Ghiocei de Martie-Aprilie***296***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Felicitari Kea , sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos

Eu v-am citit, in timp ce am facut teme cu Sebi si ma chinui acum sa-mi aduc aminte

Si la noi Sebi nu a picat deloc intr-un moment potrivit, dar cu toate astea ii multumesc lui Dumnezeu ca ni l-a dat si suntem niste parinti tineri.

m_monique: succes sa iasa bine!

Dodo: foarte frumoase martisoarele!

Pisik: acomodare usoara va doresc

Noi am inceput mai intens, operatiunea olita, ca oricum el facea caca si pisu de vreo 2-3 ori pe zi si am zis sa vedem ce iese, ca daca incep munca, sa nu o las pe mama sa se chinuie cu el. Pana acum am mai avut si accidente, dar e ok, trebuie sa stau tot timpul dupa el sa-l pun la un anumit interval, ca inca nu zice in timp util.

Fug sa fac o salata de varza

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Manu tu ce mai faci mamico? Cum te mai simti, in cate sapt esti? Tot la Maria te-ai hotarat si tu? Care mai e treaba cu sotul tau? Parca postasei odata ca aveti probleme sau te incurc
Si acu imi aduc aminte pozele voastre in lanurile de lalele de la Keukenhoven... Ce frumusete!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Buna Magdy!
Eu sunt bine, multumesc lui Dumnezeu, fericita! Am 20 de saptamani deja, nu stiu cum a zburat timpul asta! Am avut o sarcina foarte usoara pana acum si mult sprijin din partea sotului.
Iti amintesti bine, noi era cat pe ce sa o comitem anul trecut si uite ca ne-a ajutat Dumnezeu si ne-a venit mintea la cap. Acum ne intelegem mai bine si suntem mai uniti ca la inceput. Poate ca am trecut intr-o alta faza a relatiei si ne-am luat in serios noile roluri incat nu mai e timp pentru mandrie si orgolii.

La fel si noi am ales sa fie Maria...De fapt eu de cand ma stiu imi doream o fetita pe care sa o cheme asa.

In rest ma gandeam la Bianca si restul fetelor la care bb a venit intr-un moment mai dificil. Asa a fost si la noi cu Radu, dar a fost cel mai bun lucru care ni s-a intamplat!!! Si pana la urma au trecut toate si lucrurile s-au asezat.

Acum ca tot povestiti de alaptat, mi-e asa de dor sa simt din nou o mica gagalice la san! Perioada asta oricat de grea ar fi pentru fiecare mamica e de neuitat!

Pupam ghioceii si mamicile fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Am sa va spun verde in fata ceva: sunt gravida! Si speriata! Si bulversata! Si vai de capul meu!

Keutu cheliutu

felicitari kea!!!sarcina usoara si bebe sanatos

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ca sa ma fac si eu barficioasa sau, ma rog, cercetator...empiric. Sunt copii de varsta lui Alex, care au carii. Nu stiu cum se face, ca sunt cei pentru care laptele matern era apa si diversificarea era musai sa fie facuta de cum se iesea pe poarta maternitatii si , eventual, cu sarmale(exgerez) ca ii era pofta copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Monnvas, pana la urma cum e: "dragile mele" sau "dragele mele"? Io evit formularea, ca presimt ca e corect "dragile" si nu-mi place cum suna si nu mi-e la indemana sa-l folosesc!
Gaza, ceva poze noi cu minunatia?...
Anaan, pe unde umbli? Ai ucenici?
Pana la urma cate sunt din nou gravidute (sau au deja bebe ulterior odiseei noastre) sunt? Sunt trecute toate pe prima pagina? Sa incerc o recapitulare: 2 mamici si 11 gravide?...Si doua sarcini pierdute

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Andiaroro sa inteleg ca ai aruncat si tu un ochi pe acolo?

Ilinca cine e cu sarcina pierduta? Scuze ca intreb dar poate nu am fost pe faza sau am lipsit...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Mergi la inceput

Si ca sa va zic si una din perlele lui fii-miu; eram odata la masa si daca va mai amintiti, am probleme cu mancatul. De cate ori nu vrea ceva zice: Papa mama! Si mama papa, papa, papa... Intr-o zi imi fac de lucru si il intreb: Da baiatul ce papa??? Si el de colo: CIU-CIU... Va dati seama ca am ramas ca la dentist... Stiu ca i-am zis odata in treacat cand imi refuza mancarea si ma scosese din minti: Nu vrei mancare, atunci papa ciu-ciu, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca el retine asa ceva.

Minunile Palmierilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Monnvas, pana la urma cum e: "dragile mele" sau "dragele mele"? Io evit formularea, ca presimt ca e corect "dragile" si nu-mi place cum suna si nu mi-e la indemana sa-l folosesc!
Gaza, ceva poze noi cu minunatia?...
Anaan, pe unde umbli? Ai ucenici?
Pana la urma cate sunt din nou gravidute (sau au deja bebe ulterior odiseei noastre) sunt? Sunt trecute toate pe prima pagina? Sa incerc o recapitulare: 2 mamici si 11 gravide?...Si doua sarcini pierdute

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Dragile. Motivele de corectitudine si de dislike is enumerate dincolo.

3 mamici: Magdy, Karina si Maria_K.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

A nascut si Maria_K? Ce are?

Minunile Palmierilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

A nascut si Maria_K? Ce are?

Minunile Palmierilor

fetita. Ana Sofia.
are si poza pe facebook.

Mergi la inceput