Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!
Raspunsuri - Pagina 18
happyella spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui myky791
eu am asa ceva. lam cumparat pt baiatul cel mare ca are rinita alergica si era mereu racit, infundat. ce sati spun la mine nu a dat roade. este egal cu zero. nu stiu poate la bebitza ta sa ii faca bine. eu iti zic ca piciului mare nu ia ameliorat deloc racelile si tot infundat era. sotul meu la luat de la buzau, avem si filtru pt schimb _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
dap.... m-a linistit sotul si a comandat deja aparat de aerosoli (nu aveam ca nu a fost nevoie pana acum).... trece sa-l ia dupa serviciu.... zicea ca a discutat cu sotia unui coleg care e farmacista si ar fi mai eficient ap de aerosoli decat cel salin ... asa ca .... multumesc oricum fetelor care mi-au raspuns in legatura cu ap salin
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota A mea plange si loveste cand se uita in gat,mi-a fost asa jena vineri la a doua intepatura de la vaccinu de 6 luni ca a lovit-o pe dr. canmd a vrut sa-i caste gura.am tinut-o eu dar a reusit cumva.Eu am un baietoi nu o fetita mai are cineva asa ceva?E foarte violenta |
Asta-i cea mai tare faza ever!
Bine le-ai facut, Uca...sa nu te lasi!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
danyelana spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
iar nebuna de je e masochista(cred),ca altfel nu ar deschide linkurile mami de Alex si Radu |
Sunt superbe si imi inchipui ca si gustul e pe masura. dar la cat sunt de frumi nu-ti vine sa le tai, sunt opere de arta.
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica apropo am reusit sa ma uit vre-o sec in gura la ea ...ca nu sta neam ...si cred ca se vede ceva jos...o fi un dinte??? |
Hai cu dintele, Isabela!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
danyelana spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Hai cu dintele, Isabela! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Hai Isabela!!!
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelana
Hai Isabela!!! Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
Aoleu, mai fetelor ...pai noi va tare multumim pentru galerie ...dar dintele nostru e timid rau de tot...de fiecare data cand zic ca iese..se razgandeste ...acum sincer...chiar sper sa nu fie alarma falsa ......de marait e maraita ... dar poate sa fie si de la vaccin.
Mamica mandra de odorul ei
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui elefantica
Aoleu, mai fetelor ...pai noi va tare multumim pentru galerie ...dar dintele nostru e timid rau de tot...de fiecare data cand zic ca iese..se razgandeste ...acum sincer...chiar sper sa nu fie alarma falsa ......de marait e maraita ... dar poate sa fie si de la vaccin. Mamica mandra de odorul ei |
mami de Alex si Radu
plateea spune:
Citat: | ||||||||
mami de Alex si Radu |
ooo, daaaa...
multi pt Isabela!!!
PS: MP... ti-a mai zis careva ca esti maaare comedie?
de fiecare data cand citesc meajele tale sau ale cuscrei mele rad ca nebuna de una singura...
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
ioana_fota spune:
Citat: | ||||||||
mami de Alex si Radu |
Subscriu