Ghiocei de Martie-Aprilie***296***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Am intrat inainte de a ma culca sa ma relaxez un pic citindu-va.L-am vazut pe Rares cu rata-n guraKea, felicitari!Pisigri, e o dulceata Ilinca.Dyana, ce plete are nepotelul.Theo a fost azi marait,de abia astept sa-i iasa caninii de jos,poate se mai linisteste un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

va doresc noapte buna, si vise ... de care vreti voi.

merg la culcare ca maine ma asteapta o zi importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

A, da,admirat vobareata!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Am sa va spun verde in fata ceva: sunt gravida! Si speriata! Si bulversata! Si vai de capul meu!

Keutu cheliutu

hmm, asa se justifica activitatea mai slaba de pe aici???

Hai, curaj! Banuiesc eu ce te sperie pe tine. Stii insa ca nu seamana o sarcina cu alta. Noi iti tinem pumnii sa fie bine!

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

INA, io ar trebui sa ma simt cu musca pe caciula? Nu de-alta, da' io am experienta la dat afara fete de pe forum.

Io zic sa "reconsideri", pana la urma era doar o discutie. Mai tii minte cand zicea Ilinca (cred) ca daca tine la cineva, nu-i pasa daca acel cineva zice o tampenie, ca sentimentele raman aceleasi? Deci ai liber la zis chestii contrare mainstreamului.

Daca o stergeti toate, plec si eu, ca am lucrari de corectat.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

Am admirat Pisilinca vorbareata, m-a topit. Noi de Craciun cu David al Olgai

Am admirat si nepotel de DYANA. SUPEEERB! Si ce par areeee

KEA, super felicitari Si eu as reactiona tot asa, desi acum chiar am inceput sa imi doresc bb2.

Eu nu prea am avut dispozitie de scris pe motiv de morcov cat casa. maine mergem la gradi. Ana nu stiu cum o reactiona, dar eu simt ca se rupe ceva in mine, ca ceva se termina, ca nimic nu o sa mai fie la fel

Fug, sa nu va stric dispozitia. Nu sunt in butoi, asa ca nu beti lichide, doar ca am asa o stare, o nostalgie, o teama, nu pot sa o explic in cuvinte.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hello fetele! eu intru mereu sa verific daca sunteti fete cuminti si dormiti la ora asta ca sa pot stinge lumina

Am admirat ghiocelele vorbarete Ada si Pisilinca si mi-a crescut sufletul in mine ca le cunosc personal. Am admirat si parul superb al Adei dar vreau sa vad si poze cu buclele frumoase ale Ilincutei asa ca Pisigri tot datoare ramai.

L-am vazut si pe Rares dar sa stii Floricule ca si pe mine m-au socat pozele cu rata.

La tema filozofica nu ma bag ca e mult de dezbatut si in scris nu are asa mult farmec dar ca idee, ssubscriu 100% la parerea Ilincai. Doamne tu fata da ce ne mai potrivim ca uneori le zici exact asa cum gandesc eu. Si am vazut ca si la parfumuri ne potrivim.

Diana e o dulceata mogaldeata mica. Un mare pup pentru surioara ta si zmotoceste te rog nepotelul si de la mine un pic.

Kea si tie un pup mare sa treci peste socul vestii si sa te bucuri cat mai repede de noua minune ce va veni. O sa fie bine sunt sigura.

Pisik miii de te inteleg si sunt alaturi de tine. Sper ca totul va fi bine si Ana va fi fericita si va accepta usor cu noua etapa din viata ei si in felul asta iti vei gasi si tu linistea mai usor.

Noapte buna si o dimineata cat mai frumoasa!

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

am citit doar ultimele pagini...

kea felicitari!!! te si sper sa va bucurati de noua burtica cat mai curand!!!

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 28+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

INA, io ar trebui sa ma simt cu musca pe caciula? Nu de-alta, da' io am experienta la dat afara fete de pe forum.

Io zic sa "reconsideri", pana la urma era doar o discutie. Mai tii minte cand zicea Ilinca (cred) ca daca tine la cineva, nu-i pasa daca acel cineva zice o tampenie, ca sentimentele raman aceleasi? Deci ai liber la zis chestii contrare mainstreamului.

Daca o stergeti toate, plec si eu, ca am lucrari de corectat.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

hihihihi, tu esti omul cu ordinea? :)
iNA,si eu te rog sa nu mai stai suparata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pina la urma nu stiti pe nimeni care sa poata face citeva ore de menaj la mama, in berceni? am bagat-o pe mineca

Mergi la inceput