Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Legat de torturi ...eu m-am indragostit de www.sweetela.ro/detaliu.php?id=166" target="_blank">asta de cand l-am vazut acum cateva luni ...ma gandeam ca l-as fi tradat chiar si pe Monti pentru o bucatica din el ...dar m-a linistit Happyela ...cu 100 lei/kg si la cat de mare e ...o sa visez in continuare la el

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sotul mi-a trimis un link pe msg dimineata... http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/febra-arata-ca-cel-mic-sta-bine-cu-imunitatea-213507.html

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Cam asa ceva i-a spus doctorul soacrei care a facut pneumonie dupa raceala. Ca la ea daca doar iti curge nasul si nu faci febra n-ai nimic, nu e pericol (i-am explicat si o simpla raceala a ei ii poate face rau lui Tudor). Si a dus-o pe picioare vreo 2 luni. Doctorul i-a explicat ca un organism cu imunitate lupta cu boala si de aceea apare starea subfebrila. Daca nu are imunitate, este slabit si nu face febra.
Eu stiam asta de la medicul veterinar al motanului (ca ma tot intrebam eu intro anumita perioada de ce fac 37.3 si daca tot era la consult de motan, am beneficiar si de explicatii extinse).

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

Citat:

si noi dupa o nopate a la jiji.................dece un car de ca rezisti asa de nu stiu cat timp...........

dar e criminal..................

ioiiiiiiiiii

a baut de aseara de al 9 jumate si pana azi dimineata la 8, 900 ml lapte.............ce o fi avut.............nu stiu..............
dar baga la greu.......

alexa imi pare bine ca ati scapat de puroi..........

lucia frumos tare motul............

la noi nu se face.dar ma gandeam sa ii pun si lui pe tava, ca ma roade curiozitatea, sa vad ce isi alege..........

Forever in love...with my baby...

bea si mie mi-a recomandat nasa mea Chamomilla CH9 3 granule dizolvate in apa dimineatza si seara si belladona CH9 3 granule dizolvate in apa seara pentru dureri de dinti si ca sa doarma mai bine.
Ea ii da fetitzei ei de 2 luni jumatate la recomandarea pediatrei ei.
il pun si eu pe sot sa caute azi i n craiova.
Daca gasesc iti iau si tie?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa iti dea d-zeu sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imi trimiti ramburs..bine?
daca gasesti iti trim adresa pe pm
mersiiiiiiiiiiiiiiii

iti iau si belladona si chamomilla, in caz ca gasesc?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Pentru cine a mai luat...cam cat costa? si unde in Bucuresti le-as putea gasi ...hehe...de preferinta in sect 2 ?

aa...si ...Lucia ...cum ai facut poza de pe tort????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ne-am intors si noi de la vaccin....yeeeeeeeeee....am scapat si d-asta ...peste o luna urmatorul ...acum ne-a facut priorix-ul daca am citit eu bine pe cutie ....pt ROR ...m-am bucurat asa de mult ca doctora singura a zis ca le facem separat, ca eu deja eram pregatita de razboi ....de cantarit am cantarit-o eu acasa ...8400 ...a luat 400 de grame dupa faza cu deranjeala ...cand a pierdut 600 ...ma rog i-am atras atentia ca trebuia macar sa-mi zica si mie de probioticele alea pentru flora intestinala ...cred ca s-a facut ca n-aude din cauza ca plangea fi-mea ...mi-a marit doza de vigantol la 4 picaturi (desi fontanela e inchisa, dar cica are o usoara anemie, desi am intrebat-o de analize si a zis ca nu e cazul )si mi-a dat sa-i dau 10 zile calciu gluconic ...si am descoperit cu ocazia asta ca tare shmechera mai e ...pana acum m-a pus sa ii cumpar eu vigantolul si calciul gluconic (i-am mai facut la 1 luna si la 6 luni cate 10 zile de calciu)...acum mi le-a dat pe reteta gratuita ...hmmmm...no comment...cert este ca m-am facut si eu ca ploua de data asta si nu le-am mai scapat nimic in buzunare ...hai ca m-am intins ..dar eram putin revoltata

Eu zic ca nu le strica lectia. Mie nu mi-a dat nicodata reteta compensata. Nu ca mi-ar trebui si mai bine sa beneficieze altii (desi am avut si momente mai grele), dar macar asa sa intrebe si sa nu foloseasca fondurile aiurea. Vreau sa o schimb. Poate ma duc la medicul meu de familie care este pediatru la baza.

Isei sa treaca buba.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Ne-am intors si noi de la vaccin....yeeeeeeeeee....am scapat si d-asta ...peste o luna urmatorul ...acum ne-a facut priorix-ul daca am citit eu bine pe cutie ....pt ROR ...m-am bucurat asa de mult ca doctora singura a zis ca le facem separat, ca eu deja eram pregatita de razboi ....de cantarit am cantarit-o eu acasa ...8400 ...a luat 400 de grame dupa faza cu deranjeala ...cand a pierdut 600 ...ma rog i-am atras atentia ca trebuia macar sa-mi zica si mie de probioticele alea pentru flora intestinala ...cred ca s-a facut ca n-aude din cauza ca plangea fi-mea ...mi-a marit doza de vigantol la 4 picaturi (desi fontanela e inchisa, dar cica are o usoara anemie, desi am intrebat-o de analize si a zis ca nu e cazul )si mi-a dat sa-i dau 10 zile calciu gluconic ...si am descoperit cu ocazia asta ca tare shmechera mai e ...pana acum m-a pus sa ii cumpar eu vigantolul si calciul gluconic (i-am mai facut la 1 luna si la 6 luni cate 10 zile de calciu)...acum mi le-a dat pe reteta gratuita ...hmmmm...no comment...cert este ca m-am facut si eu ca ploua de data asta si nu le-am mai scapat nimic in buzunare ...hai ca m-am intins ..dar eram putin revoltata

... eu aplic deliberat politica "nimic strecurat prin buzunare", ca se invata prost... si sunt perioada cand chiar n-am si chiar am nevoie si ma simt aiurea ca n-am si uneori evit sa merg cand am nevoie pentru ca n-am ce le strecura prin buzunare... dar asa ma fac ca ploua, nu le nutresc sperante desarte, astfel ma asigur ca abordarea nu e in functie de cat le dau... si daca m-au facut fericita in vreun fel, le pot face un cadou - mica- atentie... si cam atat.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Nici mie nu-mi place...de altfel pana sa ma duc cu asta mica nu i-am dat niciodata ...dar acum i-am tot dat ...am zis ca pt copilul meu o fac pana si p-asta ...si oricum dupa ce am stat 5 zile in maternitate deja devenisem experta la bagat banii in buzunare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

va citesc pe voi de motz cu un oarecare nod in gat, pentru ca noi nu vom organiza asa ceva... sotul zice ca aniversarea de 1 an al piticului e de fapt pentru adulti, ca el n-o sa inteleaga mare lucru, deci daca nu ne dau banii afara din casa, nici nu e cazul sa ne deranjam (intentionam sa spargem un credit la banca)... vad ca sunteti foarte entuziasmate de eveniment, retete, torturi, locatii, invitati... tre sa incerc si eu... candva. Si va fi intr-o locatie speciala cu multi copii si decoratiuni de party... si vom avea si clovn ... si face-painting... si multe alte kkturi (nu si zane ursitoare, ar fi prea mult)...

Are dreptate sotul tau, este fix pt adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

si noi dupa o nopate a la jiji.................dece un car de ca rezisti asa de nu stiu cat timp...........

dar e criminal..................

ioiiiiiiiiii

a baut de aseara de al 9 jumate si pana azi dimineata la 8, 900 ml lapte.............ce o fi avut.............nu stiu..............
dar baga la greu.......

alexa imi pare bine ca ati scapat de puroi..........

lucia frumos tare motul............

la noi nu se face.dar ma gandeam sa ii pun si lui pe tava, ca ma roade curiozitatea, sa vad ce isi alege..........

bea si mie mi-a recomandat nasa mea Chamomilla CH9 3 granule dizolvate in apa dimineatza si seara si belladona CH9 3 granule dizolvate in apa seara pentru dureri de dinti si ca sa doarma mai bine.
Ea ii da fetitzei ei de 2 luni jumatate la recomandarea pediatrei ei.
il pun si eu pe sot sa caute azi i n craiova.
Daca gasesc iti iau si tie?

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa iti dea d-zeu sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imi trimiti ramburs..bine?
daca gasesti iti trim adresa pe pm
mersiiiiiiiiiiiiiiii

iti iau si belladona si chamomilla, in caz ca gasesc?

Pentru cine a mai luat...cam cat costa? si unde in Bucuresti le-as putea gasi ...hehe...de preferinta in sect 2 ?

aa...si ...Lucia ...cum ai facut poza de pe tort????

poza de pe tort e cumparata.
se numeste vafa.
Am cumparat-o de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:

vigantolul ar trbui sa fie gratuit de la MF. ca asta nu se intampla, e din cauza ca n-au ei chef. de probiotice nu ti-a spus pt ca nu castiga nimic la ele. iar cu picaturile si anemia... vigantolul si calciul se dau pt calciu... anemia e lipsa fierului si e alta poveste...
analize, daca insisti, ar trebui sa iti dea, fara sa faca mofturi. orice persoana a Romaniei are dreptul si obligatia sa faca analize o data pe an, compensate de casa de asigurari. plus la nevoie.
hmmm... una peste alta, bine ca sunteti bine...
sa va tihneasca vaccinul!

sanatate pufilor care sunt in continuare bolnavi!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Eu zic ca nu le strica lectia. Mie nu mi-a dat nicodata reteta compensata. Nu ca mi-ar trebui si mai bine sa beneficieze altii (desi am avut si momente mai grele), dar macar asa sa intrebe si sa nu foloseasca fondurile aiurea. Vreau sa o schimb. Poate ma duc la medicul meu de familie care este pediatru la baza.

Isei sa treaca buba.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

mda...eu m-am gandit ca nu se dau pe reteta...am ramas chiar putin socata cand am vazut ca imi scrie reteta ...plus ca alta faza...eu dadeam pe 5 fiole de calciu gluconic 16 ron ...acum pe chitanta de la farmacie scrie ca toate zece sunt 8 lei (ma rog atat scria ca sunt compensate si cum au fost 100% presupun ca asta era pretul)...sunt intr-adevar la fiola de plastic...dar sunt si muuuult mai ieftine ...

aaa...si nu mai stiu cine cauta...dar am vazut si eu Humana 3 (62 lei parca) la farmacia de la policlinica...farmacia se numeste belladona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Apropo, copii vostri plang la dr? Al meu cand il asculta dr cu stetoscopu zici ca il omoara, plange cu niste lacrimi doamne doamne... si la vaccinuri se smiorcaie oleaca..tare ciudat

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

dap...cunoastem...Mara facea scandal cand intram la dr. Pe la 2 ani si jumatate s-a mai potolit. David parca e un pic mai sociabil.
Copilul unor prieteni urla doar daca opreste taicasu masina in fata cabinetului.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

pai ideea e ca nu plange ladr, ca daca vb cu el, il ia in brate e ok, in cabinet trage de toate... e in schimb cand ii pune stetoscopul pe spate zici ca il pica cu ceara si saracu dr intotdeauna incalzeste ala sanu fie rece

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput