Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Ne-am intors si noi de la vaccin....yeeeeeeeeee....am scapat si d-asta ...peste o luna urmatorul ...acum ne-a facut priorix-ul daca am citit eu bine pe cutie ....pt ROR ...m-am bucurat asa de mult ca doctora singura a zis ca le facem separat, ca eu deja eram pregatita de razboi ....de cantarit am cantarit-o eu acasa ...8400 ...a luat 400 de grame dupa faza cu deranjeala ...cand a pierdut 600 ...ma rog i-am atras atentia ca trebuia macar sa-mi zica si mie de probioticele alea pentru flora intestinala ...cred ca s-a facut ca n-aude din cauza ca plangea fi-mea ...mi-a marit doza de vigantol la 4 picaturi (desi fontanela e inchisa, dar cica are o usoara anemie, desi am intrebat-o de analize si a zis ca nu e cazul )si mi-a dat sa-i dau 10 zile calciu gluconic ...si am descoperit cu ocazia asta ca tare shmechera mai e ...pana acum m-a pus sa ii cumpar eu vigantolul si calciul gluconic (i-am mai facut la 1 luna si la 6 luni cate 10 zile de calciu)...acum mi le-a dat pe reteta gratuita ...hmmmm...no comment...cert este ca m-am facut si eu ca ploua de data asta si nu le-am mai scapat nimic in buzunare ...hai ca m-am intins ..dar eram putin revoltata

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happyella

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Neatza!!!

Si eu...la cafeluta cu voi... mult pentru cafea sorina !

in primul si in primul rand:

LA MULTI ANI, MIRUNA!!!

sa cresti mare, sanatoasa si voioasa (a se intelege zambareata)!!!

am vazut si eu poze cu tortul lui Ivan ......vai ...da stiu ca ai muncit ceva la el, dar a iesit o frumusete

m-am uitat si la poze de la petrecerea Andreei ...foarte frumos...o petrecere reusita cu o sarbatorita foarte frumusica ...iar tortul...nush daca va amintiti dar ceva de genul am trimis eu link la un moment dat, mi se pare foarte inspirat pentru turta/mot...Happyella ..de unde l-ai facut???...de curiozitate...si cat kg?

Ruxita...ce ma bucur ca nu ati trecut pe injectii...sa dea DD sa se faca bine Kay ...mie Isabela mi s-a oparit rau de tot, n-a fost niciodata asa de iritata la poponet, saptamana trecuta si am luat de la farmacie un spray de la Klorane ...o caruta de bani, dar in 2 zile nu mai avea nimic fata ...deci merita ...

ieri am uitat, Ruxita si Sorina aveti niste domnisoare foooooarte frumoase si sexoase ....sa va traiasca!!!

Ale1212xa...bafta la dr!!!

ele www.sweetela.ro/" target="_blank"> aici am facut tortul... am ajuns intamplator printr-o cunostinta la tipa care le face... pretul cam piperat 100/kg

sorina, xela, miremia, ele multumim de aprecieri
xela ai PM

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

aha ...tot acolo il vazusem si eu ...chiar eram curioasa de pret/kg ca au nishte torturi superbe ......multumesc mult de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui happyella

buna!

ia uitati ce am gasit www.salin.ro/salin-ro/" target="_blank"> aici
am de gand sa cumpar unul cat mai repede ca fiica-mea m-a speriat cat e de mucoasa.
foloseste cine asa ceva?

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

clorura de sodiu nu e ser fiziologic??? daca e mai usor de utilizat asta, decat aparatul de aerosoli, atunci e ok... eu nu pot sa-i fac aerosoli lui Kay decat in somn (desi initial mi s-a parut tare aiurea ideea), dar cand am vazut cat tre sa stam de fapt (vreo 15-20 min cand el statea mai putin de 3 min ca nu avea rabdare si incepea sa urle), am renuntat sa-l mai chinui treaz si i le faceam cand dormea...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Tata are un astfel de aparat si nu-l mai foloseste. Nu stiu de ce. L-am avut si eu o perioada. Nu mi s-a parut ca ar face ceva. Dar este o idee de cercetat. Poate merge si pt mucii lui Tudor.

Cat despre aerosoli, tot in somn am reusit si eu, ca altfel este tragedie.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Bea, ti-a zis careva ca Ivan iti seamana foarte mult??? cand sunt mici nu ne prea dam seama, acum ca se maresc asemanarile pot fi socante!

Pana sa se mareasca toata lumea zicea ca Ela seamana cu taica-su si acum cad e adolescenta foarte multa lume imi spune ca seamana cu mine si imi surade foarte tare ideea (cand semana cu taica-su ma simteam de parca sunt nevoita sa cresc puiul cucului sau spionul dusmanului imi dadeam seama ca era o prostie ce simteam-gandeam... dar la nivel de subconstient -inconstient se intamplau lucruri mai putin placute...

Curios, amandoi si eu si sotul ne regasim in pitic...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza

pt cafea SORINA...delicioasa .Uitam sa-ti zic ... am vazut poze. Tare mandra trebuie sa fi cu asa fete mari si frumoase. Sa-ti traiasca.

Sa-ti fie de bine, nyny..cu mare drag, si alta data!
Sarumana de aprecieri si comment-uri..
Asemeni va dorim si voua.
Ce mai face Dav? E ok?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

de intrebare... e ok acum. Cu nervii stam mai prost. Se enerveaza din orice tipa , se tavaleste, musca tot ce prinde. Asta e... noi sa fim sanatosi.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Ruxita...da ...e o zi minunata ...si multumesc pentru link...l-am salvat ...oare doctorul care a scris articolul o fi la IOMC-ul din Tei ...hmmm...o sa cercetez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:

si noi dupa o nopate a la jiji.................dece un car de ca rezisti asa de nu stiu cat timp...........

dar e criminal..................

ioiiiiiiiiii

a baut de aseara de al 9 jumate si pana azi dimineata la 8, 900 ml lapte.............ce o fi avut.............nu stiu..............
dar baga la greu.......

alexa imi pare bine ca ati scapat de puroi..........

lucia frumos tare motul............

la noi nu se face.dar ma gandeam sa ii pun si lui pe tava, ca ma roade curiozitatea, sa vad ce isi alege..........

Forever in love...with my baby...

bea si mie mi-a recomandat nasa mea Chamomilla CH9 3 granule dizolvate in apa dimineatza si seara si belladona CH9 3 granule dizolvate in apa seara pentru dureri de dinti si ca sa doarma mai bine.
Ea ii da fetitzei ei de 2 luni jumatate la recomandarea pediatrei ei.
il pun si eu pe sot sa caute azi i n craiova.
Daca gasesc iti iau si tie?

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa iti dea d-zeu sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imi trimiti ramburs..bine?
daca gasesti iti trim adresa pe pm
mersiiiiiiiiiiiiiiii

iti iau si belladona si chamomilla, in caz ca gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ne-am intors si noi de la vaccin....yeeeeeeeeee....am scapat si d-asta ...peste o luna urmatorul ...acum ne-a facut priorix-ul daca am citit eu bine pe cutie ....pt ROR ...m-am bucurat asa de mult ca doctora singura a zis ca le facem separat, ca eu deja eram pregatita de razboi ....de cantarit am cantarit-o eu acasa ...8400 ...a luat 400 de grame dupa faza cu deranjeala ...cand a pierdut 600 ...ma rog i-am atras atentia ca trebuia macar sa-mi zica si mie de probioticele alea pentru flora intestinala ...cred ca s-a facut ca n-aude din cauza ca plangea fi-mea ...mi-a marit doza de vigantol la 4 picaturi (desi fontanela e inchisa, dar cica are o usoara anemie, desi am intrebat-o de analize si a zis ca nu e cazul )si mi-a dat sa-i dau 10 zile calciu gluconic ...si am descoperit cu ocazia asta ca tare shmechera mai e ...pana acum m-a pus sa ii cumpar eu vigantolul si calciul gluconic (i-am mai facut la 1 luna si la 6 luni cate 10 zile de calciu)...acum mi le-a dat pe reteta gratuita ...hmmmm...no comment...cert este ca m-am facut si eu ca ploua de data asta si nu le-am mai scapat nimic in buzunare ...hai ca m-am intins ..dar eram putin revoltata

... eu aplic deliberat politica "nimic strecurat prin buzunare", ca se invata prost... si sunt perioada cand chiar n-am si chiar am nevoie si ma simt aiurea ca n-am si uneori evit sa merg cand am nevoie pentru ca n-am ce le strecura prin buzunare... dar asa ma fac ca ploua, nu le nutresc sperante desarte, astfel ma asigur ca abordarea nu e in functie de cat le dau... si daca m-au facut fericita in vreun fel, le pot face un cadou - mica- atentie... si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

LA MULTI ANI MIRUNA!!! Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Sa dea Domnul sa nu mai aiba mami niciodata emotii cu sanatatea ta!

Haircut - am receptionat txt .

Sorina - merci de raspuns cu dr, naspa rau in provincie din punctul asta de vedere

Bea - felicitari ptr tort, a iesit f frumos si pare f f mare, cred ca a ajuns la toata lumea .

DAAAAAAAAAAAA
ADIK da era foarte grea nu am cantarit-o dar nu a ajuns.............
adik acolo la noi da, dar de trimis la prea putina lume
:)
era din 3 blaturi a cate 30 de oua..............si vreo 2 litri de frisca...........si 500 gr cioco primola
si crema de sampanie.............din 750 ml................
:)
mno

Bea ne dai si noua reteta de crema de sampanie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Apropo, copii vostri plang la dr? Al meu cand il asculta dr cu stetoscopu zici ca il omoara, plange cu niste lacrimi doamne doamne... si la vaccinuri se smiorcaie oleaca..tare ciudat

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

dap...cunoastem...Mara facea scandal cand intram la dr. Pe la 2 ani si jumatate s-a mai potolit. David parca e un pic mai sociabil.
Copilul unor prieteni urla doar daca opreste taicasu masina in fata cabinetului.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput