La ce copii cuminti si buni ai...daca as fi in locul tau as scoate steriletul si as incepe o noua odisee ...ca doar Isa e fata mare acum si nici mami nu are restrictii(cezariana)

nici vorba!! eu va fac galerie de pe margine...

dar steriletul ma gandesc sa-l scot ca nu-mi place... cm tine 7-10 zile, mult mai abundent, uneori am si niste crampe... il mai las o luna sa vad...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hai ma rodi..un baietel nazdravan iti lipseste..:):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am fost si noi afara 1ora jum...a si dormit dar mi/a rupt spatele ca am luat/o in marsupiu ca in carut nu vrea neam...important e ca am luat putin aer

Denisa exact asa avem si noi olita

Otilia bine ca ai scris...chiar ma gandeam ce mai faci...off si voi cu DA...la noi e o forma usoara...acum nu mai are nimic pe piele

Rody mai da/ne si noua putin timp liber

Ramona bine ca nu are nimic Raisa...sper sa isi revina cu somnul...si Antonia e constipata...si cate nu i/am dat si degeaba...face f.tare cu supozitor...mi/e asa mila cand o vad cum se chinuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha

vad un fisier pe desktop..intitulat programari bb..zic..ce-o fi aici..il deschid..si gasesc asa..

sorina, btz, anagia, victo...lista cu pretendentele la nastere..hihihi :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

hai ma rodi..un baietel nazdravan iti lipseste..:):)

sa nu ma bateti, sa nu ma certati... cand eram gravi cu Maria ne doream asa de mult sa fie fetita ca de stres visam ca o sa nasc un baiat, dar il tot vedeam imbracat in roz (in vis). le spuneam la ai mei ca daca e baiat il las la ei (ei ar fi vrut baiat dar, na! noi am fost 2 fete, au am 2 acuma si la sora-mea vine a doua!!). mai ales ca la eco lunar nu vroia cucoana sa-si arate podoaba, pana la 8 luni!! la a doua sarcina eram si mai stresata, vroiam cu disperare sa fie tot fetita (si eu si sotul) si-mi era teama sa incep sa iau lucruri, desi doar la rochite ma uitam... la 4 luni cand mi-a zis ca e fetita sigur eram in culmea fericitii. dar mai linistita am fost cand mi-a scos si poza de la eco!! bine, sigura am fost doar cand am vazut-o la tati in brate, la nastere...

deci, la prima ma rugam la DD sa-mi dea o fetita blonda cu ochi albastri , par n-a avut pana la un an, a fost blonda vreo 3... acum e satena cu ochi verzi

la a doua ma rugam doar sa fie sanatoasa, si daca o sa arate ca o tiganca!! si e blonda cu ochi albastri... bine, deocamdata!

acuma sa nu fac si eu ca otilia, sa primesc si bonus

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

fetele contra constipatiei e bun sucul de mar. incercati si voi, poate scapati bebicii de chinul cu constipatia....

Cris, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput