Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI MIRUNA ELENA !!!

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

OF TOPIC:

Mi-au venit niste pantofi comandati la Victoria Secrets si imi sunt mici. Inainte de a-i trimite inapoi, va intreb pe voi daca nu vrea cineva o pereche de pantofi ca in imagine
http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265360814157&c=Page&cid=1289999065948&pagename=vsdWrapper
Sunt cei grena.
Eu am comandat cf charturilor, eu port 38 si am comandat marimea 7. Se pare ca imi sunt f f mici, eu banui ca e un 36.5.
39 dolari.
Anyone?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

sczee am gresit acolo la 3 blaturi a cate 10 oua.........scuzeeeeeeee

lucia da, asa stiu si eu ca pentru eruptie dentara e chamomilla..asa ca numa de ala sa imi iei plssssssss daca gasesti., bine?
pupici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eleeeeeeeeee nu a plans mititica?
eu nu stiu, dar nu vrerau sa intru cu el acolo...adik sa il vad ca il prinde..........si se agita si urla....................aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nu stiu
poate intru.........

unde i-a dat
in picior?

oooooooofffffff

super tortul de fluturiiii wowwwwwwwwwwwww
cat e de munca....migaleala......................
dar e superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

multumim pentru cuvintele frumoase pwentru tortul lui Ivanelu'.........

acu doarme.............

merg si eu ca la noapte iar e party!!!!!!!!!!!!!!!

puppppppppppp

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

elefantica daca ma pusesi sa ma uit ia vezi tu ce e aici...http://www.sweetela.ro/detaliu.php?id=207

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Doamne, mai oameni buni, pai astea-s torturi de mancat...nu de uitat..off, ce frumoase suunt...
Cred ca sunt si bune, pe masura...am inundat tastatura..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Doamne, mai oameni buni, pai astea-s torturi de mancat...nu de uitat..off, ce frumoase suunt...
Cred ca sunt si bune, pe masura...am inundat tastatura..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
nu-s torturi de mancat...nuuuuuuuuuuuuuuu...sunt obiecte de tortura
iar nebuna de je e masochista(cred),ca altfel nu ar deschide linkurile

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Ele....pupam mica printesa, poate nu face reactie la vaccin. Bine ca ati reusit sa le faceti la distanta de o luna. Vigantolul..habar n-aveam ca e gratuit. Ce chestie...Super ca a recuperat Isabela din pierderea ponderala!
Ruxita...doc de fam e o dragutza, tanara si zambareata..doar ca e..bruneta. M-am gandit si eu ca e oarecum diferita, poate de asta plage copilul..In afara de diana, iris n-a prea vazut decat blonde... Cu febra..si eu stiam ca inseamna un sistem imunitar care lucreaza.
Si eu mi-am pus intrebari, ca mandra mea cea mica a facut 2 viroze mucoase, dar niciodata febra..cel putin pana acum...nu.

si noi ....mda ...vigantolul este gratuit...nu ca ar fi mare suma ...dar e gratuit

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Bea, ti-a zis careva ca Ivan iti seamana foarte mult??? cand sunt mici nu ne prea dam seama, acum ca se maresc asemanarile pot fi socante!

Pana sa se mareasca toata lumea zicea ca Ela seamana cu taica-su si acum cad e adolescenta foarte multa lume imi spune ca seamana cu mine si imi surade foarte tare ideea (cand semana cu taica-su ma simteam de parca sunt nevoita sa cresc puiul cucului sau spionul dusmanului imi dadeam seama ca era o prostie ce simteam-gandeam... dar la nivel de subconstient -inconstient se intamplau lucruri mai putin placute...

Curios, amandoi si eu si sotul ne regasim in pitic...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

nopeeeeeeeeeeee

toata lumea zice ca seamana cu ta-su......si ca trebuia sa il chemam Ioan junior.............:))

Nu, nici gand. Cand am vazut pozele, am gandit ce a scris Ruxita

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ne-am intors si noi de la vaccin....yeeeeeeeeee....am scapat si d-asta ...peste o luna urmatorul ...acum ne-a facut priorix-ul daca am citit eu bine pe cutie ....pt ROR ...m-am bucurat asa de mult ca doctora singura a zis ca le facem separat, ca eu deja eram pregatita de razboi ....de cantarit am cantarit-o eu acasa ...8400 ...a luat 400 de grame dupa faza cu deranjeala ...cand a pierdut 600 ...ma rog i-am atras atentia ca trebuia macar sa-mi zica si mie de probioticele alea pentru flora intestinala ...cred ca s-a facut ca n-aude din cauza ca plangea fi-mea ...mi-a marit doza de vigantol la 4 picaturi (desi fontanela e inchisa, dar cica are o usoara anemie, desi am intrebat-o de analize si a zis ca nu e cazul )si mi-a dat sa-i dau 10 zile calciu gluconic ...si am descoperit cu ocazia asta ca tare shmechera mai e ...pana acum m-a pus sa ii cumpar eu vigantolul si calciul gluconic (i-am mai facut la 1 luna si la 6 luni cate 10 zile de calciu)...acum mi le-a dat pe reteta gratuita ...hmmmm...no comment...cert este ca m-am facut si eu ca ploua de data asta si nu le-am mai scapat nimic in buzunare ...hai ca m-am intins ..dar eram putin revoltata

BRAVOO bine ca ati scapat.

noua ne-a mai dat dr vigantol si fier de la ea. Si nebulizatorul ni l-a imprumutat pana sa ne cumparam noi...

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

foarte draguta doctora voastra .... pt dav razgaiat ...incepem sa vedem si noi niste mici cornite la isabela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

eleeeeeeeeee nu a plans mititica?
eu nu stiu, dar nu vrerau sa intru cu el acolo...adik sa il vad ca il prinde..........si se agita si urla....................aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nu stiu
poate intru.........

unde i-a dat
in picior?

oooooooofffffff

super tortul de fluturiiii wowwwwwwwwwwwww
cat e de munca....migaleala......................
dar e superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

multumim pentru cuvintele frumoase pwentru tortul lui Ivanelu'.........

acu doarme.............

merg si eu ca la noapte iar e party!!!!!!!!!!!!!!!

puppppppppppp

ba a plans...dar nu foarte mult...adica a plans mai mult dupa ce i-a terminat de facut ...oricum ..m-a durut si pe mine cand am vazut cum ii face, dar cica e foarte important ca noi parintii sa fim relaxatii si ok privitor la intepaturi si doctori...ca daca noi suntem stresati le transmitem si lor si mai rau fac...

legat de tort ...mda multa migaleala...dar n-ai citit si cat costa ...al tau e foooooooooooooarte frumos si muncit si n-ai dat bani pe el ...

o noapte linistita va dorim, eu si isabela!

apropo am reusit sa ma uit vre-o sec in gura la ea ...ca nu sta neam ...si cred ca se vede ceva jos...o fi un dinte???

Mergi la inceput