Ghiocei de Martie-Aprilie***296***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

peste o luna venim in ro, de martisor; nu am mai vazut ghiocei de peste douaj'de ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

'mneata cucuiete,

Azi las eu cafeaua, daca tot m-am trezit cu noaptea-n cap; Ian s-a culcat din nou foarte tirziu si nu-s in forma de zile mari dar macar sint vesela; nu chiar vesela, vesela ci...veseluca sa zicem; azi merg la Tirgu-Mures si numai tirziu ma voi intoarce, asa ca nu cred ca mai intru.

Nu sint suparata pe nimeni, nu stiu de ce s-a inteles asa; v-am zis eu ca am probleme cu exprimarea si nimeni nu ma crede? nu stiu cum s-o spun altfel decit asa: NU SINT SUPARATA! Sau, cel putin, suparaea mea NU are legatura cu forumul sau cu voi. Intr-adevar, am observat ca una vreau eu sa spun si alta se intelege dar nu mi se pare asta motiv de suparare; in plus, nu cred ca sint singura careia i s-a intimplat lucrul asta.

Kea, felicitari; sper sa-ti treaca repede socul si sa fii fericita, sa te bucuri de micutul fratior/micuta surioara al/a Keutului. Sa ai o sarcina usoara!

Va pup

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Am sa va spun verde in fata ceva: sunt gravida! Si speriata! Si bulversata! Si vai de capul meu!

Keutu cheliutu

Doamne ajuta!Sa fie totul bine ...te va trece si bulversarea si frica si totul

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Seara buna!

Eu nu prea am avut dispozitie de scris pe motiv de morcov cat casa. maine mergem la gradi. Ana nu stiu cum o reactiona, dar eu simt ca se rupe ceva in mine, ca ceva se termina, ca nimic nu o sa mai fie la fel

multa putere azi...pentru tine va fi cel mai greu...dar va trece ai fetitza mare deja

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Chato eu nu am cum sa te ajut....imi pare rau ca ati probat pe voi "facerea de bine...."

Sper sa vezi cati mai multi ghiocei cand vii in RO

Las si

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

KEA, in frica mea am uitat sa te felicit. Sa ai o sarcina usoara!

Eu am intrat aseara ca chiar mi-e frica luna asta. Sper ca nu am comis-o.

Chatonel, mama sta in Berceni. O sa o intreb astazi daca stie pe cineva care ar fi dispus sa faca ceva menaj si shopping.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Am sa va spun verde in fata ceva: sunt gravida! Si speriata! Si bulversata! Si vai de capul meu!

Keutu cheliutu

Keutaaaaaaaaaaa, eu una sunt si mai bulversata. Cum? Unde? Si de ce?

Lasa, sa fii sanatoasa si sa ajungi cu bine la capat.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

'Neata!
Am visat-o pe PISIK! Cica era avansata la rang de consilier al nu stiu carui ministru
Asta inseamna ca m-am interconectat cu voi la maxim
BAFTA MULTA PE ZIUA DE AZI, Pisik!
Va pup!
Bianca, si mie mi-a fost frica luna asta, am si facut un test, am scapat O sa scapi si tu

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Keutza, sa fie intr-un ceas bun. Inteleg ce este in sufletul tau. Am glumit mai devreme, pentru a incerca sa iesi din "criza". Pe mine ma uimeste rapiditatea si confirmarea regulei "lipsei de pe forum = sarcina" si de aceea daca asta e ultima metoda contraceptiva atunci voi fi activa zilnic pe forum...in direct si in reluare.

Sa stiti ca tocmai aseara m-a fulgerat ... Rares sa fie unicul copil sau...Si dintr-odata mi-am revenit...Parca daca as sti dinainte ca ar fi fetita si daca ar aduce-o barza as zice DA...dar ...sa ma bag iar la o sarcina si sa stau cu inima purice 9 luni, daca ramane la caldurica sau pierd sarcina...of...

Cat despre pozele cu Rares...sa va spun ca Omu' este vanator si pescar cu acte in regula si in fiecare we ne aduce cate o "mortaciune", peste sau vanat iar Rares abia asteapta sa se joace cu ele. Doar stiti pozele cu Rares pescar...Cat despre microbi, Ilinca sigur au existat din plin pe ciocul gastii...Au facut schimb.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata tufete dragi
am recuperat tot din urma (ca ieri am fost doamna cu preocupari de coafor si alte alea) dar acum nu mi-a ramas in minte decat kea - tare-as vrea sa fiu langa tine acum sa te tin in brate (nu stiu de ce, dar asta simt, si eventual sa plang eu in locul tau, ca tu nu ai voie) iti doresc sa ai parte de 9 luni linistite, fara greturi, fara dureri, fara nici o problema si sa ne arati primele poze cu gandacica mica (eu simt sa-i fetita)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput