Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

dece sorry de tati tau....cum e????????

MP casa de piatra!!!!!!!!!!!sau de bolovani, cum se mai zice pe aici....sa fitit fericiti!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

multumim frumos de urari fetele

a trecut un an!!!
greu an ce-i drept dar uitandu-ma acum la ea parca nici nu mai conteaza
azi chiar nu pregatesc NIMIC( in realitate ,asa ca nu ma dau rotunda nici virtual)
nu mai stiu daca v-am spus ca tot pe 18 ian e nascuta si nepotica mea( care are casa langa noi)-ea face 11 ani.Asa ca azi o sarbatorim pe ea si dumineca( daca pot nasii Mirunei,ca au niste probleme) facem petrecerea pt motzata si atrunci sar si eu cu ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

si noi dupa o nopate a la jiji.................dece un car de ca rezisti asa de nu stiu cat timp...........

dar e criminal..................

ioiiiiiiiiii

a baut de aseara de al 9 jumate si pana azi dimineata la 8, 900 ml lapte.............ce o fi avut.............nu stiu..............
dar baga la greu.......

alexa imi pare bine ca ati scapat de puroi..........

lucia frumos tare motul............

la noi nu se face.dar ma gandeam sa ii pun si lui pe tava, ca ma roade curiozitatea, sa vad ce isi alege..........

bea si mie mi-a recomandat nasa mea Chamomilla CH9 3 granule dizolvate in apa dimineatza si seara si belladona CH9 3 granule dizolvate in apa seara pentru dureri de dinti si ca sa doarma mai bine.
Ea ii da fetitzei ei de 2 luni jumatate la recomandarea pediatrei ei.
il pun si eu pe sot sa caute azi i n craiova.
Daca gasesc iti iau si tie?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa iti dea d-zeu sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imi trimiti ramburs..bine?
daca gasesti iti trim adresa pe pm
mersiiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

buna!

ia uitati ce am gasit www.salin.ro/salin-ro/" target="_blank"> aici
am de gand sa cumpar unul cat mai repede ca fiica-mea m-a speriat cat e de mucoasa.
foloseste cine asa ceva?

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

clorura de sodiu nu e ser fiziologic??? daca e mai usor de utilizat asta, decat aparatul de aerosoli, atunci e ok... eu nu pot sa-i fac aerosoli lui Kay decat in somn (desi initial mi s-a parut tare aiurea ideea), dar cand am vazut cat tre sa stam de fapt (vreo 15-20 min cand el statea mai putin de 3 min ca nu avea rabdare si incepea sa urle), am renuntat sa-l mai chinui treaz si i le faceam cand dormea...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

LA MULTI ANI MIRUNA!!! Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Sa dea Domnul sa nu mai aiba mami niciodata emotii cu sanatatea ta!

Haircut - am receptionat txt .

Sorina - merci de raspuns cu dr, naspa rau in provincie din punctul asta de vedere

Bea - felicitari ptr tort, a iesit f frumos si pare f f mare, cred ca a ajuns la toata lumea .

DAAAAAAAAAAAA
ADIK da era foarte grea nu am cantarit-o dar nu a ajuns.............
adik acolo la noi da, dar de trimis la prea putina lume
:)
era din 3 blaturi a cate 30 de oua..............si vreo 2 litri de frisca...........si 500 gr cioco primola
si crema de sampanie.............din 750 ml................
:)
mno

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

buna!

ia uitati ce am gasit www.salin.ro/salin-ro/" target="_blank"> aici
am de gand sa cumpar unul cat mai repede ca fiica-mea m-a speriat cat e de mucoasa.
foloseste cine asa ceva?

Eu am avut in casa, dar mult inainte sa am copil. Nu am observat vreo diferenta la mine, dar poate ca la copii (muciosi) sa aibe efect. Eu l-am primit de la fosta-posibila-soacra, care tinea la mine f mult..., cu mentiunea ca neaparat sa il folosesc, ca face f bine la respiratie. Cred ca se schimba filtrele la o anumita perioada de timp...sau nu imi mai aduc aminte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Dragos doarme de la 12...ma si mir ca in ultimul timp mai mult de o ora ziua nu dormea, asa ca am reusit sa fac si eu de mancare..am musacaua in cuptor si ciorbita de "verisoare" pe foc...
Apropo, copii vostri plang la dr? Al meu cand il asculta dr cu stetoscopu zici ca il omoara, plange cu niste lacrimi doamne doamne... si la vaccinuri se smiorcaie oleaca..tare ciudat

Nu stiu altii cum sunt, da' iris plange de cum intram la doc de fam...si pana iesim. Plange si fara sa-i faca nimic, daramite la vaccin...of, doamne! Si are un tzignal...
Abia ne intelegem cu biata femeie...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

aveti o doctorita mai rigida care nu prea zambeste? sau nu stie sa vorbeasca cu picii??? clar e un disconfort psihologic pentru ea vizita la medic... pe noi ne lasa sa asteptam intr-o sala de pitici si acolo apucam sa ne jucam cu jaluzele, cantarul, lampa, s.a. pana ajunge doctorita noi deja facem turul intregului inventar din cabinet... si plange numai la manipulari fortate (vaccin, cascat gura)...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Neatza!!!

Si eu...la cafeluta cu voi... mult pentru cafea sorina !

in primul si in primul rand:

LA MULTI ANI, MIRUNA!!!

sa cresti mare, sanatoasa si voioasa (a se intelege zambareata)!!!

am vazut si eu poze cu tortul lui Ivan ......vai ...da stiu ca ai muncit ceva la el, dar a iesit o frumusete

m-am uitat si la poze de la petrecerea Andreei ...foarte frumos...o petrecere reusita cu o sarbatorita foarte frumusica ...iar tortul...nush daca va amintiti dar ceva de genul am trimis eu link la un moment dat, mi se pare foarte inspirat pentru turta/mot...Happyella ..de unde l-ai facut???...de curiozitate...si cat kg?

Ruxita...ce ma bucur ca nu ati trecut pe injectii...sa dea DD sa se faca bine Kay ...mie Isabela mi s-a oparit rau de tot, n-a fost niciodata asa de iritata la poponet, saptamana trecuta si am luat de la farmacie un spray de la Klorane ...o caruta de bani, dar in 2 zile nu mai avea nimic fata ...deci merita ...

ieri am uitat, Ruxita si Sorina aveti niste domnisoare foooooarte frumoase si sexoase ....sa va traiasca!!!

Ale1212xa...bafta la dr!!!

Mamica mandra de odorul ei

ele www.sweetela.ro/" target="_blank"> aici am facut tortul... am ajuns intamplator printr-o cunostinta la tipa care le face... pretul cam piperat 100/kg

sorina, xela, miremia, ele multumim de aprecieri
xela ai PM

Mergi la inceput

va citesc pe voi de motz cu un oarecare nod in gat, pentru ca noi nu vom organiza asa ceva... sotul zice ca aniversarea de 1 an al piticului e de fapt pentru adulti, ca el n-o sa inteleaga mare lucru, deci daca nu ne dau banii afara din casa, nici nu e cazul sa ne deranjam (intentionam sa spargem un credit la banca)... vad ca sunteti foarte entuziasmate de eveniment, retete, torturi, locatii, invitati... tre sa incerc si eu... candva. Si va fi intr-o locatie speciala cu multi copii si decoratiuni de party... si vom avea si clovn ... si face-painting... si multe alte kkturi (nu si zane ursitoare, ar fi prea mult)...

Mergi la inceput

sotul mi-a trimis un link pe msg dimineata... http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/febra-arata-ca-cel-mic-sta-bine-cu-imunitatea-213507.html

Mergi la inceput