Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!
Raspunsuri - Pagina 15
sorina_bz spune:
Ele....pupam mica printesa, poate nu face reactie la vaccin. Bine ca ati reusit sa le faceti la distanta de o luna. Vigantolul..habar n-aveam ca e gratuit. Ce chestie...Super ca a recuperat Isabela din pierderea ponderala!
Ruxita...doc de fam e o dragutza, tanara si zambareata..doar ca e..bruneta. M-am gandit si eu ca e oarecum diferita, poate de asta plage copilul..In afara de diana, iris n-a prea vazut decat blonde... Cu febra..si eu stiam ca inseamna un sistem imunitar care lucreaza.
Si eu mi-am pus intrebari, ca mandra mea cea mica a facut 2 viroze mucoase, dar niciodata febra..cel putin pana acum...nu.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella buna! ia uitati ce am gasit www.salin.ro/salin-ro/" target="_blank"> aici am de gand sa cumpar unul cat mai repede ca fiica-mea m-a speriat cat e de mucoasa. foloseste cine asa ceva? Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa |
eu am asa ceva. lam cumparat pt baiatul cel mare ca are rinita alergica si era mereu racit, infundat. ce sati spun la mine nu a dat roade. este egal cu zero. nu stiu poate la bebitza ta sa ii faca bine. eu iti zic ca piciului mare nu ia ameliorat deloc racelile si tot infundat era. sotul meu la luat de la buzau, avem si filtru pt schimb
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
lucia2000 spune:
fetele am vorbit acum cu o prietena care e medic homeopat.
Mi-a zis ca sunt ok atat Belladona cat si Chamomilla numai ca ea mi-a dat un alt mod de adminstrare.
A zis ca pt eruptia dentara e chamomilla iar belaldona e pt somn agitat sau pt febra.
nyny spune:
citat din mesajul lui elefantica Ne-am intors si noi de la vaccin....yeeeeeeeeee....am scapat si d-asta ...peste o luna urmatorul ...acum ne-a facut priorix-ul daca am citit eu bine pe cutie ....pt ROR ...m-am bucurat asa de mult ca doctora singura a zis ca le facem separat, ca eu deja eram pregatita de razboi ....de cantarit am cantarit-o eu acasa ...8400 ...a luat 400 de grame dupa faza cu deranjeala ...cand a pierdut 600 ...ma rog i-am atras atentia ca trebuia macar sa-mi zica si mie de probioticele alea pentru flora intestinala ...cred ca s-a facut ca n-aude din cauza ca plangea fi-mea ...mi-a marit doza de vigantol la 4 picaturi (desi fontanela e inchisa, dar cica are o usoara anemie, desi am intrebat-o de analize si a zis ca nu e cazul )si mi-a dat sa-i dau 10 zile calciu gluconic ...si am descoperit cu ocazia asta ca tare shmechera mai e ...pana acum m-a pus sa ii cumpar eu vigantolul si calciul gluconic (i-am mai facut la 1 luna si la 6 luni cate 10 zile de calciu)...acum mi le-a dat pe reteta gratuita ...hmmmm...no comment...cert este ca m-am facut si eu ca ploua de data asta si nu le-am mai scapat nimic in buzunare ...hai ca m-am intins ..dar eram putin revoltata Mamica mandra de odorul ei |
BRAVOO bine ca ati scapat.
noua ne-a mai dat dr vigantol si fier de la ea. Si nebulizatorul ni l-a imprumutat pana sa ne cumparam noi...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
danyelana spune:
LA MULTI ANI, MIRUNA!!!
sa cresti mare, sanatoasa si voioasa si sa-ti bucuri mereu parintii!!!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui Ruxita Bea, ti-a zis careva ca Ivan iti seamana foarte mult??? cand sunt mici nu ne prea dam seama, acum ca se maresc asemanarile pot fi socante! Pana sa se mareasca toata lumea zicea ca Ela seamana cu taica-su si acum cad e adolescenta foarte multa lume imi spune ca seamana cu mine si imi surade foarte tare ideea (cand semana cu taica-su ma simteam de parca sunt nevoita sa cresc puiul cucului sau spionul dusmanului imi dadeam seama ca era o prostie ce simteam-gandeam... dar la nivel de subconstient -inconstient se intamplau lucruri mai putin placute... Curios, amandoi si eu si sotul ne regasim in pitic... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
nopeeeeeeeeeeee
toata lumea zice ca seamana cu ta-su......si ca trebuia sa il chemam Ioan junior.............:))
Forever in love...with my baby...
plateea spune:
citat din mesajul lui nyny BRAVOO bine ca ati scapat. noua ne-a mai dat dr vigantol si fier de la ea. Si nebulizatorul ni l-a imprumutat pana sa ne cumparam noi... Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
uauuuu...
beton dr.! tineti aproape...
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
danyelana spune:
citat din mesajul lui tomaca Ce-am vazut acum ca stire, just info. Ce sa mai crezi si ce sa mai faci? Breastfeeding exclusively for six months is not necessarily best and may put babies off some foods, experts have said. Skip related content Breastfeeding 'not always best' UK guidelines are for women to breastfeed for the first six months of a baby's life before introducing solids. But experts led by a paediatrician from University College London's Institute of Child Health said babies could suffer iron deficiency and may be more prone to allergies if they only receive breast milk. In 2001, the World Health Organisation announced a global recommendation, adopted by the UK in 2003, that infants should be exclusively breastfed for six months. The experts said the WHO recommendation "rested largely" on a review of 16 studies, including seven from developing countries, which found that babies just given breast milk for six months had fewer infections and experienced no growth problems. But, another review of 33 studies found "no compelling evidence" to not introduce solids at four to six months, they said, while some studies have also shown that breastfeeding for six months does not give babies all the nutrition they need. One US study from 2007 found that babies exclusively breastfed for six months were more likely to develop anaemia than those introduced to solids at four to six months, and researchers in Sweden found that the incidence of early onset coeliac disease increased after a recommendation to delay introduction of gluten until age six months. The authors said exclusively breastfeeding for six months is a good recommendation for developing countries, which have higher death rates from infection. But in the UK, it could lead to some adverse health outcomes and may "reduce the window for introducing new tastes". "Bitter tastes, in particular, may be important in the later acceptance of green leafy vegetables, which may potentially affect later food preferences with influence on health outcomes such as obesity." varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Interesant studiu dar eu personal nu prea sunt de acord cu el.
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
uauuuu... beton dr.! tineti aproape... Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind! povestea unei pastai...numita bbTo |
maaa nu vreau sa fiu rautacioasa la adresa ei... dar... mai bine plateam toate astea si ne diagnostica si pe noi corect de fiecare data cand ne duceam la ea. Dar cum nu le putem avea pe toate... bine si asa.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Bea ne dai si noua reteta de crema de sampanie? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
750 ml sampanie, eu zic sa fol de copii...............
2 budinci vanilie.....
100 grame stafide.inmuiate in sampanie.....
8 linguri zahar
1 gelatina...
1 l frisca+4 linguri zahar praf+2 plic intaritor..........
pui la fiert sampania, apoi bagi zaharul....apoi budinca amestecata cu un pic de apa........si lasi sa fiarba un pic...i iei jos, in timpul asta prepari gelatina.........ca tre sa stea 10 minute in apa.......bagi gelatina o incorporezi.....si o lasi sa se raceasca...........
apoi bati frisca cu intaritor dc vrei.....si la final amesteci amandoua..........iese multtttttttttttttttttttttt
la urma pui stafidele.........
da e bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
si poti lua samp cu diferite ......zi taste-uri.......capsuni.ce sitiu eu mai cum
Forever in love...with my baby...