Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 elefantica daca ma pusesi sa ma uit ia vezi tu ce e aici...http://www.sweetela.ro/detaliu.php?id=207 Forever in love...with my baby... ![]() |
p-asta am incercat sa-l ingnor de prima data de cand l-am vazut ...nu de alta, dar nu m-as fi putut opri la o singura bucatica
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Mamica mandra de odorul ei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danyelana spune:
citat din mesajul lui elefantica Ne-am intors si noi de la vaccin....yeeeeeeeeee....am scapat si d-asta ...peste o luna urmatorul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica mandra de odorul ei |
Sa va fie de bine vaccinul si sa nu faceti febra.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Noi ii invatam cu narav pe dr ca le dam mereu. E meseria lor sa o fac bine, au salarii...
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
Aici nu dam nimic la dr decat platim consultatia si apoi asigurarea ne ramburseaza. Pana acum erau gratuite toate consultatiile pana la 3 ani dar sapt trecuta am primit o scrisoare de la asig sa ne anunte ca au schimbat si e gratuit pana la 18 ani.
![](punk.gif)
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Sa va fie de bine vaccinul si sa nu faceti febra. ![]() ![]() ![]() ![]() Noi ii invatam cu narav pe dr ca le dam mereu. E meseria lor sa o fac bine, au salarii... ![]() ![]() Aici nu dam nimic la dr decat platim consultatia si apoi asigurarea ne ramburseaza. Pana acum erau gratuite toate consultatiile pana la 3 ani dar sapt trecuta am primit o scrisoare de la asig sa ne anunte ca au schimbat si e gratuit pana la 18 ani. ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
ooo...buna schimbarea asta ...la noi in Romanik ...poate sa ne anunte invers ....super asa
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
sincer si eu am preferat sa ma duc la particular atat cat am putut...macar stiam ca dau un ban cu chitanta si ma trateaza omeneste, dar acum ce sa fac ...situatie e putin alta ...trebuie sa ne adaptam ...iar la noi la stat ...asa e ...
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Mamica mandra de odorul ei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iar nebuna de je e masochista(cred),ca altfel nu ar deschide linkurile ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Subscriiiuuuu
Balesc aci ca nebuna, si nu ma opresc din uitat...maso de mine!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sorina_bz
![]() ![]() Subscriiiuuuu Balesc aci ca nebuna, si nu ma opresc din uitat...maso de mine! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Eu v-am mai declarat ca nu mai ma joc cine ne tortureaza asa, da? Mor de inima rea, nu alta.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
www.adoptaunurs.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower sa aveti o seara frumoasa si usoara. plec acasa la pui. v-am pupat. ![]() Mama fericita |
da, si eu
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
www.adoptaunurs.ro
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui tomaca Dupa ce se trezeste, femeia ii spune sotului: - Tocmai am visat ca mi-ai dat un colier de perle de Valentine's day. Ce semnificatie crezi ca are visul? - Vom vedea diseara, ii raspunde sotul. Seara, barbatul se intoarce acasa cu un pachet mic. Incantata la nebunie sotia il deschide si gaseste in interior o carte cu titlul: "Semnificatia viselor". Be prepared varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() www.adoptaunurs.ro |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
ioana_fota spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gmilady
Merci pt. ajutor! ![]() In euro a fost pana acum €85.40 (14 * €6.10, livrare gratis in Germania). In lei, faza e ca eu mai aveam la paypal vreo 7 euro si mi i-a luat pe-aia + restul in lei (340,71 ron). Cred ca ar trebui sa dea €85.40 / Exchange rate (1 RON = 0.228786 EUR, asa mi-a dat paypal-ul) ~ 373 ron, impartit la 14. Mai trebuie sa adaugam posta pe care o va plati fratele meu in euro, va zic cat e cand imi confirma, dar sigur nu prea mult ca cica pachetul e mai mic decat ne asteptam (l-a si desfacut sa vada ca-s intr-adevar 14 creme ![]() |
Multumim pentru efort
![](japonez.gif)
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui ale1212xa Dragos doarme de la 12...ma si mir ca in ultimul timp mai mult de o ora ziua nu dormea, asa ca am reusit sa fac si eu de mancare..am musacaua in cuptor si ciorbita de "verisoare" pe foc... Apropo, copii vostri plang la dr? Al meu cand il asculta dr cu stetoscopu zici ca il omoara, plange cu niste lacrimi doamne doamne... si la vaccinuri se smiorcaie oleaca..tare ciudat ![]() ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
A mea plange si loveste
![](icon_smile_blush.gif)
![](bang.gif)
![](plang.gif)
![](alcool.gif)