Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

elefantica daca ma pusesi sa ma uit ia vezi tu ce e aici...http://www.sweetela.ro/detaliu.php?id=207

Forever in love...with my baby...

p-asta am incercat sa-l ingnor de prima data de cand l-am vazut ...nu de alta, dar nu m-as fi putut opri la o singura bucatica

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ne-am intors si noi de la vaccin....yeeeeeeeeee....am scapat si d-asta ...peste o luna urmatorul ...acum ne-a facut priorix-ul daca am citit eu bine pe cutie ....pt ROR ...m-am bucurat asa de mult ca doctora singura a zis ca le facem separat, ca eu deja eram pregatita de razboi ....de cantarit am cantarit-o eu acasa ...8400 ...a luat 400 de grame dupa faza cu deranjeala ...cand a pierdut 600 ...ma rog i-am atras atentia ca trebuia macar sa-mi zica si mie de probioticele alea pentru flora intestinala ...cred ca s-a facut ca n-aude din cauza ca plangea fi-mea ...mi-a marit doza de vigantol la 4 picaturi (desi fontanela e inchisa, dar cica are o usoara anemie, desi am intrebat-o de analize si a zis ca nu e cazul )si mi-a dat sa-i dau 10 zile calciu gluconic ...si am descoperit cu ocazia asta ca tare shmechera mai e ...pana acum m-a pus sa ii cumpar eu vigantolul si calciul gluconic (i-am mai facut la 1 luna si la 6 luni cate 10 zile de calciu)...acum mi le-a dat pe reteta gratuita ...hmmmm...no comment...cert este ca m-am facut si eu ca ploua de data asta si nu le-am mai scapat nimic in buzunare ...hai ca m-am intins ..dar eram putin revoltata

Sa va fie de bine vaccinul si sa nu faceti febra. A luat bine in greutate Isa
Noi ii invatam cu narav pe dr ca le dam mereu. E meseria lor sa o fac bine, au salarii...
Aici nu dam nimic la dr decat platim consultatia si apoi asigurarea ne ramburseaza. Pana acum erau gratuite toate consultatiile pana la 3 ani dar sapt trecuta am primit o scrisoare de la asig sa ne anunte ca au schimbat si e gratuit pana la 18 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ne-am intors si noi de la vaccin....yeeeeeeeeee....am scapat si d-asta ...peste o luna urmatorul ...acum ne-a facut priorix-ul daca am citit eu bine pe cutie ....pt ROR ...m-am bucurat asa de mult ca doctora singura a zis ca le facem separat, ca eu deja eram pregatita de razboi ....de cantarit am cantarit-o eu acasa ...8400 ...a luat 400 de grame dupa faza cu deranjeala ...cand a pierdut 600 ...ma rog i-am atras atentia ca trebuia macar sa-mi zica si mie de probioticele alea pentru flora intestinala ...cred ca s-a facut ca n-aude din cauza ca plangea fi-mea ...mi-a marit doza de vigantol la 4 picaturi (desi fontanela e inchisa, dar cica are o usoara anemie, desi am intrebat-o de analize si a zis ca nu e cazul )si mi-a dat sa-i dau 10 zile calciu gluconic ...si am descoperit cu ocazia asta ca tare shmechera mai e ...pana acum m-a pus sa ii cumpar eu vigantolul si calciul gluconic (i-am mai facut la 1 luna si la 6 luni cate 10 zile de calciu)...acum mi le-a dat pe reteta gratuita ...hmmmm...no comment...cert este ca m-am facut si eu ca ploua de data asta si nu le-am mai scapat nimic in buzunare ...hai ca m-am intins ..dar eram putin revoltata

Sa va fie de bine vaccinul si sa nu faceti febra. A luat bine in greutate Isa
Noi ii invatam cu narav pe dr ca le dam mereu. E meseria lor sa o fac bine, au salarii...
Aici nu dam nimic la dr decat platim consultatia si apoi asigurarea ne ramburseaza. Pana acum erau gratuite toate consultatiile pana la 3 ani dar sapt trecuta am primit o scrisoare de la asig sa ne anunte ca au schimbat si e gratuit pana la 18 ani.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Arthur, l'amour de papa et maman

ooo...buna schimbarea asta ...la noi in Romanik ...poate sa ne anunte invers ....super asa

sincer si eu am preferat sa ma duc la particular atat cat am putut...macar stiam ca dau un ban cu chitanta si ma trateaza omeneste, dar acum ce sa fac ...situatie e putin alta ...trebuie sa ne adaptam ...iar la noi la stat ...asa e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Doamne, mai oameni buni, pai astea-s torturi de mancat...nu de uitat..off, ce frumoase suunt...
Cred ca sunt si bune, pe masura...am inundat tastatura..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
nu-s torturi de mancat...nuuuuuuuuuuuuuuu...sunt obiecte de tortura
iar nebuna de je e masochista(cred),ca altfel nu ar deschide linkurile

[:-)))
Subscriiiuuuu
Balesc aci ca nebuna, si nu ma opresc din uitat...maso de mine!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

Doamne, mai oameni buni, pai astea-s torturi de mancat...nu de uitat..off, ce frumoase suunt...
Cred ca sunt si bune, pe masura...am inundat tastatura..

nu-s torturi de mancat...nuuuuuuuuuuuuuuu...sunt obiecte de tortura
iar nebuna de je e masochista(cred),ca altfel nu ar deschide linkurile

[:-)))
Subscriiiuuuu
Balesc aci ca nebuna, si nu ma opresc din uitat...maso de mine!

Eu v-am mai declarat ca nu mai ma joc cine ne tortureaza asa, da? Mor de inima rea, nu alta.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

sa aveti o seara frumoasa si usoara.
plec acasa la pui.
v-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

sa aveti o seara frumoasa si usoara.
plec acasa la pui.
v-am pupat.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

da, si eu

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Dupa ce se trezeste, femeia ii spune sotului:
- Tocmai am visat ca mi-ai dat un colier de perle de Valentine's day. Ce semnificatie crezi ca are visul?
- Vom vedea diseara, ii raspunde sotul.
Seara, barbatul se intoarce acasa cu un pachet mic. Incantata la nebunie sotia il deschide si gaseste in interior o carte cu titlul: "Semnificatia viselor".

Be prepared

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Casa de piatra, MP!!! Un mare buchet de flori virtuale si o viata fericita impreuna, alaturi de puiutii dragi!

Tomaca, tocmai ca eu sper sa scapam de decalotarea la medic cu ajutorul celebrei creme... asa ca mai astept... Fratele meu tocmai a primit acum pachetul (aia mi-au confirmat ca l-au trimis ieri, cam greut avand in vedere ca eu am comandat de joi... in fine, erau de fapt chiar o farmacie, nemtii comanda cica multe medicamente online ca-i costa mai putin asa).
Asa ca pachetul o sa plece spre mine prin posta azi , sa vedem cat o sa faca pe drum...
In privinta indicatiilor si efectelor cremei, eu am intrebat-o la telefon pe pediatra noastra, dar nu a stiut sa-mi dea mai multe informatii. Vine diseara pentru vaccinul de 1 an si ne uitam impreuna pe prospect, desi ma rog, daca ingredientul "graphites" nu i-a sunat cunoscut, mare lucru nu mai scrie in prospect...
Tin pumnii sa scape cat mai usor Tudorel!!

Multumim. Sa-mi spui cat te-a costat exact pe card ca sa fac calcule.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Merci pt. ajutor!
In euro a fost pana acum €85.40 (14 * €6.10, livrare gratis in Germania). In lei, faza e ca eu mai aveam la paypal vreo 7 euro si mi i-a luat pe-aia + restul in lei (340,71 ron). Cred ca ar trebui sa dea €85.40 / Exchange rate (1 RON = 0.228786 EUR, asa mi-a dat paypal-ul) ~ 373 ron, impartit la 14. Mai trebuie sa adaugam posta pe care o va plati fratele meu in euro, va zic cat e cand imi confirma, dar sigur nu prea mult ca cica pachetul e mai mic decat ne asteptam (l-a si desfacut sa vada ca-s intr-adevar 14 creme ).

Multumim pentru efort

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Dragos doarme de la 12...ma si mir ca in ultimul timp mai mult de o ora ziua nu dormea, asa ca am reusit sa fac si eu de mancare..am musacaua in cuptor si ciorbita de "verisoare" pe foc...
Apropo, copii vostri plang la dr? Al meu cand il asculta dr cu stetoscopu zici ca il omoara, plange cu niste lacrimi doamne doamne... si la vaccinuri se smiorcaie oleaca..tare ciudat

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

A mea plange si loveste cand se uita in gat,mi-a fost asa jena vineri la a doua intepatura de la vaccinu de 6 luni ca a lovit-o pe dr. canmd a vrut sa-i caste gura.am tinut-o eu dar a reusit cumva.Eu am un baietoi nu o fetita mai are cineva asa ceva?E foarte violenta

Mergi la inceput