Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Otilia, te dadeam disparuta!!! Deci sunteti bine! Bravo! Ia zi, cum stai cu kilele???? io is la 66 -66.5. Sper sa am un pic de ambitie.. mama lor de kile..

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua dragi mamici,

Sa ne traiasca sarbatoritii de azi:
Sabina Maria, Bebe de Vladia si David!

Noi am fost azi la vaccin, nici n-a plans asa rau ca ultima data, dar a adormit pe masina spre casa si acuma tot doarme. Sper sa nu faca febra.

Roxana, chiar n-are rost sa te invinovatesti pentru ca a racit Theo la munte, asta se putea intampla la fel de bine si daca stateati acasa. Nu-i putem tine pe copii mereu feriti de toate, asa isi formeaza imunitatea. Nu mai fi necajita ca nu papa, e normal daca il doare gatutul. Lasa ca isi revine el si apoi si apetitul.

Victo, de ce nu faci o cura de imunizare cum e cea recomandata de racusoru, cu Imunofort si extract de coacaze negre? Eu le-am cumparat deja, si cum racim eu sau sotul cum o sa incepem sa luam.

Otilia, eu una ma bucur mult ca ai scris si intotdeauna apreciez sfaturile tale, asa ca te rog nu te supara ca fetele stau pe fb si nu ne parasi . Nici eu nu stau ca nu am timp, dar am mai aruncat cate un ochi si am vazut ca nu se prea discuta chestii care daca sunt importante sa nu apara si pe DC. Sunt multe mamici care nu reusesc sa intre pe fb, asa ca DC rules!

ooana, am vazut ca te intrebai in cap. trecut ce ai gresit cu diversificarea de nu papa Matei cat ai vrea...eu zic sa stai linistita ca nu cred ca ai gresit ceva. Victor nu papa aproape nimic, adica nimic din lingurita, noi incercam acuma si autodiversificarea in paralel, si vad ca ii place mult mai mult sa guste el singur din mancare. I-am dat dovleac placintar, morcov si brocoli si le-a tot molfait. Cred ca nu a inghitit nici 1% din ele, dar macar se obisnuieste cu gusturile si mai insistam.

Tina, ce face Raducu? Sper ca mai bine!
crispro, si mie mi se pare fain scaunul. Noi am primit unul chicco de la niste prieteni, a fost al fetitei lor, si e ok, chiar daca nu e ultimul model. Important e ca n-au avut niciun incident cu el, asa ca n-am da gand sa cumpar altul.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

rodi si parintii tai doar pt consumul lor? nu le comercializeaza, oule?
sa vezi cum le mananca stefan..asa ii plac ca intra tot in gurita..dim i-am dat 2..apoi am curata si pt soacra si i le-am dat lui sa i le duca..a mai muscat si din al ei..:):)

pentru ei si ptr prieteni, intr-o vreme dadeau si cainilor ca aveau prea multe

EDIT EDIT EDIT: stai asa sa vad daca m-am prins: tu vroiai ptr Stefan? ca pot vb cu ei sa-i intreb cum stau cu ouale in perioada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Otilia, te dadeam disparuta!!! Deci sunteti bine! Bravo! Ia zi, cum stai cu kilele???? io is la 66 -66.5. Sper sa am un pic de ambitie.. mama lor de kile..

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Si eu tot asa. Chiar azi m-am cantarit dar eu zic ca-i bine avand in vedere ca numai in prajituri o tinem. Ba negresa, ba un pannetone primit, ba foi Lica cu crema caramel. Am facut si savarine. Zau ca nu stiu ce am dar exagerez cu dulciurile.
Ilinca, nicidecum nu ma supar ci doar explicam ca uneori nu prind firul discutiilor asa cum era inainte. Normal ca fiecare face cum ii este mai comod.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eladea, da doar stii ca ai baieti frumosi!

Otilia, ma bucur sa aud ca sunteti bine!
Eu sunt cu un pui mic si tot tin pasul greu cu DC, nu mai spun de FB. Dar termin eu sesiunea la master si monopolizez eu tot.

Cristina, da de ce starnesti tu discutii despre kg? Eu m-am prostit de tot.. nici nu stiu de ce ma mai cantaresc... ca doar n-o sa slabesc mancand dulce ca o piggy si facand miscare din parti .

Corina, bravos! Super ca mergi la sala!

Noi mese nu prea avem cu ce ne lauda, adica:
dimi 7-8:
somnic 30 min-1h
11-11:30 : piure de fructe (para+mar)
13:00:
somic 1h-2h
17:00:
21:00:
pe la 22, pana in ora 23 adormim.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

hai ca ma trezesc si eu dupa doua zile,ca a facut fi-mio 5 luni si nu v-am multumit pt urari

RODICA,ma uit la pozele tale.acum vad intalnirea cu ochidut !
si cum se da Isa cu cracii-n sus de dimineatamor de drag cand o vad cum sta in fundulet!
si imi place mult cojocelul ei ! asa as vrea si eu sa gasesc pt Miguel(o fi doar de fata???).Am avut ceva asa la Sofia ,de la HM dar l-am dat ,am dat hainele ei cand am aflat ca e baietel in burta.ca eu eram convinsa ca vine fata.Nu pot sa cred,maine face 7 luni La multe lunite pt maine !! Sa creasca mare sis anatoasa !!

si eu cu intarziere,La multe lunite !!
Radu Gabriel
Eva Maria
Mihai
Maria
Vlad
Sabina Maria
Priscilla Serayah
Victor Petru
David

La multi ani ,emushi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da rodi pt noi vreau ca am inceput cura.chiar ma gandeam s ama interesez pe aici prin cj de cineva. lui stefan vreau sa ii fac de 60 de oua- deci 30 de zile..si mie de 90.
aoleoo..sa nu le mai dea la caini! :)
eu lucrez la Huedin..si martea e piata acolo.asa-mi placea ca veneau toate babutele cu mere...lapte..zarzavaturi..veneam ca si capra martea acasa :):)

edit..am vazut ca am scris gresit in postarea mea..

ouale..nu oule..:):) zic eu ca macar romaneste stiu sa scriu corect :)

ilinca, iau si extract de coacaz eu.
stefan are deja 3 extracte brad, maces, carpen dat de homeopata, nu prea mai e loc si de cel de coacaz.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

si imi place mult cojocelul ei ! asa as vrea si eu sa gasesc pt Miguel(o fi doar de fata???).Am avut ceva asa la Sofia ,de la HM dar l-am dat ,am dat hainele ei cand am aflat ca e baietel in burta.ca eu eram convinsa ca vine fata.Nu pot sa cred,maine face 7 luni La multe lunite pt maine !! Sa creasca mare sis anatoasa !!

e de la Kyra cojocelul, cat pe ce sa nu mai am cand sa i-l dau ca uitasem de el, l-am luat mai in toamna...

multumim ptr urarea de lml de maine...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Salutare. Ce mai fac eu cu piticul? La 5 luni si o saptamana are aceeasi greutate ca la 4 luni adica 7100, e drept ca de atunci pana acum a tot fost bolnavior cu bronsita, apoi i-a iesit un dintisor, acum 2 zile -PRIMUL DINTISOR!!. Joi merg cu el pediatru, dar ce sa-i fac pana atunci? E pe lapte matern exclusiv, mananca el cam la 4 ore, asa a fost mereu dar de la 1200 cat a luat in prima luna, la nimic-nimic parca nu e ok, cu toata boala lui. In rest e ok, acum ca se simte mai bine si a iesit si dintalaul e vesel, doarme, scaun ca de obicei. Ce sa-i fac, sa incepem diversificarea? Nici nu stiu, se satura, nu se satura, el doarme si e linistit, asta de vreo 4 zile de cand se simte mai bine, dar de ce nu ia nimic in greutate? Of, n-am avut probleme de genul asta pana acum.

Mergi la inceput

tu fete, eu am asa o fata de cuminteee... s-a trezit mai devreme, pe la 9.30 (fata de 10.30 de obicei), a papat (dar nu cu mare entuziasm), ne-am jucat o vreme si am pus-o in patic cat sa merg la baie. in 5 min dormea scumpica... si intr-o ora e pranzul, apoi lapticul si sigur iar isi ia 2 ore de somn... pai azi vad ca am prea mult timp, si mancarea o am facuta de ieri , asa ca bantui singura pe-aici

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput