Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Dragos doarme de la 12...ma si mir ca in ultimul timp mai mult de o ora ziua nu dormea, asa ca am reusit sa fac si eu de mancare..am musacaua in cuptor si ciorbita de "verisoare" pe foc...
Apropo, copii vostri plang la dr? Al meu cand il asculta dr cu stetoscopu zici ca il omoara, plange cu niste lacrimi doamne doamne... si la vaccinuri se smiorcaie oleaca..tare ciudat

Nu stiu altii cum sunt, da' iris plange de cum intram la doc de fam...si pana iesim. Plange si fara sa-i faca nimic, daramite la vaccin...of, doamne! Si are un tzignal...
Abia ne intelegem cu biata femeie...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Sorina, multumesc pentru cafea Si eu ti-am admirat fetele, sunt tare, tare frumoase amandoua...cred ca sunteti mandri foc

Haircut..sa-ti fie de bine cafeaua, si sarumana de aprecieri. Ei..dar ce zici tu acolo...30 de persoane...mama-mama....aveti de treaba, nu jucarie...
Noi, cu parinti si nasi vom fi 9 persoane, si tot nu stiu pe unde scot camasha...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Sorina, multumesc pentru cafea Si eu ti-am admirat fetele, sunt tare, tare frumoase amandoua...cred ca sunteti mandri foc

Haircut..sa-ti fie de bine cafeaua, si sarumana de aprecieri. Ei..dar ce zici tu acolo...30 de persoane...mama-mama....aveti de treaba, nu jucarie...
Noi, cu parinti si nasi vom fi 9 persoane, si tot nu stiu pe unde scot camasha...

da, stiu ca e treaba, o sa ma ajute ai mei cu o parte din mancare...ei, ne descurcam ca o sa facem cu mare drag totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Dragos doarme de la 12...ma si mir ca in ultimul timp mai mult de o ora ziua nu dormea, asa ca am reusit sa fac si eu de mancare..am musacaua in cuptor si ciorbita de "verisoare" pe foc...
Apropo, copii vostri plang la dr? Al meu cand il asculta dr cu stetoscopu zici ca il omoara, plange cu niste lacrimi doamne doamne... si la vaccinuri se smiorcaie oleaca..tare ciudat

Nu stiu altii cum sunt, da' iris plange de cum intram la doc de fam...si pana iesim. Plange si fara sa-i faca nimic, daramite la vaccin...of, doamne! Si are un tzignal...
Abia ne intelegem cu biata femeie...

Si eu care credeam ca al meu e unic...Ieri l-a intrebat dr. daca presimte ceva de plange asa tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI MIRUNA!!! Sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Sa dea Domnul sa nu mai aiba mami niciodata emotii cu sanatatea ta!

Haircut - am receptionat txt .

Sorina - merci de raspuns cu dr, naspa rau in provincie din punctul asta de vedere

Bea - felicitari ptr tort, a iesit f frumos si pare f f mare, cred ca a ajuns la toata lumea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

bea, haircut multumim de urari.
am citit tot, am uitat tot
sa vad cemi aduc aminte:
- si al meu pici plange de kand o vede pe dct urla efectiv, si noi precum sorina abia inteleg ce spune incercand sal calmez pe pui.
- ruxita imi pare bn ca nu a mai facut febra tot inainte mami. sa va puneti rpd pe picioare.
- multa sanatate pufilor cu mucisori: delfitza,petra anastasia, andreea de hapyela.
- ale1212xa imi pare bn ca dragosu e spre bine
- haircut sa va fie de bine muntele
- vazut, placut poze cu tortuletul lui ivanel
- lillo felcitari pt bilant tia luat ok in greutate. eu o sal masor acasa ca la dct nu am inteles cati cm are ca urla piciul de numa numa...
- gmlady mii de ca ne ajuti cu cremutele si fratelui tau.
- toamaca bafta la analize, decalotare, eu nu o sa ajung la decalotat vreau sa incerc cu crema sper sa iasa bine.
cam atat.
miremia tu cum mai esti ca spuneai ca s tu esti racita.
simplicity multam de capitol. eu la intarcare nu te pot ajuta cu sfaturi ca lam intarcat la 3luni cand era oricum prea mic, iar cel mare manca piept numai in somn si lam intarcat la 9luni dar nu a fost jale ca na daca manca in somn....cert e ca dupa ce lam intarcat pe cel mare la 9luni nu a mai pus gura pe lapte sau orice era facut cu lapte orez,paste, fidea, pana la 2 an si ceva.
va pup

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Teo nu plange la doctor dar vrea sa ia el stetoscopul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

LMA Mirunici zambarici sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa iti iubesti familia asa cum te iubesc si ei

Ruxita, ma bucur ca sunteti mai bine...dragul de el, bine ca a scapat de injectii...cunoastem sentimentul cu vb numai despre copii si lipsa de interes fata de altceva...Am apucat sa o mai vad si eu pe Ela, pana sa editati mesajele..are niste ochi foarte frumosi...si m-am distrat tare cu micul dejun la 8,30 azi cum a fost?

Lucia, frumos ca de obicei feciorul tau de unde ai luat casca? ca parca m-ar tenta si pe mine...azi M a dat un cap de gresie.. dar nu suporta nimic pe cap...

Alexa, ma bucur ca sunteti mai bine..sanatate multa!

Bubu, tot in butoi esti????uite niste sa dai pe la noi optimista

Bea, nu ma speria, ca si noi o sa avem balamuc de ziua M...ori nu chemam pe nimeni, ori pe toti, numai rude apropiate si s-au adunat aproape 30 de persoane, cu tot cu copii(vreo 8) sper sa iasa ceva frumos....felicitari pentru tort, inca o data

mami de fetita finuta

Casca a fost 120 lei fara transport. Exista si varianta mov pentru fetitze.
Mi-a cumparat-o cineva din bucuresti, ca sa nu mai platesc transport.
daca vrei iti trimit link-ul pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

buna!

ia uitati ce am gasit www.salin.ro/salin-ro/" target="_blank"> aici
am de gand sa cumpar unul cat mai repede ca fiica-mea m-a speriat cat e de mucoasa.
foloseste cine asa ceva?

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Ruxita, ma bucur ca sunteti mai bine...dragul de el, bine ca a scapat de injectii...cunoastem sentimentul cu vb numai despre copii si lipsa de interes fata de altceva...Am apucat sa o mai vad si eu pe Ela, pana sa editati mesajele..are niste ochi foarte frumosi...si m-am distrat tare cu micul dejun la 8,30 azi cum a fost?

mami de fetita finuta

da, pustoaica mea are ochi verzi! (niciodata sa nu-i crezi...) e cam impuscata de felul ei (aka aeriana si flu-flu), dar noi o iubim asa cum e ea! si ma cam enerveaza cand spune ca ar fi urata si eu ma stradui din rasputeri sa-i demonstrez contrariul, dar cred ca undeva in forul ei interior stie ca e frumoasa, dar ne sacaie cu intrebarile ei enervante, tocmai pentru ca vrea sa i-o spunem noi cat mai des "Ela, esti frumoasa", "Ela, iti sta foarte bine bluza", "Ela, nu esti grasa deloc" - e jobul meu de mama de adolescenta in fiecare zi... dar prefer sa aiba mai multa incredere in ea si sa nu cerseasca zilnic aprobarile celor din jur (ale noastre sunt ok, i-as spune cat e de frumoasa de un milion de ori, dar sa nu ceara aprobari de la pretene sau baieti ca ar fi mai grav).
Micul dejun azi a fost oke, l-am prins si eu ca m-am trezit singura, am mirosit mic dejun in aer :))

... si da, e adevarat, atunci cand ai o problema cu adevarat, gasesti resurse interioare nebanuite... nu ma compar cu lalitica, dar toate ne minunam de cat de puternica este ea... te mobilizezi, cauti resursa interioara, te rogi de Al de SUS sa te intareasca si pana la urma izbandesti!

... pentru ca gandul pe care vroiam sa-l impartasesc cu voi astazi a fost "It's a beautiful day, isn't it?"

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput